pırasa veya kabak koyarsan azcık tavada söndürüp öyle eklersen daha iyi oluyor aklında olsun canımSupermis hemen yarin yapicam tesekkur ederim canim
Bugün benimde şekerim düştü, ilk defa böyle oldumBugun niye boyle oldu bilmiyorumistahimi kontrol edemiyorum
Tartildigim icinmi oldu bilmiyorum fellah koftesini cok seviyorum onu cok yedim bir tanede seker yedimsu ictim simdi kapanis olacak insallah
canım benim çok teşekkür ederim. ben de seni tebrik ederim60kiloyum tebrikler maviş kaptanım
Niye oldu acaba abla Ay merkur falan bir durummu varBugün benimde şekerim düştü, ilk defa böyle oldum
Hayırlı olsun güle güle kullan4 gözlü pankek tavam vardı. kaç yıl önce almıştım. aliminyum tabandı. çizik falan da olunca attım. granit büyük boy çok gözlü pankek tavası aldım ama tek kişilik yapınca rahat olmadı. bir de gözleri daha küçüktü. Türkiyede granit ya da swiss taban küçük boy tava göremedim. yine aliminyum taban var ama almak istemedim. ben de demir döküm taban 4 gözlü temudan sipariş ettim. sanırım yarın elime ulaşacak.
normal pankek yapmadığım için gözlü pankek tavasını çok kullanıyorum bu börekçikler için. parçacıklı olduğu için daha rahat oluyor. o nedenle tava benim için çok önemli
Afoyet olsun canımBoncuk2307 Ellssa Purple58
sabah 09.10
40 gr tahıl ekmeği ile peynirli tost
az miktarda domates, salatalık, biber
2 kare çikolata
öğlen 12.20
3 köfte, salata, 1,5 pirinç patlağı, 1 çikolata
ara 14.00
1 çay bardağı kefir
ara 16.00
15 kuruyemiş, 1 kuru kayısı
akşam 18.50
1 karnıyarık
5 yk kuru sebzeli bulgur pilavı
salata
2 yk yoğurt
şimdi madensuyu içiyorum. birazdan yeşil çay içerim.
1,5 lt su
12.000 adım
saoalsın inşallah canımHayırlı olsun güle güle kullan
dolu dolu ve çikolatalı bir menü olduAfoyet olsun canım
Gitti gittiiiiiTeşekkür ederim ama herkes bildirim yapmamış sanırım. Adet yerini bulsun diye @lluysa kırmızı takımaSem2024 de mavi takıma gelsin.
Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum
Afiyet olsun canım yoğun günler olabilir sen iyi ol yeterDünkü menü 7 Nisan:
Sabah 10:30 haşlanmış yumurta ve çavdar ekmeği üzerine birazcik peynir
Öğle: iki kaşık mercimek köftegittiğini @sem216:30 önceki günden kalan et yemeği küçük bir porsiyondu baya
Dünkü adım sayim da 9300
Bugünkü menüm 8 Nisan
Sabah 10:00 acı yeşil biber beyaz peynir ve biraz lavaş ekmek. Acibiberle beyaz peynir uyumuna bitiyorum resmen
Ara: kahve ve bir avuç fındık
Akşam 16-17:00 arasi ay tatlı yedim kızlar hiç hesapta yokken kremalı kek gibi bişeydi, sonra ipin ucu kaçtı zaten diye bir tane hamur işi yedim. Biraz da kızarmış balık.
Akşam akşam kendime gol attım yani. Şimdi midem davul gibi oldu.
Yalnız çok stresliyim iş yüzünden. Akşam stresten yedim resmen.
Az önce de dil koçumla buluştuk onunla yürüdüm bir saat.
Bugünkü adım sayim 6590
Boncuk2307 Ellssa Purple58
Afiyet olsun canımBoncuk2307 Ellssa Purple58
sabah 09.10
40 gr tahıl ekmeği ile peynirli tost
az miktarda domates, salatalık, biber
2 kare çikolata
öğlen 12.20
3 köfte, salata, 1,5 pirinç patlağı, 1 çikolata
ara 14.00
1 çay bardağı kefir
ara 16.00
15 kuruyemiş, 1 kuru kayısı
akşam 18.50
1 karnıyarık
5 yk kuru sebzeli bulgur pilavı
salata
2 yk yoğurt
şimdi madensuyu içiyorum. birazdan yeşil çay içerim.
1,5 lt su
12.000 adım
isteyenler siyez, karakılçık, kavılca, dinkel, mor buğday gibi atalık tam buğday unlarıyla da yapabilirler. çavdar unuyla da olur.tabiki
un çeşidi olarak; bakliyat unları, karabuğday unu, yulaf unu, kinoa unu, hindistancevizi unu, sorgum unu akdarı unu kullanabilirsin. ya da yulaf ezmesini biraz incelt onu ekle un olarak.
1 yumurta
2 yk süt/kefir ya da su
2 yk yukarıda yazan un çeşitlerinden
baharat çeşitleri
peynir
maydanoz
kefir olursa gerek yok ama süt ya da su olursa bir çimdik karbonat ekliyoruz.
ya da içeriğinde
1. peynir+pırasa/kabak
2. haşhaş
3. tahin kullanabilirsin. her içeriğe göre, her peynir çeşidine göre ve her un çeşidine göre çok farklı lezzetler ortaya çıkıyor. ben farklı farklı yapıyorum hep.
lezzetli, doyurucu ve pratik...
az yağ eklenmiş tavada pankek gibi alt üst pişiriyorum. gözlü pankek tavasında iyi oluyor.
Evet ya dikkat et. Isınmadan hiç bir hareketi yapma ve sguatlari çok yapma.Purple58 youtubedaki videoyu yaptim bugun daha cok terledim
Aslinda daha once diyetisyenim vkri 30 olmadan spor yapma demisti dizlerine yuk binmesin ileride saglik sorunu yasama demisti dizlerime dogru egilme hareketini hafif yapiyorum insallah bi sıkıntı olmaz
Dikkat et bu hafta 85.4 yine olursun. Tez gelen tez giderKuzum 85.4 ile gittim 88.4 ile geldim. +3 kg aldim büyük başarı
Spor yapmasakta olmuyor iste.Evet ya dikkat et. Isınmadan hiç bir hareketi yapma ve sguatlari çok yapma.
Ben geçen yıl ocak - Şubat ayında online pilates dersi aldım. Hocaya dedim ki hiç bir sağlık problemim yok aradan biraz zaman geçti baktı ki ben boğazıma tutmuyorum antrenman yoğunluğunu arttırdık kilo verebilmem için. Bir gün o kadar çok squat yaptık ki ertesi gün adım atmakta zorlanıyordum ama dizlerimde de hasar yoktu öyle biliyordum.
Neyse 2 ay sonunda biz bu hoca ile ayrıldık araya Ramazan girdi Ben hocadan öğrendiğim egzersizleri yapayım dedim.
Üşendim ve ısınmadan yatakta hareket yaptığım bir anda dizim acıdı. Sonra doktor muayenesi vesaire derken dizimin iyileşmesi bir ayı buldu yine de %100 iyileşmedi.
Bu Ramazan tekrar nüks etti hatta şu an sadece sağ dizim değil sol dizimde de bir problem varyumurta kabuğu takviyeleri kolajenlerle bağ dokuyu desteklemeye çalışıyorum.
Dizlerime bu kadar yüklendiğim için çok pişmanım şimdi videodaki egzersizleri ben de hafif hafif yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?