Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yoo bizde yedik yeterince teşekkür ederiz

Tamamdır kaptanım sen olmuş bil

Bende menümü yazayım hemen
Öğlen Yeşillikli omlet,1 çavdar lavaşı, 3 yk yoğurt
Ara 1 mandalina
Akşam 3 yk makarna., 5 adet balık köfte,bol yeşillik,1 salatalık
Akşam misafirliğe gitmiştim orda 1 avuç kadar çiğ kuruyemiş
Su 3 litre
Dukan birası 3 bardak
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum

Eklentiler

• Screenshot_20250405_225254_Samsung Health.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 2
afiyet olsun canım güzel menü

Nedennn canım neden sıkıldın hayırdır
Bazen öyle oluyor. Yolun tümseğine rast geliyorsun. bu seferki bayağı zorlu yalnız. Tümseği çıksam mı vazgeçsem mi düşünmekteyim
Bu da geçecek biliyorum. Kendimi diziye ve çaya verdim. Bi yandan şifayı kapmışım ateş hapşuruk kırgınlık gözümü zor açıyorum ama hepiniz gelin modundayım çayımı yudumluyorum dizimi izliyorum. Dizi adı: The walking dead

geçmiş olsun. Rabbim gönlüne ferahlık versin

Hoşbuldumm

Kurallar neler ilk etapta, günlük kaç adım istiyorsunuz
kurallar ilk sayfamızda
Yarın bi sabah çırılcıplak tartılayımm aslında regl oldum bide bugün ödemim çoktur o kesin ama sabah genede tartılmaya geleceğimm Boncuk2307 Ellssa @yosunlupapatya
beklerim
afiyet olsun. yarın daha güzel menülerle geleceğiz eminim ben de bugün çok karbo tükettim ama bitti
ben saatin önemini farkeetim. saat erken olduğunda ne kadar karbo tüketsen bile o kadar farketiyor. Tabi güzel kilo vermek istersen daha dikkatli gidiyorsun

Yok bebeğim çerkezköyde yaşıyorum eşimle ailemiz cevremiz herkes istanbulda

Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun

kurallar ilk sayfamızda

beklerim

ben saatin önemini farkeetim. saat erken olduğunda ne kadar karbo tüketsen bile o kadar farketiyor. Tabi güzel kilo vermek istersen daha dikkatli gidiyorsun

evet öğünlerin saatleri de çok önemli tabi. ama ben iş günleri 19.00-19.30 arası yiyebiliyorum. eve ancak geliyorum ki çok şükür eve geldiğimde yemeğim de masam da hazır oluyor. üstümü değiştirip elimi yıkayıp hemen oturuyorum. daha erken yeme seçeneğim yok.
haftasonları da evde bile olsam yine aynı yiyorum. çünkü bu seferde gece geç yatıyorum. 02.00 yi buluyor. ee o zamanda acıkıyorsun. bende hipoglisemi olduğu için diyetisyenim akşam ara öğünü veriyordu.

60kiloyum yazıların kalın siyah. Her seferinde mi öyle yapıyorsun yoksa bi ayarı mı var
maalesef her seferinde yapıyorum canım. eskiden pro üyelerin bu özelliği vardı. yazı tipini ve rengi seçip kaydediyorlardı. nedense o özellik kalkmış.

Geçmiş olsun canım gönlüne ferahlık versin Allah hersey yoluna girer inşallah

Menümü paylasayim ve yatayım. Her tarafım ayrı ağrıyor. Yarın full yatacağım. Tabi yatabilirsem. Akşama kadar temizlik yaptım ve bitirdim . Sonrasında yürüyüşe çıktım. Eve gelip çocukları banyo yaptırdım. Şimdi de kimildar halim kalmadı.
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
5 adet zeytin
2 parça peynir
1 parça helva
2 dilim ekmek
Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 çatal patates kızartması
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Akksam.
Bir keoce kuru fasulye
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Az önce de çay içtim
Adım sayım 6100 oldu.
Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-05-23-25-56-539_com.android.chrome.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 4
yarın güzelce dinlen canım. pazartesi iş var çünkü dinlenmiş olarak git

05 nisan menü
10.30 6-7 çatal lorlu omlet, 7zeytin, 2 dilim peynir, domates salatalık roka 2 dilim ekmek
14.30 1dilim karpuz, 1 bardak kefir, 6 badem
19.30 2 kepçe kabak çorbası, 3 kaşık basmati pilav, 3 parça pirzola, mevsim salata, yoğurtlu karnabahar salatası
21.30 1 avuç karışık kuruyemiş
2.5 litre su 7.000 adım
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…