- 30 Kasım 2014
- 29.481
- 130.299
- 798
ben deYarına eksi çıkmayacagim muhtemelen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben deYarına eksi çıkmayacagim muhtemelen![]()
evetYeme isteği bastirdiginda kafanı dağıtacak bir şey lazım sana![]()
Bugün keşfettim. Diyetten ziyade kilo verme sürecinde psikolojiyi yönetmekten bahsetmiş, bu hoşuma gitti
Bir bakın isterseniz
geçmiş olsun tatlım. şimdi nasılsın?Ben bugün menümü yazmayayım. Çünkü ne yediysem çıkardım hastahaneden geliyorum serum takdırmıştım virüs kapmışım midem fena
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Yaa çok geçmiş olsun canım yaaBen bugün menümü yazmayayım. Çünkü ne yediysem çıkardım hastahaneden geliyorum serum takdırmıştım virüs kapmışım midem fena
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Teşekkür ederim canım midem hala bulanıyor iyme yaptılarda pek etki etmedi çıkarmıyorum artık en azındangeçmiş olsun tatlım. şimdi nasılsın?
Teşekkür ederimm canımYaa çok geçmiş olsun canım yaa
Yarın eksi görmeliyim canım, hem canım yemek istemiyor.Yaa neden ağladın canım benim bu ara gerçekten iyi değilsin sen
Ablam ne yaptın öyle hiç bise yememissin![]()
Acil şifalar dilerim canımBen bugün menümü yazmayayım. Çünkü ne yediysem çıkardım hastahaneden geliyorum serum takdırmıştım virüs kapmışım midem fena
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Geçmiş olsunBen bugün menümü yazmayayım. Çünkü ne yediysem çıkardım hastahaneden geliyorum serum takdırmıştım virüs kapmışım midem fena
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Afiyet olsun cicim sebzeli köfte nasıl ola ki18 nisan cuma menü:
8.00 - kepekli lavaş arasına 1 yumurta, 2 yk çökelek, yarım çk hardal ve 4gr tereyağ ile omlet, 1 tk sürülebilir lor ve semiz otu dürümü
12.30 - fırında sebzeli köfte, bol salata, ayran
16.00 - 1 yk kuru vişne, 1 hurma, 1 avuç kabak çekirdeği
19.00 - 2 yk dövme pilavı, haşlanmış tavuk, ayran çorbası (yarım kepçe kadar) ve bol salta
su: 3.5 lt
spor: 15 dk kardio, 8944 adım
kitap: bugün kadınlar alemi diye bi çizgi romana başladım, çizgi roman olduğu için bi solukta 130 sayfa falan okudum
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
Afiyet olsun sadece spor eksik ve saatleri yazmayı unutmuşssunIyi akşamlar kızlar bugün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 tane form kraker
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Tahin pekmez 1 ck
Ogle
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık barbunya
Salata
Akşam
2 kase yoğurt çorbası
Etli patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
Salata
Su 3lt
Ellssa
Boncuk2307 @sibel_84
Doyurucu olmuş spor harika Afiyet olsun18 nisan cuma menü:
8.00 - kepekli lavaş arasına 1 yumurta, 2 yk çökelek, yarım çk hardal ve 4gr tereyağ ile omlet, 1 tk sürülebilir lor ve semiz otu dürümü
12.30 - fırında sebzeli köfte, bol salata, ayran
16.00 - 1 yk kuru vişne, 1 hurma, 1 avuç kabak çekirdeği
19.00 - 2 yk dövme pilavı, haşlanmış tavuk, ayran çorbası (yarım kepçe kadar) ve bol salta
su: 3.5 lt
spor: 15 dk kardio, 8944 adım
kitap: bugün kadınlar alemi diye bi çizgi romana başladım, çizgi roman olduğu için bi solukta 130 sayfa falan okudum
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
Bulgurlu salata mıydı kastettiğin ben marul mevsim salata vs diye düşündümTesekkur ederim canim .oylemi canim ben arada yapiyorum evdekiler severler banada simdi bulgur serbest diye yapayim dedim ama cok yemeye korktum![]()
Hiç olmadı . Ben sadece son aldığımı doğal %100 aldım o da filtre kahve gibi yapılıyor içinde başka kahve katkısı yok tadını çok sevmedim biraz filtre kahve ile karıştırıp yapıyorum.
Mrb lar bende öyle bur etki yapmadi
Aç karna da tok karna da içiyorum bn yanında hurmayla vesaire hiç bulantı ağrı yapmadı
CigkofteBulgurlu salata mıydı kastettiğin ben marul mevsim salata vs diye düşündüm