- 14 Şubat 2021
- 1.887
- 11.188
- 158
- 44
Ketokafasi nin çoğu vudeosunu izledim, doktor videolarını da. Ketokafasi ömür boyu bu şekilde yaşamanın zararlı olmadığını savunuyor.Degisik bir beslenme şekli ama tabi sen bu sekilde yapabiliyorsan bu sekilde ilerle canim peki surekli keto yapilirmi yoksa kisa sureli yagdan vermek icinmi yapilir bi uzmana sormak lazim bilgin varmi bu konuda
Tabi herkes kendini vucudunu tanir bu konudada epeyi bilgin var bol bol eksilerin olsun canim insallah hayal ettigin vucuda keyifle zorlanmadan kavusursunKetokafasi nin çoğu vudeosunu izledim, doktor videolarını da. Ketokafasi ömür boyu bu şekilde yaşamanın zararlı olmadığını savunuyor.
Ben biraz daha temkinliyim. Doktorlar 3 ay 1 yıl gibi sınırlar koyuyorlar.
ABD de ketoyu 10 yıl kadar savunan hatta ketoyu tanıtan bazı doktorlar fikirlerinden dönmüş, kimdiler tam olarak niye döndüler bilmiyorum.
Ketokafasi kanalının da sürekli savunduğu " temiz keto" beslenirsek zararlı olmaz. Benim bugün yediklerim tam olarak temiz denenez , kisitliliktan dolayı hazır mayonez, şarküteri ve tatlandırıcılar kullanıyorsak temiz keto yapmıyoruz demektir.
En çok da zararı yeteri kadar lif almamak. O da keten tohumu ve karnıyarık otu tohumu ile halledikecek gibi. Maksat kilo korumaksa keto ile Akdeniz beslenmesi arası bir beslenme daha uygun. Ben hiçbir diyette iştah kontrolü sağlayamadığım için ketoya başladım.
Afiyet olsun canim6 nisan menü
12.30 3 kaşık biberli lor, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık roka, 1 dilim ekmek, 1 tk kuşburnu
16.00 1 dilim kek 1 fincan kahve
18.30 2 kepçe kabak çorbasi, 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, yarım kase cacık, salata
20.30 3 tane yulaflı büsküvi
3 litre su, 50 dk yürüyüş+5.500 adım
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
Eki Görüntüle 3571880
Amin , inşallah hepimiz için böyle olsunTabi herkes kendini vucudunu tanir bu konudada epeyi bilgin var bol bol eksilerin olsun canim insallah hayal ettigin vucuda keyifle zorlanmadan kavusursun
SupersinKizlaaar videomuzu bir yapayım dedim. Eğlenceli
20 dk Growwithjo videosu yaptım.
Boncuk2307 P Purple58
afiyet olsun canım6 nisan menü
12.30 3 kaşık biberli lor, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık roka, 1 dilim ekmek, 1 tk kuşburnu
16.00 1 dilim kek 1 fincan kahve
18.30 2 kepçe kabak çorbasi, 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, yarım kase cacık, salata
20.30 3 tane yulaflı büsküvi
3 litre su, 50 dk yürüyüş+5.500 adım
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
Eki Görüntüle 3571880
Anladım o zaman Manisa’ya mı godeceksiniz?Evett canımm ama temelli duracağım anlamına gelmiyo tabii fabrikanın manisaya taşınma dueumu var
Amin canım, teşekkür ederimHayırlı yaşları olsun
Gün içinde uyuklayınca uykum gelmiyoruyuyamıyor musun canım
Apahair aldım fakat pek kullanmadım, yumuşatıcıyı bıraktım, orta halli bir şampuan kullanıyorum, demir takviyesini de düzenli kullansam çok iyi olacaksaç bakımı için bir kür, maske vs kullanıyor musunuz?
Kim almadı kiSelamlar kızlar kilo aldım
Evet canımiyi geldi mi? foto atarsan sevinirim canım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacımAnlaşılan takım uyumuş
6 Nisan
12:30
Yarım simit
Küflü peynir, sürme peynir, bal
17:30
2 minik sakız gibi şeker
2 but
Bol yeşil salata
2 çatal köz patlıcan, 4 diş köz sarımsak
3 çatal pasta
1,5 lt su
3 kupa çay
2 kupa, 1 kahve fincanı kahve
1 kupa apaform
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?