- 7 Ağustos 2016
- 4.827
- 18.562
- 208
İyi geceler canmHerkes uyumuş herhalde...
afiyet olsun canım05 nisan menü
10.30 6-7 çatal lorlu omlet, 7zeytin, 2 dilim peynir, domates salatalık roka 2 dilim ekmek
14.30 1dilim karpuz, 1 bardak kefir, 6 badem
19.30 2 kepçe kabak çorbası, 3 kaşık basmati pilav, 3 parça pirzola, mevsim salata, yoğurtlu karnabahar salatası
21.30 1 avuç karışık kuruyemiş
2.5 litre su 7.000 adım
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum Eki Görüntüle 3571409
Kaptanım kusura bakmayın, bugün dün akşamdan beri acayip migrenim tuttu, kocam olacak adamla kavga ettim ama öyle böyle üzülmedim çıldırmak üzereyim.
Teşekkür ederim şimdi kontrolleri yapıp takımların son halini atarım kaptanım.FitFiliz
P Purple58
60kiloyum
Ellssa
bluegreeneyes
Beth18
Azmet5255
Cicekbocekkaktus
_Zeze
sibel_84
Sem2024
zeyneppk
Sanırım bu kadar. Siz kurun takımları. Ekstraları sonra ekleriz.Boncuk2307 a yüklenmeyelim fazla
üzülme canımKaptanım kusura bakmayın, bugün dün akşamdan beri acayip migrenim tuttu, kocam olacak adamla kavga ettim ama öyle böyle üzülmedim çıldırmak üzereyim.
Teşekkür ederim şimdi kontrolleri yapıp takımların son halini atarım kaptanım.
Masterfit 154.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı |
|
|
|
|
|
|
|
MAVİ TAKIM |
|
|
|
|
|
|
I Ilyusa |
|
HAZIRLIK |
|
|
|
|
|
|
|
N Nazlimuuu |
|
|
|
|
N nil202035 |
Sagolasiniz abla.Sende hoşgeldin canım
Bu hafta hazirlik olayim haftaya ins takimlarda olayim.suspushanimcim sen takımlara girmeyecek miydin canım?
Biz vaktinde uyuyup vucudumuzu dinlendiriyoruzkırmızı takım uyumuş
Afiyet olsun canım dinlenmissindir inşallah uyuyuncaMenümü paylasayim ve yatayım. Her tarafım ayrı ağrıyor. Yarın full yatacağım. Tabi yatabilirsem. Akşama kadar temizlik yaptım ve bitirdim . Sonrasında yürüyüşe çıktım. Eve gelip çocukları banyo yaptırdım. Şimdi de kimildar halim kalmadı.
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
5 adet zeytin
2 parça peynir
1 parça helva
2 dilim ekmek
Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 çatal patates kızartması
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Akksam.
Bir keoce kuru fasulye
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Az önce de çay içtim
Adım sayım 6100 oldu.
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Ahaha harikasınBiz vaktinde uyuyup vucudumuzu dinlendiriyoruzmavi takim gece 2ye kadar dizi izlesin ve öğlen uyansın olur mu
Günaydınlaaaar beybisular
Bende bugün edecektim tartı bildirimii ama sanırım mutlu olmalıyımm daha fazla bekliyordum şahsen yaa acaba bu tartımı yalan benim tartımamı inanmalıyım bilmiyorumm 69.7 idimBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve60kiloyum
Masterfit 154.Etap
KIRMIZI TAKIM P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı Cicekbocekkaktus Sem2024 Beth18 FitFiliz sibel_84 gezegenfeza yosunlupapatya MAVİ TAKIM 60kiloyum Mavi Takım Kaptanı zeyneppk bluegreeneyes _Zeze Ellssa Azmet5255 I Ilyusa suspushanimcim HAZIRLIK arke belmayne bnnu Boncuk2307 gibibiseydi Jou Lotus1234 N Nazlimuuu Paranoya_6616 Thinkerwoman Amine Busra fayfeyfiy N nil202035
Yaa canimm kaptanimm dün son ödülleri yaptım bugün inşallah daha iyi olacakGünaydın günaydın günaydın kırmızı takım inek obasi kalk ve sporunu yape artık bayram geçtiii yedik içtik bize gelen artıları yollama zamanı bu hafta size güveniyorum bu haftanın kazananı biz olacağız hadi hareket edelim ve menülerinize asgari dikkat edelim pleaseeee
Cicekbocekkaktus ️
FitFiliz
sibel_84 ️
gezegenfeza ️
Beth18
Sem2024
yosunlupapatya
Menulerinizi bekliyorum kızlar bugün eksik olanlar .
Harikasın tatlimm cokk bişi almamissin hemen geri verirsin onudaaBende bugün edecektim tartı bildirimii ama sanırım mutlu olmalıyımm daha fazla bekliyordum şahsen yaa acaba bu tartımı yalan benim tartımamı inanmalıyım bilmiyorumm 69.7 idim
Boncuk2307 Ellssa yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3571524
ŞOk oldumYaa canimm kaptanimm dün son ödülleri yaptım bugün inşallah daha iyi olacakhemen menümü yazıyorum
Harikasın tatlimm cokk bişi almamissin hemen geri verirsin onudaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?