Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:25

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:67,1 idi en son

HEDEF KİLONUZ: 64 şimdilik

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı

ÇOCUK SAYISI:2

KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi çok seviyorum

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendime olan öz güvenimin daha da artması için

Afiyet olsun canım mesele işte irademize sahip olmak malesef heryerde bizi cezbeden şeyler çıkıyor karşımıza ama reddetmeyi öğrenmemiz gerek sanırım
Canım tatlı şeyler istiyor sankı yememişim gıbı
Yeme sakinn diyecektim ki yememişsin zaten çok.sukur
Afiyet olsun kaptanim ciko yu görmemiştim ta ki aşağı daki yorumları görene kadar menüde siritmamis ama daha yeme olurmu 2 gün kaldı tartıya
Afiyet olsun çiçeğim diyecek başka bise bulamıyorum senin menulerind helal olsun
Yaa yerim o bicirigi
Afiyet olsun canım
Hosgeldiniz aramıza çok verilecek kilonuz yokmuş hemen gider inşallah oda

Hoşbuldum inşAllah

evet valla makarna kurtarıcı yemek oluyor ve çok seviyoruz

60kiloyum Ellssa Boncuk2307

Aç karna ; tarçınlı kayısılı su - zerdecal zencefil limon sirkeli sıcak su - Yesil detox(salatalik limon tozzencefil tarcin semizotu yesilelma madensuyu)

Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Açık kaşarlı tost bugday ekmek dikdortgen
4zeytin
1salatalık
Yarım domates

17.00
1 tabak kavrulmuş ıspanak
Çoban salata
Yoğurt

22.00
Yoğurt kürü(pulbiber limon)

afiyet olsun canım

Ay geçmiş olsun gargara falan var mı evde uyustursun biraz bogazini
Sabah yaptım sirkeli su ile. Ne kadar etki ederse artık. Evde gargara yoktu canım.
Çok geçmiş olsun antibiyotik başladınız mi başka türlü geçmez o boğaz
Yok canım ilaç yazdiramadim ki. Ben okuldan çıkınca aile hekimliklerini kapanıyor. Cuma günü gideceğim olmazsa
sibel_84 canımm çokk geçmiş olsun ilaç başlasan iyi olur gibi
Ya bir de üzerine regl eklendi. Ohhhh tuz biber oldu.
Canım çok geçmiş olsun. Seninle ben bir türlü hastalıkları atlatamadik. Rabbım beterinden korusun
Valla canım şey derler burada . Bir totomuz düzelmedi bu sene. Kendimi iyi ediyorum çocuklar başlıyor. Ahha onlar iyi oldu. Sıra bana geliyor yeniden

Evet bıraz ağır oldu bana ama benım ıyılıgım için yazdığını buluyorum canım hep yaz
Beth18 Canim affina sıgınarak yazdim yazdiklarim bu ara iç sesim baslayip baslayip birakmaktan biktim cunku insallah bu sefer basaralim
Evet evet benım de öyle. Aslında ben daha çok sağlıklı olmak ve fit görünmek istıyorum khı kesersem olacak aslında
Öyle haklısın ki ama ısrar eden yok ye dıyen yok önünde görünce dayanamıyorum Bırde hızlı hızlı yıyorum kımse görmeden :)

Aynı ben o dedıgın ındırımden ben de bolca aldım m ile başlıyor marketın adı hatta dı mı? Bu arada bende bır tatlıyı cıkolatayı bıtırmezsem rüyama gırer

kızlarcım iyi akşamlar
ben ipin ucunu fazla salmaya başladım, bu işe bir dur demek için yarın itibariyle geri gelicem
bütün azarlamalara, savaşlara, dövüşlere ve yarışlara hazırım ctesi beni de takımlara alır mısınız
73 kilo falanım sanıyorum sabah tartılırım. kendime hedefim yaza kadar 65 olmak olsun
seviliyosunuz öptüm sizi

Değişik unlardan aldım, keşke yapabilsem, hiç halim kalmıyor, ev işini, yemeği halletsem şükrediyorum

Yedikten sonraki pişmanlığım şekil değiştirdi
Filistin’deki savaş mağdurlarını düşününce çok vicdan yapıyorum. Nefsim isteyip yediğim zaman ağlamak istiyorum

Çiko konusunda seninle aynıyım, dibini görmem lazım
Malum markanın sürülen versiyonunu kartonlarla alırdık ve 1 kavanoz 3 günde biterdi
Aylardır almıyoruzda yemiyoruzda, küçük oğlanın canı aşırı isteyince 1 kavanoz almış, birgün büyük oğlanla Bikaç lokma yedik, inan nefret geldi, ağzımda çirkin bir tat bıraktı, oysa eskiden kaşıklardım

Makarnayı arada yapsamda aylarca yememişliğim vardır, severim, illede yemek zorunda deyilim

Allah babacığına şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…