Ben de bu 2 hafta rahat olacağım, güzel bir dinlenme olacak. Sınav görevleri hafta sonunu yiyip bitiriyor bence, uzun zamandır gitmiyorum.Haftasonu yoğun geçiyor. Dün sınav gorevimde vardı . Yarım günüm gitti. Bugün çamaşır yıka as katla ütüle. Öyle yine de ramazan guzel. Haftaya ara tatile girdik mi tamamdır. Büyük temizligi yapmaz işlem güzelce dinlenecegim.
Teşekkür ederim HoşbuldumHoş geldin aramıza
Ben de faydalandım motivasyon konuşmandan. Helal et
Bayrama kadar çok sıkı tutmam lazım canım. Zaten ramazanın başından beri sadece cumartesileri tatlı yiyorum. Ondan önce de neredeyse tamamen çıkartmıştım. Un ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder canım. Hatta bayramda da ölçüyü kaçırmamaya gayret edeceğim.
Geçmiş olsun canım, eve girince insana mutlaka bulaşıyor. Mümkün olduğunca takviyeler kullanmaya çalış.Iyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği
Su 2.5lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Zezi diye bilirsiniz kendi ismimi kullanmak istemiyorumAramıza hoşgeldin, başlangıcın hayırlı olsun. Kullanıcı adın rakamlı falan olunca nasıl hitap edeceğimi bilemedim, ne diyebiliriz sana.
Geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği
Su 2.5lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Anlıyorum, çoğumuz da ismimizi kullanmıyoruz ama kullanıcı adıyla hitap etmek de pek mümkün görünmediği için sordum. Zezi güzel geldi, Şeker Portakalı kitabındaki Zeze'yi hatırlattı bana. En sevdiğim kitap.Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Zezi diye bilirsiniz kendi ismimi kullanmak istemiyorum
İyi birşeyler hatırlatdığım için sevindimAnlıyorum, çoğumuz da ismimizi kullanmıyoruz ama kullanıcı adıyla hitap etmek de pek mümkün görünmediği için sordum. Zezi güzel geldi, Şeker Portakalı kitabındaki Zeze'yi hatırlattı bana. En sevdiğim kitap.
Bende yazıcağğım işin içmeye başladım hergün en az 1 tane yeşil çay içerim inşaAllahKızlar ben bu arada şekersiz çaylar, sade filtre kahve (günde en fazla 1 tane, her gün içmiyorum bu arada) ve ödem çayı vs. yazmayı unutuyorum sanırım sorun olmaz.
Ödem attıracak çaylar çok iyi geliyor, eğer tansiyon problemin yoksa yatmadan önce mutlaka içmeni tavsiye ederim.Bende yazıcağğım işin içmeye başladım hergün en az 1 tane yeşil çay içerim inşaAllah
Yok tansiyon sorunum çok şükür. Şimdi içtim yeşil çayı zatenÖdem attıracak çaylar çok iyi geliyor, eğer tansiyon problemin yoksa yatmadan önce mutlaka içmeni tavsiye ederim.
Bende içiyorum arada canim hele ramazandan önce nescafe filtre Türk kahvesi filan baya aralarda içiyorum yani yesil cay onları yazmayı unutuyorum bence bise olmazKızlar ben bu arada şekersiz çaylar, sade filtre kahve (günde en fazla 1 tane, her gün içmiyorum bu arada) ve ödem çayı vs. yazmayı unutuyorum sanırım sorun olmaz.
İçtiklerimin hiçbiri açlık saatini bozmuyor diye önemsemiyorum galiba. Aralıklı oruçta bunlar yeme saati gelene kadar kullanılabiliyor. Günde kaç kahve içiyon bakemBende içiyorum arada canim hele ramazandan önce nescafe filtre Türk kahvesi filan baya aralarda içiyorum yani yesil cay onları yazmayı unutuyorum bence bise olmaz
Ohoooİçtiklerimin hiçbiri açlık saatini bozmuyor diye önemsemiyorum galiba. Aralıklı oruçta bunlar yeme saati gelene kadar kullanılabiliyor. Günde kaç kahve içiyon bakem
İstedim sonra da istediğime pişman oldum. Sırf ceza yememek için gittim. Cezalar değişmiş. Eskisi gibi olsaydı gitmeyecektimBen de bu 2 hafta rahat olacağım, güzel bir dinlenme olacak. Sınav görevleri hafta sonunu yiyip bitiriyor bence, uzun zamandır gitmiyorum.
Menulerimi yazayım unutmadan iMenülerimi yazayım unutmadan.
22 Mart Cumartesi menüsü
Kahvaltı yok
İftar
2 yuvarlak lavaşla yağlama, süzme yoğurt.
Su 2 litre
23 Mart Pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Çeyrek gözleme, 1.5 haşlanmış yumurta, yarım dilim süzme peynir, domates salatalık marul, 5 zeytin, 2 lokma pide ekmek.
20.00 akşam
1 tabak mantarlı ve soğanlı et sote, 1 kaşık süzme yoğurt, bol yeşil salata.
20.30 çay yanı 4 hurma 2 ceviz.
Su 2 litre
Sporları sonra paylaşacağım.
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?