Afiyet olsunnn canım kaptisim senin bu cikolari alıp saklayacağım bir yereBoncuk2307 Ellssa P Purple58
sabah; esmer ekmekle peynirli tost, domates, salatalık
öğlen; 3 küçük boy içli köfte, domates, salatalık, 1/2 çb kefir
ara; 6-7 kuruyemiş, 2 kare çikolata
akşam; kıymalı semiz otu yemeği, peynirli makarna, yoğurt, domates salatalık
ara; 1 avuç çekirdek, çay
Yola çıkacak olanlar çıkamadı kardan ama görseli çok güzelKızlar Ankara'da olan var mı? Nasıl kar yağmış öyle, instada çok güzel fotoğraflar gördüm
Evet zorluğu da var tabi. Evde ve tatil olmak güzel kar varkenYola çıkacak olanlar çıkamadı kardan ama görseli çok güzel
Afiyet olsun canım11 Nisan Cuma
12.00: 2 yumurta, 1 dilim peynir, beş zeytin, mor lahana, 1 ince dilim organik ekmek
17.00-18.00: z. yağlı bamya yemeği, 1 kase ev yapımı yoğurt, 3 dilim elma, ceviz ve çekirdekli kuru üzüm karışımı (bir avuç kadar)
Su 2 lt
Spor: 10 dk yürüyüş + 20 dk adını unuttuğum video
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
hiç sormaAfiyet olsunnn canım kaptisim senin bu cikolari alıp saklayacağım bir yere
evet kar yağmış çok güzel. ailem Ankara'da. foto atmışlarKızlar Ankara'da olan var mı? Nasıl kar yağmış öyle, instada çok güzel fotoğraflar gördüm
O sayılmaz, çok azdıUn yeneyecegim dediğin günün ertesi , güne un herlesi ile mi başladın
Kimseye kötülük yapıp ahını almayacaksın canım. Yaklaşık 12 sene önce yakından tanıdığım biri, daha az tanıdığım birine kendi çıkarı için kötülük etmiş, sonradan haberim oldu, bir şekilde öğrendim ve mağdur olan kişiyle biraraya gelmek zorunda kaldım. Öyle içten bir ah etti kiYine harika menü ve spor planın gerçek olacak inşallah
Afiyet olsun ablacim ne oldu hayırdır
Az önce yazdım canımay teşekkür ederimmm
hayrolsun inşallahhh
canım çiçekben 67'ye düşüp hep direkten dönüyorum. valla beni gaza getirecek birine çok ihtiyacım var. hep gerçekten bişey beni baltalıyor.
eşinin yokluğunda o kiloyu verirsen gerçekten sen kilo aldırıyorsun argümanı çok kuvvetlenir. ki gerçekten zaten onlar kilo aldırıyor bize sdjfkdsf aylık 2-3 kilolar gayet verilebilecek kilolar. safları sıkı tutalım, spor için beni gazla allah aşkına bak dün senin gazın olmasa yapmazdım. yaza fit girelim ya.
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün geceden beri hastanedeyiz oğlumun ateşi biranda 40 a fırladı. Acilde ateşi düştü antibiyotik verdiler ama sabaha kadar inledi. bugün çocuk doktoruna gittik koruyucu penisiljn iğnesi yaptılar. Kızlar korkutmak istemiyorum ama Nisan sonuna kadar özellikle küçük bebeği olanlar maske vs kullansınlar. Doktor mevsimsel grip, korona domuz gribi , beta virüsü şimdide adone virüs çıkmış. Birde doktorlara test dağıtmış devlet beta virüsü testi ısrar ederseniz gebelik testi gibi birsey 5dakikada bakılıyor , tekrarlayan boğaz enfeksiyonu olan yaptırsın. tedavi edilmez önemsemez ise kalp kapaklarına zarar veriyor . Birde doktor c vitamini kullanın bu süreçte koruma amaçlı dedi
Afiyet olsun menü çok güzelMenum
Sabah 11.00
Peynirli yumurta
Domates salatalik
Roka
Ara 13.30
Sade kahve
1 hurma 2 findik
Aksam 18.00
Etli taze fasulye
Salata
Su 2lt
Spor yok 2 gundur yapmiyorum bugun temizlik yaptim 2 saat
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
Ağrıdan canım, hatta yaklaşık 3 saattir yatıyorum, bacaklarım kaynar sular içinde ( 2 sene önce felç geçirdim)Aaa nedenn
Afiyet olsun güzel menü küçük bir kaçamak olmuş ama olur o kadar ☺Bugün yediklerim
Sabah
2 yumurta ile yeşil soganlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
3 çatal patates
Ara
5 fındık 1 kuru kayısı ve Türk kahvesi
Arada bır sürü çaylar sular içtim
Ara
Çocuklardan kalan bir dılım kadar cıkolatalı ekmeği kemırdım
Ara
2 badem 4 kuru üzüm(56788 kez ara yaptım karnım çok acıktı)
Akşam
1 kase işkembe corbası
3 parça brokoli
(Listede bulgur pılavı vardı onun yerine evde mantı vardı) 2 kaşık mantı
1 hurma
1 baklava(hurma ve baklava listede yoktu ama canım çekti)
Akşam öğünümü hesapladım toplamda 520 kalori çıktı. Ama benım öğünüm 600 kalori olmalıydı. Yani tam tamamlamamışım 600 kaloriyi. Bakalım yarın göreceğiz sonuçları ama inşallah vermişmişimdir.
P Purple58
Hayırla sonuçlansınÖnemli bir görüşmem var dua bekliyorum
Afiyet olsun baya sıkı menü olmuş11 Nisan Cuma
12.00: 2 yumurta, 1 dilim peynir, beş zeytin, mor lahana, 1 ince dilim organik ekmek
17.00-18.00: z. yağlı bamya yemeği, 1 kase ev yapımı yoğurt, 3 dilim elma, ceviz ve çekirdekli kuru üzüm karışımı (bir avuç kadar)
Su 2 lt
Spor: 10 dk yürüyüş + 20 dk adını unuttuğum video
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Sistit ne ola kiYa ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.
Toparlanayım ölçü alıp katılıcam bende aranıza inşaAllah
Konya'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılarHoşgeldin. Nasıl istersen öyle de canım. Nerden katiliyosun (ay yarışma programı sorusu tamam kabul)
Boollca motivasyonlar diliyorum
Konya'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılarHoşgeldin. Nasıl istersen öyle de canım. Nerden katiliyosun (ay yarışma programı sorusu tamam kabul)
Boollca motivasyonlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?