Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar mutlu pazarlar .
Dünkü menüm
Sabah 07.00 erkenden yola çıkmak için erken yedik. 1 dilim tam kepek ekmeği domates salatalık 1 dilim peynir 5 6 zeytin bol maydanoz 1 yumurta yağda çay

Ara 11.00 1 zuber 1 kahve

Öğle 14.00 1 kepekli sandviç 1 ayran

Ara 1 muz

Akşam 19.00 1 kase tarhana çorbası ton balıklı salata
Su 2litre
@Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58
Afiyet olsun cicim geçtin mi evine
Sabah yok
Öğle yok
(Geceden sahur tarzı yaptım ama bir gece önceden 12 de yemiştim )
3 4 kaşık kuru fasulye attım ağzıma başka da bişi yemedim

Akşam iftar: bir tabak döner
İki y.kasigi Arap tava(kıymalı patates tarzı fırın yemeği)
Bir bardak hoşaf
Bir tabak dolu havuç graten

Çay yanına 2 tane canga yedim 🥹 oruca verin lütfen kaptanlarimm

Su iki lt
40dk yürüyüş
30dk Leslie yaptım (300kl taktırdı😁 leslieyi gece yaptım cikonun üstüne iyi oldu sankim🥴)
P Purple58 @Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin aynen üstüne leslie iyi olmuş yakmisindir inşallah cikolari🤗

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve 60kiloyum 60kiloyum

Masterfit 154.Etap

eline sağlık boncukcum :KK60:

Bazen öyle oluyor. Yolun tümseğine rast geliyorsun. bu seferki bayağı zorlu yalnız. Tümseği çıksam mı vazgeçsem mi düşünmekteyim
Bu da geçecek biliyorum. Kendimi diziye ve çaya verdim. Bi yandan şifayı kapmışım ateş hapşuruk kırgınlık gözümü zor açıyorum ama hepiniz gelin modundayım çayımı yudumluyorum dizimi izliyorum. Dizi adı: The walking dead
Rabbim güç versin, her zorluğu bu da geçecek diyerek, sabırla atlatmayı hepimize nasip etsin🤲
Bende bir zorluğun içine düşüyorum, karşı taraf suçluyken abisinin vefatıyla mağduru oynayarak tüm gücüyle saldıracak, bekliyorum ve bu da geçecek diyerek Rabbime sığınıyorum

Kaptanım kusura bakmayın, bugün dün akşamdan beri acayip migrenim tuttu, kocam olacak adamla kavga ettim ama öyle böyle üzülmedim çıldırmak üzereyim.

Teşekkür ederim şimdi kontrolleri yapıp takımların son halini atarım kaptanım.
Migren hastalarının özellikle stresten kaçması lazım, kendin için lütfen lütfen 🤲🏼😘

Günaydın günaydın günaydın kırmızı takım inek obasi kalk ve sporunu yap 😂 e artık bayram geçtiii yedik içtik bize gelen artıları yollama zamanı bu hafta size güveniyorum bu haftanın kazananı biz olacağız hadi hareket edelim ve menülerinize asgari dikkat edelim pleaseeee

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ✅
@FitFiliz
@sibel_84 ✅
gezegenfeza gezegenfeza ✅
@Beth18
@Sem2024
@yosunlupapatya

Menulerinizi bekliyorum kızlar bugün eksik olanlar .
Bu sabah tartıda güzel bir eksi gördüm bile, kabızlık ne kadar etkiliyormuş
Dün akşam 20:00 gibi bir avuç kabak çekirdeği daha yemiştim, eksik kalmasın

evet öğünlerin saatleri de çok önemli tabi. ama ben iş günleri 19.00-19.30 arası yiyebiliyorum. eve ancak geliyorum ki çok şükür eve geldiğimde yemeğim de masam da hazır oluyor. üstümü değiştirip elimi yıkayıp hemen oturuyorum. daha erken yeme seçeneğim yok.
haftasonları da evde bile olsam yine aynı yiyorum. çünkü bu seferde gece geç yatıyorum. 02.00 yi buluyor. ee o zamanda acıkıyorsun. bende hipoglisemi olduğu için diyetisyenim akşam ara öğünü veriyordu.
Ooo çok geç ya 22- 02 arası melatonin salgılanan saat, 12-4 arası da kanda en çok melatonin var , yenileyici dinlendirici etkisinden faydalanmak için bu saatlerde uyuyor olmak lazım❤️

Bende bugün edecektim tartı bildirimii ama sanırım mutlu olmalıyımm daha fazla bekliyordum şahsen yaa acaba bu tartımı yalan benim tartımamı inanmalıyım bilmiyorumm 69.7 idim

@Boncuk2307 Ellssa Ellssa @yosunlupapatya Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3571524
Sopa atayım diye mi beni etiketledin:sinirli:
68.5 a derhal düşüyorsun yoksam ben geliyorum hangimiz önce 68e düşecek diye yarisacagiz az kaldı :KK55: ben 70ken sen 65 ol bak istemem öyle yarış :KK35:aylardan Nisan bir hatırlatma daha

🩳🩳🩳🩳🩳🩳🩳🩳 😁

Hafta ici instagramda canli yayinla egzersiz yaptiriyor hergun farkli bir bolgeyi calistiriyor onceden yapardim

Eklentiler

• Screenshot_20250406_120958_Instagram.webp
    Screenshot_20250406_120958_Instagram.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 8
Back
X