Canımlar yarın tartı günü ben korkuyorum tartıya çıkmaya, bütün emeklerim ziyan oldu çünkü. Döndük başaa
Ya ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.
Toparlanayım ölçü alıp katılıcam bende aranıza inşaAllah
TeşekkürlerAynen aynen canım 3 5 gün tam iyilestik diyoruz hoppa başa sarıyor.
Allah yardımcın olsun canım. Sabah akşam işten gelince fermente gerçek ev sirkesi ile gargara yap. Rabbim korusun zor işiniz.
Ben artık korkmaya başladım yaz gelmesinden de umudum gidiyor. Bu yazda böyle hasta geçecek diye düşünmeye basladim
Sizede çok geçmiş olsun canımm
Çok sağol bitanem valla isyan etmek istemiyorum ama bir mola istiyorum hastaliklardan
Çok teşekkür ederim canım
Çok çok teşekkür ederim canım
Yok kuzum sende hedefini atabilirsin Nisan ayı için sende gruptasin sonuçta yarın takımlara da girersin . Yanliz menulerine baktım pek olmamış yarından itibaren daha çok dikkat edersinBu gruplardakilere mi özell
Dualarımız seninle hayırlısı ile olur inşallah istediğinÖnemli bir görüşmem var dua bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım iyileş sende katıl aramızaYa ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.
Şimdide benim büyük oğlan boğazdan tutuldu hastaneye gitti babası ile dua ediyorum miniklere bulasmasin Allah im çok zor çok zorlanıyoruz anlatamam.Aynen aynen canım 3 5 gün tam iyilestik diyoruz hoppa başa sarıyor.
Allah yardımcın olsun canım. Sabah akşam işten gelince fermente gerçek ev sirkesi ile gargara yap. Rabbim korusun zor işiniz.
Ben artık korkmaya başladım yaz gelmesinden de umudum gidiyor. Bu yazda böyle hasta geçecek diye düşünmeye basladim
Sizede çok geçmiş olsun canımm
Çok sağol bitanem valla isyan etmek istemiyorum ama bir mola istiyorum hastaliklardan
Çok teşekkür ederim canım
Çok çok teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun canım. Salgın üstüne salgın var bu sıralar. Mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlara girmemek, eve dönüşlerde üst baş komple değiştirmek hatta duş almak falan gerekiyor. Umarim çabuk toparlanır.Kızlar dün geceden beri hastanedeyiz oğlumun ateşi biranda 40 a fırladı. Acilde ateşi düştü antibiyotik verdiler ama sabaha kadar inledi. bugün çocuk doktoruna gittik koruyucu penisiljn iğnesi yaptılar. Kızlar korkutmak istemiyorum ama Nisan sonuna kadar özellikle küçük bebeği olanlar maske vs kullansınlar. Doktor mevsimsel grip, korona domuz gribi , beta virüsü şimdide adone virüs çıkmış. Birde doktorlara test dağıtmış devlet beta virüsü testi ısrar ederseniz gebelik testi gibi birsey 5dakikada bakılıyor , tekrarlayan boğaz enfeksiyonu olan yaptırsın. tedavi edilmez önemsemez ise kalp kapaklarına zarar veriyor . Birde doktor c vitamini kullanın bu süreçte koruma amaçlı dedi
Çok geçmiş olsun canım. İsminin yeni hali de hayırlı olsunYa ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.
Daha fazla ziyan olmasın diye korkularimizla yüzleşip başlamamız lazım boncuğum. En başa dönmek en fenasi çünkü.Canımlar yarın tartı günü ben korkuyorum tartıya çıkmaya, bütün emeklerim ziyan oldu çünkü. Döndük başaa
Afiyet olsunnHemen bugünkü menumu de yazayım
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 ck fıstık ezmesi
Ogle
Dünden kalan azar azar koz patlıcan salatası ve yoğurtlu kabak 1 avuç fıstık
Akşam
1 büyük kase haşlanmış tavuk göğsü ile Salata
3 hurma
Su 3 lt
Youtube videosunu yaptım 22 dk
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsunn
Geçmiş olsun kuzumYok kuzum sende hedefini atabilirsin Nisan ayı için sende gruptasin sonuçta yarın takımlara da girersin . Yanliz menulerine baktım pek olmamış yarından itibaren daha çok dikkat edersin
Dualarımız seninle hayırlısı ile olur inşallah istediğin
Çok geçmiş olsun canım iyileş sende katıl aramıza
Şimdide benim büyük oğlan boğazdan tutuldu hastaneye gitti babası ile dua ediyorum miniklere bulasmasin Allah im çok zor çok zorlanıyoruz anlatamam.
Sagol canimm yarın gelecek misin artık yoğunluğun geçti miGeçmiş olsun kuzum
Eşinin nesi var canım geçmiş olsunKızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307 Ellssa
Selam canım afiyet olsunSelam kızlarEllssa Boncuk2307 Purple58
Bugünkü menüm 11.04.2025
Sabah 10.30 yumurta beyazı dan omlet ve çavdarlı dilim üstüne az kaşar peyniri
Öğle chiali kayısı kurulu pudding ve bir muz
Akşam 17 bir lahmacun biraz bulgur pilavı
Spor yürüyüş adım sayim 7340
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?