Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımlar yarın tartı günü ben korkuyorum tartıya çıkmaya, bütün emeklerim ziyan oldu çünkü. Döndük başaa

Canim saglik olsun hiç üzülme sen çok istikrarlı ve azimlisin gelen 1 haftada gider

Çok geçmiş olsun canım. Sistit benim korkulu rüyam . Bir ara uzun süre ilaç kullandım. Ve artık antibiyotikler bağışıklık oldu. Ben maydanoz limon kürü yaptim 10 gün o baya iyi geldi. Benim bir arkadaşımdan sistit çok oluyordu O... başlayan pedi değiştirince geçti dedi. Aynı şekilde bende ped markasını değiştirince artık sistit olmuyorum

Teşekkürler

Bu gruplardakilere mi özell
Yok kuzum sende hedefini atabilirsin Nisan ayı için sende gruptasin sonuçta yarın takımlara da girersin . Yanliz menulerine baktım pek olmamış yarından itibaren daha çok dikkat edersin
Önemli bir görüşmem var dua bekliyorum
Dualarımız seninle hayırlısı ile olur inşallah istediğin
Çok geçmiş olsun canım iyileş sende katıl aramıza
Şimdide benim büyük oğlan boğazdan tutuldu hastaneye gitti babası ile dua ediyorum miniklere bulasmasin Allah im çok zor çok zorlanıyoruz anlatamam.

Çok geçmiş olsun canım. Salgın üstüne salgın var bu sıralar. Mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlara girmemek, eve dönüşlerde üst baş komple değiştirmek hatta duş almak falan gerekiyor. Umarim çabuk toparlanır.

Çok geçmiş olsun canım. İsminin yeni hali de hayırlı olsun

Canımlar yarın tartı günü ben korkuyorum tartıya çıkmaya, bütün emeklerim ziyan oldu çünkü. Döndük başaa
Daha fazla ziyan olmasın diye korkularimizla yüzleşip başlamamız lazım boncuğum. En başa dönmek en fenasi çünkü.

Hemen bugünkü menumu de yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 ck fıstık ezmesi

Ogle
Dünden kalan azar azar koz patlıcan salatası ve yoğurtlu kabak 1 avuç fıstık

Akşam
1 büyük kase haşlanmış tavuk göğsü ile Salata
3 hurma

Su 3 lt
Youtube videosunu yaptım 22 dk
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum

Eklentiler

• 20250411_185826.webp
    19 KB · Görüntüleme: 11
Afiyet olsunn

Geçmiş olsun kuzum

Kızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307 Ellssa

Eşinin nesi var canım geçmiş olsun

Selam canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…