Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mesajlara sonra bakacağım kızlar, bir günaydın diyim dedim. Bu hafta takımlara dahil olamayacağım bilginiz olsun. Tartilma imkanım da yok.
Tez dön gittiğin yerden oralar kilo aldırıyor diyim sana kendimizden biliyoruz

Hoş geldin canımm

Gitsin artık yeter bu sene kendime çeki düzen vermem lazım. Yas ilerledikce kilo da zor gitmeye başladı artık.

Ramazanda verdim biraz devam etmesini istiyorum vermeye. Belim inceldi ama bacaklarimin üst kismi popo kismi ortaya cikti tuhaf oldu görüntüm.
ben de aslında Ramazanda kilo verirdim ama bu yıl tatlıya dayanamadım. ancak gündüzleri 10.000-14.000 arası adımım vardı hep. 1,5 kilo verdim başlarda sonra 1 kilosunu geri aldım.
ama bayramda çok tatlı yedim. çok gelen giden olmuyor artık büyükşehirlerde. genelde telefonla bayramlaşılıyor. eve cevizli kalburabastı yapmıştık. çoğu bize kaldı, yedik. o zaman artı oldum işte.

Ramazandan sonra illa bir dengeyi bulma çabası oluyor. aslında bayram olmadan direk normal beslenme olsa ama o da olmuyor. bayram tatlılarına yakalanıyoruz. valla aklıma koydum, Allah nasip ederse Kurban bayramına tatlı yapmayacağız. çikolata + kahve yeterli.

Evet sapka düştü kel göründü
Artı 2.300 gr la geri döndüm 2 gündür de dikkat etmeme rağmen demek dikkat etmesem sanırım artı 5 olurmuş
Ellssa Boncuk2307
Çabuk gelen çabuk gider derler. Bende durum öyle olmuyor da inşallah sende öyle olur canım.

Neden dalga geçeyim ki. Kendi menümü düşündüm ona göre yazdım canım. Gerçek yani
Herkese merhaba, nasılsınız

Acaba aranıza katılabilir miyimm
Katılabilirsin tabiki
Hoş geldin

Hoş geldin

Eki Görüntüle 3570853 Günaydin
Baslangic 71.90
Reglinin ilk günü haftaya daha da eksi gelir sanirim.
Tek ögün yiyen var mi ben gibi ?
tek öğün beslenme yani omad erkeklere uyunmuş bilgin olsun. aralıklı oruç yap istersen. yani 2 öğün. tek öğün beslenme, kadınları hormon yapısına uygun değilmiş. alt üst ediyor zamanla. bunu yaşayan da duydum.

Ben bahar temizligine de giriştim tatil matil kalmadı. Bugün de mutfağı halledip temizlik sezonunu kapatıyorum.

eline sağlık canım. mis gibi olmuştur her yer bizim burada yağmur var bugünlerde. bahar temizliğini daha sonra yaparız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…