Yaa gerçekten mi demek doyurucu olmadı menü canım. Çok dediğim aslinda baklava filan yoksa yemeğe demem de . Bugün ben akşam tavuklu salata yedim varya nasi sisim şuan iyi doyurucu oluyorAyy öyle mı gazla mı olmuş yane bana fazla gelmedı ama bakalım yarın anlayacağız. Ay ama karnım hep aç kaldı bu ChatGPT’nin menüleriyle ya
Ohhh misss, çok sevindim kuzum hep böyle güzel geçsin inşallahKızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara
Ben deSelam kızlarEllssa Boncuk2307 Purple58
Bugünkü menüm 11.04.2025
Sabah 10.30 yumurta beyazı dan omlet ve çavdarlı dilim üstüne az kaşar peyniri
Öğle chiali kayısı kurulu pudding ve bir muz
Akşam 17 bir lahmacun biraz bulgur pilavı
Spor yürüyüş adım sayim 7340
Teşekkür ederim. Bende en son büyük kızıma hamileyken olmuştu 7 sene bundan önce bi kaç gün ömce yine başladı pazartesiye doktor buldum gidicem inşaAllah. Aslında haklısın bu ay başka bi ped markası kullandım ondan regl biter bitmez başladı bendede.Çok geçmiş olsun canım. Sistit benim korkulu rüyam . Bir ara uzun süre ilaç kullandım. Ve artık antibiyotikler bağışıklık oldu. Ben maydanoz limon kürü yaptim 10 gün o baya iyi geldi. Benim bir arkadaşımdan sistit çok oluyordu O... başlayan pedi değiştirince geçti dedi. Aynı şekilde bende ped markasını değiştirince artık sistit olmuyorum
Çok sevindim senin adına canım. İçime doğmuş demekki dünden bu yana aklımdaydın bişey mi oldu acaba demiştim. Güzel sonuçlar almış daim olsun canımKızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara
Teşekkür ederim canım inşaAllahYok kuzum sende hedefini atabilirsin Nisan ayı için sende gruptasin sonuçta yarın takımlara da girersin . Yanliz menulerine baktım pek olmamış yarından itibaren daha çok dikkat edersin
Dualarımız seninle hayırlısı ile olur inşallah istediğin
Çok geçmiş olsun canım iyileş sende katıl aramıza
Şimdide benim büyük oğlan boğazdan tutuldu hastaneye gitti babası ile dua ediyorum miniklere bulasmasin Allah im çok zor çok zorlanıyoruz anlatamam.
Her ikisi için teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. İsminin yeni hali de hayırlı olsun
Evet canım şimdilik planlı bir yoğunluğum yokSagol canimm yarın gelecek misin artık yoğunluğun geçti mi
Sağol kuşumAyy çok geçmiş olsunn canım
Teşekkür ederim canımAy arke'cim şimdi gördüm alintida okudum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Dualarım sizle
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşAllah
Teşekkür ederim kaptancimGeçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun...Kızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307 Ellssa
Teşekkür ederim zezecimGeçmiş olsun...
Tamamdır teşekkürlerAfiyet olsun canımEllssa Boncuk2307 kaptanlarimi etiket yapıyorsun yarın takımlara girince takım kaptanını etiketliyorsun birde
Aleykümselam abla diyim benden büyüksün yaşça sorun olmayacaksaSelam canım gurbet ellerden. Yeni mi geldin gruba? KaptanlarimizEllssa ve Boncuk2307 etiketliyoruz menü ve sporu yazıp.
Ben filiz bu arada 43 olucam çok az kaldı. 2 kızım var öğretmenim. Sen peki? Tanişmamıştik sanki
Olmadı yani onun dedıklerını yemedım aslında onun yerıne uydurdum bıraz akşam yemegını ama sabahki kahvaltı ile doymamıştım onu söyleyebılırım. Bakalım ama böyle devam edecek hoşuma gıttı kaçamakları saymazsak tabiYaa gerçekten mi demek doyurucu olmadı menü canım. Çok dediğim aslinda baklava filan yoksa yemeğe demem de . Bugün ben akşam tavuklu salata yedim varya nasi sisim şuan iyi doyurucu oluyor
Tamam ben de aylık yazayım
Ay evett bir meraklı ben miyim acaba kim nerden napiyoEpey Yeni gelenler olmuş. Hoş geldiniz hepiniz
Sağol kaptanlar kaptanım
YaaÇok sevindim senin adına canım. İçime doğmuş demekki dünden bu yana aklımdaydın bişey mi oldu acaba demiştim. Güzel sonuçlar almış daim olsun canım
Hoşgeldin. Nasıl istersen öyle de canım. Nerden katiliyosun (ay yarışma programı sorusu tamam kabulTamamdır teşekkürler
Aleykümselam abla diyim benden büyüksün yaşça sorun olmayacaksa
Evet yeni geldim gruba
Hilal bende önümüzdeki ay 26 olucam bende tanıştığıma memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?