Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy çok sevindim. Mavi takım kaptanını seçer misin.
Boncuk2307 Boncuk2307 boncukum listeyi paylaşır şimdi :KK36:
Kaptanım kusura bakmayın, bugün dün akşamdan beri acayip migrenim tuttu, kocam olacak adamla kavga ettim ama öyle böyle üzülmedim çıldırmak üzereyim.
Teşekkür ederim şimdi kontrolleri yapıp takımların son halini atarım kaptanım.

Kaptanım kusura bakmayın, bugün dün akşamdan beri acayip migrenim tuttu, kocam olacak adamla kavga ettim ama öyle böyle üzülmedim çıldırmak üzereyim.

Teşekkür ederim şimdi kontrolleri yapıp takımların son halini atarım kaptanım.
üzülme canım :KK19:

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve 60kiloyum 60kiloyum

Masterfit 154.Etap

Sahur yapmadım

İftar
1 tabak tarhana çorbası
1 büyük kase cacık (içinde salatalık nane dereotu turşu mısır sirke de vardı)
Yarım avakado
Yarım dilim tb ekmek
5 sarma
3 kaşık bamya

3 hurma
3 çilek
1 kare bademli sütlü çikolata

Akiam arkadaşım Antep’ten geldi ve maalesef ki 2 dilim baklava 1 dilim helva :((

spor: 4000 adım

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Deneme sürecinde de menüye sizleri mi etkiliyoruz hanımlar 🤗 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar selam, sabah evden tartılıp foto da çekip çıktım ama unuttum paylaşmayı. Bugün düğün telaşı vardı 🙈

Geç oldu ama paylaşayım
Geçen hafta 71.0
Bu hafta 72.3
Fark +1.300 gr

Büyük bir artı gibi dursa da dün adet oldum. Bir kısmı ondan, bir kısmı da bayram hediyesi 🤭 Haftaya toparlarım inşallah. Kaptanım beni de ekleyebilirsiniz gruplara Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• IMG_2312.webp
    IMG_2312.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 7
Menümü paylasayim ve yatayım. Her tarafım ayrı ağrıyor. Yarın full yatacağım. Tabi yatabilirsem. Akşama kadar temizlik yaptım ve bitirdim . Sonrasında yürüyüşe çıktım. Eve gelip çocukları banyo yaptırdım. Şimdi de kimildar halim kalmadı.
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
5 adet zeytin
2 parça peynir
1 parça helva
2 dilim ekmek
Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 çatal patates kızartması
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Akksam.
Bir keoce kuru fasulye
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Az önce de çay içtim
Adım sayım 6100 oldu.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canım dinlenmissindir inşallah uyuyunca

Günaydın günaydın günaydın kırmızı takım inek obasi kalk ve sporunu yap 😂 e artık bayram geçtiii yedik içtik bize gelen artıları yollama zamanı bu hafta size güveniyorum bu haftanın kazananı biz olacağız hadi hareket edelim ve menülerinize asgari dikkat edelim pleaseeee

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ✅
FitFiliz FitFiliz
sibel_84 sibel_84 ✅
gezegenfeza gezegenfeza ✅
Beth18 Beth18
Sem2024 Sem2024
yosunlupapatya yosunlupapatya

Menulerinizi bekliyorum kızlar bugün eksik olanlar .

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve 60kiloyum 60kiloyum

Masterfit 154.Etap

Bende bugün edecektim tartı bildirimii ama sanırım mutlu olmalıyımm daha fazla bekliyordum şahsen yaa acaba bu tartımı yalan benim tartımamı inanmalıyım bilmiyorumm 69.7 idim

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa yosunlupapatya yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
1000020891.webp

Günaydın kızlar mutlu pazarlar .
Dünkü menüm
Sabah 07.00 erkenden yola çıkmak için erken yedik. 1 dilim tam kepek ekmeği domates salatalık 1 dilim peynir 5 6 zeytin bol maydanoz 1 yumurta yağda çay

Ara 11.00 1 zuber 1 kahve

Öğle 14.00 1 kepekli sandviç 1 ayran

Ara 1 muz

Akşam 19.00 1 kase tarhana çorbası ton balıklı salata
Su 2litre
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58

Günaydın günaydın günaydın kırmızı takım inek obasi kalk ve sporunu yap 😂 e artık bayram geçtiii yedik içtik bize gelen artıları yollama zamanı bu hafta size güveniyorum bu haftanın kazananı biz olacağız hadi hareket edelim ve menülerinize asgari dikkat edelim pleaseeee

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ✅
FitFiliz FitFiliz
sibel_84 sibel_84 ✅
gezegenfeza gezegenfeza ✅
Beth18 Beth18
Sem2024 Sem2024
yosunlupapatya yosunlupapatya

Menulerinizi bekliyorum kızlar bugün eksik olanlar .
Yaa canimm kaptanimm dün son ödülleri yaptım bugün inşallah daha iyi olacak🤩 hemen menümü yazıyorum
Bende bugün edecektim tartı bildirimii ama sanırım mutlu olmalıyımm daha fazla bekliyordum şahsen yaa acaba bu tartımı yalan benim tartımamı inanmalıyım bilmiyorumm 69.7 idim

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa yosunlupapatya yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3571524
Harikasın tatlimm cokk bişi almamissin hemen geri verirsin onudaa🤩🤩🤩

Sabah yok
Öğle yok
(Geceden sahur tarzı yaptım ama bir gece önceden 12 de yemiştim )
3 4 kaşık kuru fasulye attım ağzıma başka da bişi yemedim

Akşam iftar: bir tabak döner
İki y.kasigi Arap tava(kıymalı patates tarzı fırın yemeği)
Bir bardak hoşaf
Bir tabak dolu havuç graten

Çay yanına 2 tane canga yedim 🥹 oruca verin lütfen kaptanlarimm

Su iki lt
40dk yürüyüş
30dk Leslie yaptım (300kl taktırdı😁 leslieyi gece yaptım cikonun üstüne iyi oldu sankim🥴)
P Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

Back
X