Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy öyle mı gazla mı olmuş ya ne bana fazla gelmedı ama bakalım yarın anlayacağız. Ay ama karnım hep aç kaldı bu ChatGPT’nin menüleriyle ya
Yaa gerçekten mi demek doyurucu olmadı menü canım. Çok dediğim aslinda baklava filan yoksa yemeğe demem de . Bugün ben akşam tavuklu salata yedim varya nasi sisim şuan iyi doyurucu oluyor

Ohhh misss, çok sevindim kuzum hep böyle güzel geçsin inşallah

Ben de FitFiliz i göremedim nerelerde diyecektim. Sevindim gördüğüme

Teşekkür ederim. Bende en son büyük kızıma hamileyken olmuştu 7 sene bundan önce bi kaç gün ömce yine başladı pazartesiye doktor buldum gidicem inşaAllah. Aslında haklısın bu ay başka bi ped markası kullandım ondan regl biter bitmez başladı bendede.

Çok sevindim senin adına canım. İçime doğmuş demekki dünden bu yana aklımdaydın bişey mi oldu acaba demiştim. Güzel sonuçlar almış daim olsun canım

Teşekkür ederim canım inşaAllah

Sagol canimm yarın gelecek misin artık yoğunluğun geçti mi
Evet canım şimdilik planlı bir yoğunluğum yok hastane işleri sıkıntı acmazsa geleceğim.
Ayy çok geçmiş olsunn canım
Sağol kuşum
Ay arke'cim şimdi gördüm alintida okudum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Dualarım sizle
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşAllah
Çok teşekkür ederim aramıza hoşgeldin, başlangıcın hayırlı olsun.
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim kaptancim

Geçmiş olsun...

Afiyet olsun canım Ellssa Boncuk2307 kaptanlarimi etiket yapıyorsun yarın takımlara girince takım kaptanını etiketliyorsun birde
Tamamdır teşekkürler
Aleykümselam abla diyim benden büyüksün yaşça sorun olmayacaksa
Evet yeni geldim gruba
Hilal bende önümüzdeki ay 26 olucam bende tanıştığıma memnun oldum

Yaa gerçekten mi demek doyurucu olmadı menü canım. Çok dediğim aslinda baklava filan yoksa yemeğe demem de . Bugün ben akşam tavuklu salata yedim varya nasi sisim şuan iyi doyurucu oluyor
Olmadı yani onun dedıklerını yemedım aslında onun yerıne uydurdum bıraz akşam yemegını ama sabahki kahvaltı ile doymamıştım onu söyleyebılırım. Bakalım ama böyle devam edecek hoşuma gıttı kaçamakları saymazsak tabi

Boncuk2307 Ellssa Purple58

sabah; esmer ekmekle peynirli tost, domates, salatalık

öğlen; 3 küçük boy içli köfte, domates, salatalık, 1/2 çb kefir

ara; 6-7 kuruyemiş, 2 kare çikolata

akşam; kıymalı semiz otu yemeği, peynirli makarna, yoğurt, domates salatalık

ara; 1 avuç çekirdek, çay

Epey Yeni gelenler olmuş. Hoş geldiniz hepiniz
Ay evett bir meraklı ben miyim acaba kim nerden napiyo
Ben de FitFiliz i göremedim nerelerde diyecektim. Sevindim gördüğüme
Sağol kaptanlar kaptanım
Çok sevindim senin adına canım. İçime doğmuş demekki dünden bu yana aklımdaydın bişey mi oldu acaba demiştim. Güzel sonuçlar almış daim olsun canım
Yaa teşekkür ederim. Gerçekten arkadaşım gibi oldunuz. Hatta gerçek arkadaşlarım her zaman yanımda olamayabiliyorlar, yalnız hissediyorum bazen kendimi ama bu grupta o hissi yakaladım. Resmen yoklugunuz belli oluyor gelemeyince.

Tamamdır teşekkürler

Aleykümselam abla diyim benden büyüksün yaşça sorun olmayacaksa
Evet yeni geldim gruba
Hilal bende önümüzdeki ay 26 olucam bende tanıştığıma memnun oldum
Hoşgeldin. Nasıl istersen öyle de canım. Nerden katiliyosun (ay yarışma programı sorusu tamam kabul )
Boollca motivasyonlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…