Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam kızlar,
ayy cok uzun zaman oldu aylardır tartılmıyorum desem. tartım bozuldu alıcaktım falan herhalde canım da diyet yapmak istemedi o yuzden almadım hahaha
Dün sipariş verdim tartı bugun gelicek yarın sabah aç karnına atıp listeye dahil olmak istiyorum. Ne oldum hiç fikrim yok ama çok almadım gibi de geliyor İlk başladığımda 60tım. 57 ile falan bıraktım diye hatırlıyorum. Hedefim 51-52 kg bakalım yarın günceli iletirim
Tekrar hoş geldin canım özlettin kendini ❤️

Günaydın, akşam menü yazmak için telefonu aldım uyku bastırdı kapattım.

Bugün cuma dimi dün perşembeydi. Yukarıdaki mesajı yanlış yazdım o zaman kusura bakma Chocolita Chocolita

Perşembe menüm;
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek, biraz bal

Kahve

Akşam; 2 tane küçük boy biber dolması, 2 içli köfte ve 1 kase cacık

Akşam yemeğini 5’de bitirdim ondan sonra zencefil, tarçın çayı içtim.

Aile boyu hastayız, grip gibi ama burun akıntısı yok bende halsizlik vardı dün erkenden yattık.
Adım da dışarı çıktığımda ve evde attığım adımlar.

Su 2 litre civarında
Geçmiş olsun ✨️ regl olucam bende. Bütün şişliği sancısı yüklendi bekliyorum

Canım senin ne çok misafirin geliyor. Bu liste çok yağsız, zeytinyağı ve tereyağı çok sağlıklı.
Yarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazır edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.
Alışverişi yaparken bayağı yoruldum. Marketin servisi vardı ona güvendim. 5 dk yla kaçırmışım. Tekrar gelmesi 1 saat. Dura dura taşıdım. Bunları anlatınca yorgunluğum diniyor biraz. Bana anlat de

Yarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazır edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.
Alışverişi yaparken bayağı yoruldum. Marketin servisi vardı ona güvendim. 5 dk yla kaçırmışım. Tekrar gelmesi 1 saat. Dura dura taşıdım. Bunları anlatınca yorgunluğum diniyor biraz. Bana anlat de
Spor oldu diyelim kardiyo daha doğrusu

Kahvalti 9.30
2 haş yum
1 kapya
1 biber
1 domates
1 salatalık

Öğlen
12.45
1.5 yumurtadan sucuklu omlet
Beyaz peynir

18.30
1.5 kürdan kebabi bebekle yedik
1.5 içli köfte
2-3 yk bulgur pilavı

21.00
Çay
Hurma

Spor adım 4000 lerde
Su 1 litre civarı

Cuma yoldan çıktım diyebilirim
Diyet dışı oldu liste
Yarın artı gelirim kesin
Bir gün yesem bir hafta sapitiyorum
Allah'ım sen bana yardım et
Çok güzel baslamistim tekrat başlayacağım inşallah

Kahvalti 9.30
2 haş yum
1 kapya
1 biber
1 domates
1 salatalık

Öğlen
12.45
1.5 yumurtadan sucuklu omlet
Beyaz peynir

18.30
1.5 kürdan kebabi bebekle yedik
1.5 içli köfte
2-3 yk bulgur pilavı

21.00
Çay
Hurma

Spor adım 4000 lerde
Su 1 litre civarı

Cuma yoldan çıktım diyebilirim
Diyet dışı oldu liste
Yarın artı gelirim kesin
Bir gün yesem bir hafta sapitiyorum
Allah'ım sen bana yardım et
Çok güzel baslamistim tekrat başlayacağım inşallah
Başlarsın tabi. Geçen hafta muhteşemdin Liste yıldızı oldun.
Yarın ucanpayanda ucanpayanda yla lig var. Tartıyı özelden atmayı unutmayalım 🌟

Selam hanımlar. Burdan gittiğimden beri tartılmadım. Ama eksilmedimde belli. Göbeciğim bana el sallıyor bıngıl bıngıl. Herşeye sıfırdan başlamak istiyorum. İlk defa diyet yapar gibi . İlk defa başlar gibi.
Zor olacak ama yapacağım. Daha önce de yaptım yine yaparım inşallah son ve daim olur.
Yarın yeni bi başlangıç yapcam

Selam hanımlar. Burdan gittiğimden beri tartılmadım. Ama eksilmedimde belli. Göbeciğim bana el sallıyor bıngıl bıngıl. Herşeye sıfırdan başlamak istiyorum. İlk defa diyet yapar gibi . İlk defa başlar gibi.
Zor olacak ama yapacağım. Daha önce de yaptım yine yaparım inşallah son ve daim olur.
Yarın yeni bi başlangıç yapcam
Nasıl oldun?

Gün özetim böyle

Eklentiler

• 1000049297.webp
    1000049297.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000049368.webp
    1000049368.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000049425.webp
    1000049425.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 11
Selam hanımlar sabah bir dilim cevizli ekmek
Öğlen dolapta kalanlardan bir demet : bir tabak salata , el kadar tavuk şinitzel , bir kapya biber dolması

Ara öğün bir avıuc Kuruyemis
Akşam ev yapımı burger ince ekmeğe , patates yok

Adım az bugün 4.4

Şu anda da bebeyi uyuttum bir kahve fincanı viskimi yudumluyorum 🤣🤣🤣

İyi geceler kızlar 🦋

Sabah
Bir tane simit (hastanedeyim ☺)

Öğlen
Sıcak çikolata içtim

Akşam
Balık 2 dilin ekmek salata

Chocolita Chocolita

Adım 7.5 k
Şu miktarı 3 lt

İlaçlarımı aksattım bu yüzden kabızlik tetiklendi bugün tartıldım moralim bozuldu geçenlerde bir diyetisyenden liste almıştım önümüzdeki hafta onu uygulayacağım. İnşallah kazasız belasız zayıflayacağım🥺

Çok şükür oğlumun sonuçları iyi çıktı. 😍😍 damağında iyileşme dokusu oluşmaya başlamış ☺ beynindeki kistte temiz çıktı çok şükür 🤲 artık diyete tam konsantre olabilirim 🤣🤣🤣
Acquaa Acquaa çok şükür🥰🙏💐💕Çok geçmiş olsun. Oğlunun sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.:KK19:🌺🌸💐🧿

Back
X