Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooffff pazartesi basliyorumm yaaa ve asla tartılamadım babannemdeyim orda var halamin tartı çok korkuyorummmmGünaydınherkeslereee geçmiş bayramınız mübarek olsun diyerekten ufaktan katilayom ama ne kadar istikrarlı olacağım bilemiyorum sizinle olan zamanlar guzell
Jou gell hadiii
Korkunun ecele faydasi yokOoffff pazartesi basliyorumm yaaa ve asla tartılamadım babannemdeyim orda var halamin tartı çok korkuyorummmm![]()
Çok doğru tercih tebrik ederim
Kiz sen nerdesinnnn çabuk dönYarın bi sabah çırılcıplak tartılayımm aslında regl oldum bide bugün ödemim çoktur o kesin ama sabah genede tartılmaya geleceğimmBoncuk2307
Ellssa
yosunlupapatya
Yarın evime döneyrumKiz sen nerdesinnnn çabuk dön
ahahahhaha gece 02.00 de yemiyorum sen yanlış anladınŞaka yapıyosun dimi kaptanım![]()
beni yenicen diye kalpten gitme sonraKizzz yeni bisey denedim grow with jo diye bise leslie gibi diye ama fena oldummm nabzim 100 e cikti ilk defa bu hafta gümbür gümbür geliyorum haberin ola maviş kaptan
15 dk o video yu yaptım kaptanım nasi hesaplarınız bilmiyorum lelsie gibi aynı
Ellssa
Boncuk2307
60kiloyum
afiyet olsun. yarın daha güzel menülerle geleceğiz eminimCumartesi menüm
13:00
bikaç dilim talı
küçük kase mercimek çorba az ekmek
deri peyniri
ara
1 cezerye
ara
1 salatalık
17:30
1 kase mercimek çorbası
az turşu
1 kaşık spagetti
1 dilim lazanya
1 kase şeftali komposto
Az önce bir mutfak dolusu normal ve fırın sütlaç yaptım geldim. Çok severim ama bugünü kapattım
Boncuk2307
60kiloyum
Benimki heeep ödem
temiz menü bence afiyet olsunEllssa
Boncuk2307 P Purple58
Cumartesi
Sabah 10
2 yumurta
3 d karışık peynir
1 hindi füme, biber, domates
9 zeytin
1tk tahin+6 çilek +stevya
14.
2 parça et haşlama
Turp salatası , çekirdek
17 Antep fıstığı
19
1 kabagin tamamı kızartma
2 yk sarımsaklı yoğurt+keten tohumu
Çekirdek
Kuruyemişleri abarttım , toparlicam
Spor 7300 adım
![]()
noldu canım?Yok canım hiç canım çekmiyor. Hatta akşam yemek için zorladım kendimi gece yememek için. Canım çok sıkıldı çünkü
AldınmıBenimki heeep ödemyogsam kilo almak kiiiim ben kiiim
![]()
sen İstanbulda yaşamıyor musun Jou?Aldınmıaldımm de deee
Yok bebeğim çerkezköyde yaşıyorum eşimle ailemiz cevremiz herkes istanbuldasen İstanbulda yaşamıyor musun Jou?