Kendime güvenemiyorum. Ah bir guvensem bende gireceğim de o ise.Hayirli cumalar kizlar
Dun aksam Ahmet Apanin canli yayini vardi 13 nisanda 3 aylik zayiflama grubu olusturuyor katilip katilmama arasinda kalmistim ama dunku yayin beni inanilmaz motive etti ve gruba katildim 13 nisana kadar ön hazirlik olarak ekmegi ve sekeri keserek baslayabilirsiniz dedi .
Bende bugun saglikli beslenmeye basladim insallah 14 temmuzda bitecek benimde hedefim insallah 14 temmuzda -20 kilo kiloyu gormekkahvaltimi ekmeksiz yaparak basladim ama tartilmadim yarin sizlerle beraber tartilacagim azmimiz motivemiz eksilerimiz bol olsun insallah bu yaz bizim yazimiz olsun bizi her gordugunde cok kilo almissin diyenler artik ne guzel kilo vermissin ne yaptin diye bize imrensinler insallah . Aminn
Aynen canım buradan uzaklaşınca geliyor kilolar.Gruptan kopmamak lazım canim . Birbirimizi motive edelim bol bol. .
Ben bahar temizligine de giriştim tatil matil kalmadı. Bugün de mutfağı halledip temizlik sezonunu kapatıyorum.aynen. günler hızla geçti.
Bence benimki ödem ama.Günaydın kızlarherkesin ne kadar yediğini göreceğimiz bir gün
Bu ne güzel motivasyon teşekkür ederim böyle devam edicem inşallahMenülerin bayram menüsü gibi değildi ,azminden dolayı tebrik ederim. Bence bu bayramın şampiyonu sensin
Ben bazı günler tek öğün yapıyorum bazen de 2Eki Görüntüle 3570853 Günaydin
Baslangic 71.90
Reglinin ilk günü haftaya daha da eksi gelir sanirim.
Tek ögün yiyen var mi ben gibi ?
Sen neler vermişsin canım 3 kiloluk arti yi mi geri veremiycen onlar hep ödem hemececik gidecek emin olKızlar günaydın ben ve kilolarim burdayım. Sabahın nurundan tartildim . Kilo 88.40. +3.05 . Pes etmek yok kurban bayramına kadar tam gaz devam Ellssa Boncuk2307 Eki Görüntüle 3570841
Hayırlı olsun canım başlangıcın
Başlangıcın hayırlı olsun canım hosgeldinBaslangiclar hepimize hayirli olsun o zaman.
Ne kadar hafiflersek o kadar biz kazancliyiz.
Vay vay vayyyy seni gidi seni artı 600 hemiii biz 2 3 ler alalım+600 g
( Çarşamba günü tatil dönüşü 77.5 yani +3.3 idiSem2024 )
Şimdi ise cok almadım diye mutluyum
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3570865
Bencede hepimizin ki ödemBence benimki ödem ama.
Hosgeldin canım başlangıcın hayırlı olsunGünaydın
Muhtesemsin canimMerhaba kızlar aşağıya ekledım
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 68.6
Fark -800 gram
Metabolizmam geçen seneye göre yavaşlamış
Geçen sene böyle aç kaldığımda direkt -1 kg gıderdı olsun erken de yatmam gerekirdi neyse -800 de iyi bır rakam onca karbonhidrata rağmen öbür hafta 67leri görümcem inşallah :)
Ellssa Boncuk2307
Tesekkur ederim canimSen neler vermişsin canım 3 kiloluk arti yi mi geri veremiycen onlar hep ödem hemececik gidecek emin ol
Hayırlı olsun canım başlangıcın
Başlangıcın hayırlı olsun canım hosgeldin
Vay vay vayyyy seni gidi seni artı 600 hemiii biz 2 3 ler alalımama helal olsun cidden oda hemencecik gider zaten canım o kadarcık artı
Bencede hepimizin ki ödemyediklerimizin odemleri onlar hemen gider kuzum
Evet sapka düştü kel göründü
Artı 2.300 gr la geri döndüm 2 gündür de dikkat etmeme rağmendemek dikkat etmesem sanırım artı 5 olurmuş
Ellssa Boncuk2307
Tahmin ettiğim gibi regl oldum daha yeni odemin çoğu da bundan sanırımHepsi ödem diye düşünüyorum canım. Bu hafta çoğunu veririz . İNŞALLAHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?