Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Degisik bir beslenme şekli ama tabi sen bu sekilde yapabiliyorsan bu sekilde ilerle canim peki surekli keto yapilirmi yoksa kisa sureli yagdan vermek icinmi yapilir bi uzmana sormak lazim bilgin varmi bu konuda
Ketokafasi nin çoğu vudeosunu izledim, doktor videolarını da. Ketokafasi ömür boyu bu şekilde yaşamanın zararlı olmadığını savunuyor.
Ben biraz daha temkinliyim. Doktorlar 3 ay 1 yıl gibi sınırlar koyuyorlar.
ABD de ketoyu 10 yıl kadar savunan hatta ketoyu tanıtan bazı doktorlar fikirlerinden dönmüş, kimdiler tam olarak niye döndüler bilmiyorum.
Ketokafasi kanalının da sürekli savunduğu " temiz keto" beslenirsek zararlı olmaz. Benim bugün yediklerim tam olarak temiz denenez , kisitliliktan dolayı hazır mayonez, şarküteri ve tatlandırıcılar kullanıyorsak temiz keto yapmıyoruz demektir.
En çok da zararı yeteri kadar lif almamak. O da keten tohumu ve karnıyarık otu tohumu ile halledikecek gibi. Maksat kilo korumaksa keto ile Akdeniz beslenmesi arası bir beslenme daha uygun. Ben hiçbir diyette iştah kontrolü sağlayamadığım için ketoya başladım.

6 nisan menü
12.30 3 kaşık biberli lor, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates salatalık roka, 1 dilim ekmek, 1 tk kuşburnu
16.00 1 dilim kek 1 fincan kahve
18.30 2 kepçe kabak çorbasi, 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, yarım kase cacık, salata
20.30 3 tane yulaflı büsküvi
3 litre su, 50 dk yürüyüş+5.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum
1000024914.webp

Ketokafasi nin çoğu vudeosunu izledim, doktor videolarını da. Ketokafasi ömür boyu bu şekilde yaşamanın zararlı olmadığını savunuyor.
Ben biraz daha temkinliyim. Doktorlar 3 ay 1 yıl gibi sınırlar koyuyorlar.
ABD de ketoyu 10 yıl kadar savunan hatta ketoyu tanıtan bazı doktorlar fikirlerinden dönmüş, kimdiler tam olarak niye döndüler bilmiyorum.
Ketokafasi kanalının da sürekli savunduğu " temiz keto" beslenirsek zararlı olmaz. Benim bugün yediklerim tam olarak temiz denenez , kisitliliktan dolayı hazır mayonez, şarküteri ve tatlandırıcılar kullanıyorsak temiz keto yapmıyoruz demektir.
En çok da zararı yeteri kadar lif almamak. O da keten tohumu ve karnıyarık otu tohumu ile halledikecek gibi. Maksat kilo korumaksa keto ile Akdeniz beslenmesi arası bir beslenme daha uygun. Ben hiçbir diyette iştah kontrolü sağlayamadığım için ketoya başladım.
Tabi herkes kendini vucudunu tanir bu konudada epeyi bilgin var bol bol eksilerin olsun canim insallah hayal ettigin vucuda keyifle zorlanmadan kavusursun

Anlaşılan takım uyumuş 😂😂

6 Nisan

12:30

Yarım simit
Küflü peynir, sürme peynir, bal

17:30

2 minik sakız gibi şeker
2 but
Bol yeşil salata
2 çatal köz patlıcan, 4 diş köz sarımsak

3 çatal pasta

1,5 lt su
3 kupa çay
2 kupa, 1 kahve fincanı kahve
1 kupa apaform

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

07.15
1 kase çorba
1 dilim tb ekmek
Çeyrek simit

15.00
1/3 simit
Ucundan beyaz ekmek
Menemen 3 kaşık
7 zeytin
Dereotlu peynir

Türk kahvesi

20.30
2 yk tavuk 2 yk nohutlu pilav
7 sarma
1 yk kısır
3 yk havuç yoğurtlama
1 peynir tatlısı (Kemal paşaya benziyor yöresel bir tatlıymış)

Soda

23.30
1 bardak sıcak çikolata :(

Bugün alerjim tuttu sürekli hapşırık
Spor yapamadım
:(

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 tabak yumurtalı salata
1 tane tavada yumurta