Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar;
Hemen menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah10 civarı
1 tost ekmeğine kaşarlı tost
1 wasa üzeri labne avokado

İkinndi 18 civarı
2 adet haşlanmış içli köfte

20 civarı
1 ev yapımı cheesecake(ödül öğünüm olsun dedim)
Su:1.5 lt

Pazar menüm
Sabah 10 civarı
1 tost ekmeğine kaşarlı tost
1 h yumurta
1 wasa üzerine labne

İkindi 18 civarı
Fırında köfte
Yarım p basmati pilavı

Su:1.5 lt
Cicekbocekkaktus

İstedim sonra da istediğime pişman oldum. Sırf ceza yememek için gittim. Cezalar değişmiş. Eskisi gibi olsaydı gitmeyecektim
aaa ciddi misin, ben hiç bakmadım yeni kurallara. Bayağıdır görev almıyorum. Bundan sonra istemezsin belki. Güncel sınav ücretlerini de araştırmadım hiç.

Menulerimi yazayım unutmadan i
Menulerimi yazayım utanmadan olarak okudum
Yağlama ve gozlemeyi dengelemis gibi gözüküyorsun yine de hergun hamur işi olmasın
Yağlama bir tık sıkıntılı olabilir bence de ama ilk kez yapıp yedik. Bundan sonraki günlerde yine minimum tutacağım canım. Yerken de yazarken de hiç utanmadım

Benim de evde var da öyle denemelik giyiyorum bir de teravihe giderken bir iki giydim. Zayıflayinca daha güzel duracak diye umuyorum. Ankara'ya babamlarim yanına gidecegil çok sıcak olmaz oralar sanırım
Ankara kesin serin olur, triko iyi seçenek. Allah kavuştursun canım, tadını çıkar.

Selam kızlar, dünkü menümü yazayım. Davetteydim, en az hasarla atlatmaya çalıştım ama oldu bir şeyler :)

23 Mart pazar
Sahur su
İftar: 1 hurma, 1 lahmacun ( küçük bir lahmacundu), 2 yaprak sarma, bir küçük kase yoğurtlu kereviz salatası, iki sıkım çiğ köfte
Çayın yanında: 1 dilim baklava

Su iki litre
Spor: yarım saat dışarıda yürüyüş

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Kizlarcim hemen menüyü yazıyorum

Sabah 08.30 3 bütün ceviz 1 kupa prebiyotikli yeşil çay

Saat 12.00 2 tane haşlanmış yumurta 4 kaşık yoğurt

Saat 15.00 1 ayva 1 çilek

Saat 17.30 2 dilim palamut bol salata 1 dilim glutensiz ekmek , ve limonlu soda içiyorum şimdi.

Su 2litre Boncuk2307 Ellssa

Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307

Kahvaltı
lavaş tost (kaşar ve domates var içinde sahurdan kalan 4 5 patates) siyah çay

14.00
Tarçınlı türk kahve
Detox smoothie 17.00
Yesil elma tarcın limon maydanoz zencefil
Soda
19.30
1kase bol acılı mercimek çorba
Bol salatalıklı kıvırcık
1dilim buğday
1kepçe barbunya

22.00
Sumak zencefil limon yogurtlu soda

1.5litre su

Herşey kararında duruyor, yürüyüş de var çok iyi
Bu hafta iddialıyız
Lahmacun dediğin fırıncı küreği kadar olmalı bu hafta ara ara ödüllendir kendini
Bebeğin vardı değil mi bir de çalışıyordun ? iki öğün olarak iyi , su arttirilabilir. Biraz da hareket olsa
Hem çok uykum var hem çok açım.
Ben de uyuduk uyuşuk geziyorum
Biraz ondan biraz bundan olmuş burseyler
Cumartesiye kadar şerbetli tatlı yok tamam mı ve cuma günü asla böyle çiğ köfteli tatlili menü yemiyorsun hafif şeyler yiyorsun ki son gün ödem olmasın salı tartisi neyse cts ye mikembel sonuçlar bekliyorum
Afiyet olsun
Ben orucken çok yuruyemiyorum
Bu mesajı mavi takım görmezden gelsin lütfen

Ha eğer illa ödev isteyen varsa. "1 2 3 kurabiye" diye internete yazın. Çıkan tarifi yapın ve afiyetle yiyin..
Ay poğaçası vardı bir de kurabiyesi mi varmış bu da benim zayıf yani şişman yanım meraklıyım zor degilse denerim az önce hindistancevizi den keto sütlaç denedim de tatlandırıcı yine az olmuş ama yedim

Iyi akşamlar kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyordum oruç tutamadım malesef

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz bal

Ogle
1 küçük ev yapımı tam buğday pogaca
1 kase yoğurt

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 tane tavuk köfte biraz yağsız patates
Haşlanmış brokoli salatası ve normal salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…