Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Daha önceden yaptığım yürüyüşlerde çok çekinirdim biri görmesin falan tanıdıklardan diye.

Sonra biri dediki bana böyle olmaz görürlerse görsünler sen yürümene bak yaptığın şeyi düşün.

Ondan sonra düşündüm doğru diyor ne sokak ne de kimseyi görmedi gözüm Chocolita Chocolita sadece o sürede yürümeye baktım. Yürüyüş parkuru ararsam havamı alırım çünkü.
Çift sıra araba park edilen yolda yürüdüm kapımın önünde aynı yerde gidip geldim o yürüyüşlerimin çok faydası oldu bana.

Zorlanırsan yarısını haftaya sarkıtırız canım. Çünkü aylık sonuç egzersiziydi bayram diye ertelemiştik şimdi dönüş tartısı da + birikti.
5 gün egzersiz ediyor yapılır da aslında. Yine de istersen sarkıtabilirsin. Haftaya yine tartı var malum o sonucu da düşünerek
Yapabilirim evet yapılmayacak değil. Kpss çalışmaya başladığım için biraz hareketsizlesmeye başladım aslında. Ama günlük spor yapacağım

Daha önceden yaptığım yürüyüşlerde çok çekinirdim biri görmesin falan tanıdıklardan diye.

Sonra biri dediki bana böyle olmaz görürlerse görsünler sen yürümene bak yaptığın şeyi düşün.

Ondan sonra düşündüm doğru diyor ne sokak ne de kimseyi görmedi gözüm Chocolita Chocolita sadece o sürede yürümeye baktım. Yürüyüş parkuru ararsam havamı alırım çünkü.
Çift sıra araba park edilen yolda yürüdüm kapımın önünde aynı yerde gidip geldim o yürüyüşlerimin çok faydası oldu bana.
Çok iyi yapmışsın. Kim ne der düşünmemek lazım. Burada yürüyüş yolu var, kışın bende orada bir aşağı bir yukarı gidip geldim. Dükkanın önünde duranlar bir sağa bir sola ne yapıyor bu manyak diye bakmıştır. Uca gidip tam daire çizerek u dönüşü yapıyordum 😅

İyi akşamlar ❤️

Pazar menüsü

7.00
Az sütlü filtre kahve

12.00 uzun bir kahvaltı

2 yumurta sahanda
2 kk beyaz peynir
Birkaç tane yeşil zeytin
Sayısız bir dolu avuç ceviz
Bol domates dereotu

14.00
Filtre kahve + bayram çikolatası + avuç kadar ekmekle bal kaymak

19.30

3-4 kaşık sulu köfte
Dolu bir tabak zeytinyağlı semizotu

Su çok az
Spor 50 dk yürüyüş

O ballı ekmeği çocuğa uyup nasıl yedim kızıyorum kendime kaç gündür ekmek yemiyodum.
Yememeye devam edicem.

Selam canımlar
Eltoşum ev taşıdı onu yerleştirdim bugün
Sabah öğünüm ekte
Ara kahve
Akşam kayniniş dolma yapmıştı ondan yedim sayı veremicem 🤣🤣 ekmeksiz ama çok da acıkmıştım yedim işte
Eve gelince bi soda içtim
Su az oldu bugün
Adım 2. Gün ceza
Chocolita Chocolita Bonus Bonus IMG_9799.webpIMG_9793.webp

Ceza egzersizinde beklediğimiz süre gözükecek şekilde youtube ekran görüntüsü geçerlidir canım. Haftalık sonuç için 20 dk, aylık sonuç için 30 dk lık video.

Evett güzelce eriticez seni 🤗😂

An itibariyle oda kalmadı canım ayağına sağlık

Geçmiş olsun ☘️
Menüyü akşam tek seferde yazıyoruz.

Nutella tadımlıksa sıkıntı yok ama kaşık kaşık olduysa ceza gelir,

Ve gider 🏋‍ egzersiz tamamdır ayağına sağlık 🔥

İyi akşamlar ❤️

Pazar menüsü

7.00
Az sütlü filtre kahve

12.00 uzun bir kahvaltı

2 yumurta sahanda
2 kk beyaz peynir
Birkaç tane yeşil zeytin
Sayısız bir dolu avuç ceviz
Bol domates dereotu

14.00
Filtre kahve + bayram çikolatası + avuç kadar ekmekle bal kaymak

19.30

3-4 kaşık sulu köfte
Dolu bir tabak zeytinyağlı semizotu

Su çok az
Spor 50 dk yürüyüş

O ballı ekmeği çocuğa uyup nasıl yedim kızıyorum kendime kaç gündür ekmek yemiyodum.
Yememeye devam edicem.
Okurken acıktım 🥲

Back
X