Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşinin nesi var canım geçmiş olsun
Kuşum dün geceki hastanede bağırsak tıkanıklığı dediler yatırmak istediler ama yer yoktu eve gittik. Bugün daha kötü oldu üni hastanesine geldik, burası hala teşhis koymadı, tomografi sonucu bekliyoruz.

Dünkü menümü de yazayım hatırladığım kadarıyla
10 Nisan
Sabah 10 civarı peynirli yumurtalı filan şöyle güzel bir kahvaltı
Arada kahve ve kuru kayısı
Bir ara daha yaptım biraz mercimek cipsi

Akşam fırında tavuk but yanına hoşaf

Dünkü adım sayim da 6820
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
Yoksun bu ara canım afiyet olsun

Kuşum dün geceki hastanede bağırsak tıkanıklığı dediler yatırmak istediler ama yer yoktu eve gittik. Bugün daha kötü oldu üni hastanesine geldik, burası hala teşhis koymadı, tomografi sonucu bekliyoruz.
Ayy çok geçmiş olsunn canım

Kızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara

Ay arke'cim şimdi gördüm alintida okudum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Dualarım sizle

Bugün yediklerim
Sabah
2 yumurta ile yeşil soganlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
3 çatal patates

Ara
5 fındık 1 kuru kayısı ve Türk kahvesi

Arada bır sürü çaylar sular içtim

Ara
Çocuklardan kalan bir dılım kadar cıkolatalı ekmeği kemırdım

Ara
2 badem 4 kuru üzüm(56788 kez ara yaptım karnım çok acıktı)

Akşam
1 kase işkembe corbası
3 parça brokoli
(Listede bulgur pılavı vardı onun yerine evde mantı vardı) 2 kaşık mantı
1 hurma
1 baklava(hurma ve baklava listede yoktu ama canım çekti)

Akşam öğünümü hesapladım toplamda 520 kalori çıktı. Ama benım öğünüm 600 kalori olmalıydı. Yani tam tamamlamamışım 600 kaloriyi. Bakalım yarın göreceğiz sonuçları ama inşallah vermişmişimdir.

Purple58 Purple58

Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşAllah 🤲🏻

Kızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara
Yaa harika haber çok sevindim canım senin adına
Bugün yediklerim
Sabah
2 yumurta ile yeşil soganlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
3 çatal patates

Ara
5 fındık 1 kuru kayısı ve Türk kahvesi

Arada bır sürü çaylar sular içtim

Ara
Çocuklardan kalan bir dılım kadar cıkolatalı ekmeği kemırdım

Ara
2 badem 4 kuru üzüm(56788 kez ara yaptım karnım çok acıktı)

Akşam
1 kase işkembe corbası
3 parça brokoli
(Listede bulgur pılavı vardı onun yerine evde mantı vardı) 2 kaşık mantı
1 hurma
1 baklava(hurma ve baklava listede yoktu ama canım çekti)

Akşam öğünümü hesapladım toplamda 520 kalori çıktı. Ama benım öğünüm 600 kalori olmalıydı. Yani tam tamamlamamışım 600 kaloriyi. Bakalım yarın göreceğiz sonuçları ama inşallah vermişmişimdir.

Purple58 Purple58
Afiyet olsun kuşum biraz tartı öncesi için fazla mı olmuş acep didim 🤭

11 Nisan menü
11.00) kayısı çayı

12.30) 3 küçük haşhaş ezmeli çörek.

14.00) şekerli türk kahvesi, 1 avuç karışık kuru yemiş.

15.00) kayısı çayı

18.50) fırında tavuk patates, mevsim salata, 2 kaşık yoğurtlu patlıcan mezesi.

Su 3 lt olur

Kimi etiketleyeceğimi bilmiyorum ama 😊
Afiyet olsun canım Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarimi etiket yapıyorsun yarın takımlara girince takım kaptanını etiketliyorsun birde

11 Nisan menü
11.00) kayısı çayı

12.30) 3 küçük haşhaş ezmeli çörek.

14.00) şekerli türk kahvesi, 1 avuç karışık kuru yemiş.

15.00) kayısı çayı

18.50) fırında tavuk patates, mevsim salata, 2 kaşık yoğurtlu patlıcan mezesi.

Su 3 lt olur

Kimi etiketleyeceğimi bilmiyorum ama 😊
Selam canım gurbet ellerden. Yeni mi geldin gruba? Kaptanlarimiz Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 etiketliyoruz menü ve sporu yazıp.
Ben filiz bu arada 43 olucam çok az kaldı. 2 kızım var öğretmenim. Sen peki? Tanişmamıştik sanki

Yaa harika haber çok sevindim canım senin adına

Afiyet olsun kuşum biraz tartı öncesi için fazla mı olmuş acep didim 🤭
Ayy öyle mı gazla mı olmuş ya :( ne bana fazla gelmedı ama bakalım yarın anlayacağız. Ay ama karnım hep aç kaldı bu ChatGPT’nin menüleriyle ya :(

Kızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Geçmiş olsun canım.

Back
X