Afiyet olsun cicim geçtin mi evineGünaydın kızlar mutlu pazarlar .
Dünkü menüm
Sabah 07.00 erkenden yola çıkmak için erken yedik. 1 dilim tam kepek ekmeği domates salatalık 1 dilim peynir 5 6 zeytin bol maydanoz 1 yumurta yağda çay
Ara 11.00 1 zuber 1 kahve
Öğle 14.00 1 kepekli sandviç 1 ayran
Ara 1 muz
Akşam 19.00 1 kase tarhana çorbası ton balıklı salata
Su 2litre
@Boncuk2307Ellssa P Purple58
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin aynen üstüne leslie iyi olmuş yakmisindir inşallah cikolariSabah yok
Öğle yok
(Geceden sahur tarzı yaptım ama bir gece önceden 12 de yemiştim )
3 4 kaşık kuru fasulye attım ağzıma başka da bişi yemedim
Akşam iftar: bir tabak döner
İki y.kasigi Arap tava(kıymalı patates tarzı fırın yemeği)
Bir bardak hoşaf
Bir tabak dolu havuç graten
Çay yanına 2 tane canga yedimoruca verin lütfen kaptanlarimm
Su iki lt
40dk yürüyüş
30dk Leslie yaptım (300kl taktırdıleslieyi gece yaptım cikonun üstüne iyi oldu sankim )
P Purple58 @Boncuk2307
Ellssa
eline sağlık boncukcumBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve60kiloyum
Masterfit 154.Etap
KIRMIZI TAKIM P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı Cicekbocekkaktus @Sem2024 @Beth18 @FitFiliz @sibel_84 gezegenfeza @yosunlupapatya MAVİ TAKIM 60kiloyum Mavi Takım Kaptanı zeyneppk @bluegreeneyes @_Zeze Ellssa @Azmet5255 @Ilyusa @suspushanimcim HAZIRLIK @arke @belmayne @bnnu @Boncuk2307 @gibibiseydi @Jou @Lotus1234 @Nazlimuuu @Paranoya_6616 @Thinkerwoman @Amine Busra @fayfeyfiy @nil202035
HayrolsunYok canım hiç canım çekmiyor. Hatta akşam yemek için zorladım kendimi gece yememek için. Canım çok sıkıldı çünkü
Rabbim güç versin, her zorluğu bu da geçecek diyerek, sabırla atlatmayı hepimize nasip etsinBazen öyle oluyor. Yolun tümseğine rast geliyorsun. bu seferki bayağı zorlu yalnız. Tümseği çıksam mı vazgeçsem mi düşünmekteyim
Bu da geçecek biliyorum. Kendimi diziye ve çaya verdim. Bi yandan şifayı kapmışım ateş hapşuruk kırgınlık gözümü zor açıyorum ama hepiniz gelin modundayım çayımı yudumluyorum dizimi izliyorum. Dizi adı: The walking dead
Ne mümkünkırmızı takım uyumuş
Niyee uyuyamadin mi ablacimNe mümkün
Migren hastalarının özellikle stresten kaçması lazım, kendin için lütfen lütfenKaptanım kusura bakmayın, bugün dün akşamdan beri acayip migrenim tuttu, kocam olacak adamla kavga ettim ama öyle böyle üzülmedim çıldırmak üzereyim.
Teşekkür ederim şimdi kontrolleri yapıp takımların son halini atarım kaptanım.
Bu sabah tartıda güzel bir eksi gördüm bile, kabızlık ne kadar etkiliyormuşGünaydın günaydın günaydın kırmızı takım inek obasi kalk ve sporunu yape artık bayram geçtiii yedik içtik bize gelen artıları yollama zamanı bu hafta size güveniyorum bu haftanın kazananı biz olacağız hadi hareket edelim ve menülerinize asgari dikkat edelim pleaseeee
Cicekbocekkaktus ️
@FitFiliz
@sibel_84️
gezegenfeza ️
@Beth18
@Sem2024
@yosunlupapatya
Menulerinizi bekliyorum kızlar bugün eksik olanlar .
Gün içinde bacaklarımı dinlendirmek için uzandığım yerde uyuyakalıyorum, ondan sebep gece geç uykum geliyor, gece 2 ye geliyordu yattımNiyee uyuyamadin mi ablacim
Ooo çok geç ya 22- 02 arası melatonin salgılanan saat, 12-4 arası da kanda en çok melatonin var , yenileyici dinlendirici etkisinden faydalanmak için bu saatlerde uyuyor olmak lazımevet öğünlerin saatleri de çok önemli tabi. ama ben iş günleri 19.00-19.30 arası yiyebiliyorum. eve ancak geliyorum ki çok şükür eve geldiğimde yemeğim de masam da hazır oluyor. üstümü değiştirip elimi yıkayıp hemen oturuyorum. daha erken yeme seçeneğim yok.
haftasonları da evde bile olsam yine aynı yiyorum. çünkü bu seferde gece geç yatıyorum. 02.00 yi buluyor. ee o zamanda acıkıyorsun. bende hipoglisemi olduğu için diyetisyenim akşam ara öğünü veriyordu.
Hayırlı yaşları olsunHayırlı sabahlar kızlar
Ben de kalkıp kahvaltı hazırlayayım
Bugün 4 numaralı torunun doğum günü var, oraya gideceğiz
Sopa atayım diye mi beni etiketledinBende bugün edecektim tartı bildirimii ama sanırım mutlu olmalıyımm daha fazla bekliyordum şahsen yaa acaba bu tartımı yalan benim tartımamı inanmalıyım bilmiyorumm 69.7 idim
@Boncuk2307Ellssa @yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3571524
Şöyle bir baktimda cok agir gelmedi 22 dk yapilabilir sanirim deneyelimmi
Kızlar kizlar kim bu hafta benimle cumartesi ye kadar bu video yu yapacak var mı yapacak babayiğithaydi görelim pamuk elleri
Harikasınnn leslie gibi aslinda ama güzel terletiyor .Şöyle bir baktimda cok agir gelmedi 22 dk yapilabilir sanirim deneyelimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?