Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4 gözlü pankek tavam vardı. kaç yıl önce almıştım. aliminyum tabandı. çizik falan da olunca attım. granit büyük boy çok gözlü pankek tavası aldım ama tek kişilik yapınca rahat olmadı. bir de gözleri daha küçüktü. Türkiyede granit ya da swiss taban küçük boy tava göremedim. yine aliminyum taban var ama almak istemedim. ben de demir döküm taban 4 gözlü temudan sipariş ettim. sanırım yarın elime ulaşacak.
normal pankek yapmadığım için gözlü pankek tavasını çok kullanıyorum bu börekçikler için. parçacıklı olduğu için daha rahat oluyor. o nedenle tava benim için çok önemli

Bugun niye boyle oldu bilmiyorum istahimi kontrol edemiyorum
Tartildigim icinmi oldu bilmiyorum fellah koftesini cok seviyorum onu cok yedim bir tanede seker yedim su ictim simdi kapanis olacak insallah
Bugün benimde şekerim düştü, ilk defa böyle oldum

Boncuk2307 Ellssa Purple58

sabah 09.10
40 gr tahıl ekmeği ile peynirli tost
az miktarda domates, salatalık, biber
2 kare çikolata

öğlen 12.20
3 köfte, salata, 1,5 pirinç patlağı, 1 çikolata

ara 14.00
1 çay bardağı kefir

ara 16.00
15 kuruyemiş, 1 kuru kayısı

akşam 18.50
1 karnıyarık
5 yk kuru sebzeli bulgur pilavı
salata
2 yk yoğurt

şimdi madensuyu içiyorum. birazdan yeşil çay içerim.

1,5 lt su

12.000 adım

Hayırlı olsun güle güle kullan

Afoyet olsun canım

Teşekkür ederim ama herkes bildirim yapmamış sanırım. Adet yerini bulsun diye @lluysa kırmızı takıma Sem2024 de mavi takıma gelsin.
Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum
Gitti gittiiiii Sem2024
Afiyet olsun canım yoğun günler olabilir sen iyi ol yeter
Afiyet olsun canım

isteyenler siyez, karakılçık, kavılca, dinkel, mor buğday gibi atalık tam buğday unlarıyla da yapabilirler. çavdar unuyla da olur.

Evet ya dikkat et. Isınmadan hiç bir hareketi yapma ve sguatlari çok yapma.
Ben geçen yıl ocak - Şubat ayında online pilates dersi aldım. Hocaya dedim ki hiç bir sağlık problemim yok aradan biraz zaman geçti baktı ki ben boğazıma tutmuyorum antrenman yoğunluğunu arttırdık kilo verebilmem için. Bir gün o kadar çok squat yaptık ki ertesi gün adım atmakta zorlanıyordum ama dizlerimde de hasar yoktu öyle biliyordum.
Neyse 2 ay sonunda biz bu hoca ile ayrıldık araya Ramazan girdi Ben hocadan öğrendiğim egzersizleri yapayım dedim.
Üşendim ve ısınmadan yatakta hareket yaptığım bir anda dizim acıdı. Sonra doktor muayenesi vesaire derken dizimin iyileşmesi bir ayı buldu yine de %100 iyileşmedi.
Bu Ramazan tekrar nüks etti hatta şu an sadece sağ dizim değil sol dizimde de bir problem var yumurta kabuğu takviyeleri kolajenlerle bağ dokuyu desteklemeye çalışıyorum.
Dizlerime bu kadar yüklendiğim için çok pişmanım şimdi videodaki egzersizleri ben de hafif hafif yapıyorum

Bugünkü menum

Sabah
Yulafli omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Bal

Ogle
1 kase şehriye çorbası
1 küçük cog köfte bol marulla

Ara
1 avuç fıstık
1 avuç kuru dut

Akşam
Elmalı tarçınlı yoğurt içinde 2 kaşık yulaf vardı

Sporu yaptım video yu 22 dk
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum

Eklentiler

• 20250408_212603.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 4
Spor yapmasakta olmuyor iste.
Dizler onemli gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…