Keşkee yapabilsem canım bu hafta biraz zor görünüyor spor inşallah ramazan bitince başlıyorum hem iyileşirim inşallah o zamana@Nazlimuuu
@Azmet5255
@Thinkerwoman
Ellssa
P Purple58
@bluegreeneyes
@Beth18
Nabersiniz güzeller takimi
Bu hafta her gün yapılacak ödevin linki canlar. Ben şimdi yürüyüşteyim. Dönüşte yapicam. Size de itinayla hatırlatıyorum
Ay valla kaptanım masada başka bir şey yoktu. Oruçlu olunca mecbur yedim. Sadece cumartesi tatlı yiyorum dedikten sonra ilk iftarımda baklava yemem pek olmadıBiraz ondan biraz bundan olmuş burseyler
Cumartesiye kadar şerbetli tatlı yok tamam mı ve cuma günü asla böyle çiğ köfteli tatlili menü yemiyorsun hafif şeyler yiyorsun ki son gün ödem olmasınsalı tartisi neyse cts ye mikembel sonuçlar
Seni anlıyorum. Öyle sofralar oluyor ki 1 dilim baklava ile durmak insana sıkı diyet yapıyor hissi veriyor. Ben de bayrama saklıyorum haklarımıAy valla kaptanım masada başka bir şey yoktu. Oruçlu olunca mecbur yedim. Sadece cumartesi tatlı yiyorum dedikten sonra ilk iftarımda baklava yemem pek olmadıAma bak bi tanecikle durdurdum kendimi Şimdi tam gaz cumartesiye.
Yürüyüş çok iyi. Menü de güzel24 Mart Pazartesi
Sahur: su
İftar: fırında sebze ( karnabahar, havuç, soğan), birkaç kaşık kıyma kavurma, yoğurtlu kereviz salatası, çoban salata, 1 adet küçük içli köfte(fırında), 1 minik felafel köfte ( fırında)
Çayın yanında: 2 hurma biraz çiğ fındık, ceviz.
Su: 2 lt olur
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş (7 bin adım)
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Uykusuz mu kaldın yoksa havanın ağırlığı falan mı canım. Ben sadece 3 saat uyumuşum.Bugün bende sürekli uyukladım . Esnemekten agzım yirtilacak sandım çok ağırlık var.
İyi misin canım, neyin vardı, Şu an nasılsın.Iyi akşamlar kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyordum oruç tutamadım malesef
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz bal
Ogle
1 küçük ev yapımı tam buğday pogaca
1 kase yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 tane tavuk köfte biraz yağsız patates
Haşlanmış brokoli salatası ve normal salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Bozmayacam bayram geleyyyooooHerşey kararında duruyor, yürüyüş de var çok iyi
Bu hafta iddialıyız
Lahmacun dediğin fırıncı küreği kadar olmalıbu hafta ara ara ödüllendir kendini
Bebeğin vardı değil mi bir de çalışıyordun ? iki öğün olarak iyi , su arttirilabilir. Biraz da hareket olsa
Ben de uyuduk uyuşuk geziyorum
Biraz ondan biraz bundan olmuş burseyler
Cumartesiye kadar şerbetli tatlı yok tamam mı ve cuma günü asla böyle çiğ köfteli tatlili menü yemiyorsun hafif şeyler yiyorsun ki son gün ödem olmasınsalı tartisi neyse cts ye mikembel sonuçlar bekliyorum
Afiyet olsun
Ben orucken çok yuruyemiyorum
Ay poğaçası vardı bir de kurabiyesi mi varmışbu da benim zayıf yani şişman yanım meraklıyım zor degilse denerim az önce hindistancevizi den keto sütlaç denedim de tatlandırıcı yine az olmuş ama yedim
Mavi takımın güzel üyeleri subliminal mesajı aldınız di mi? Kaptaniniz size diyor ki bu hafta buğday ürünleri tüketin. Bence kulak verin. Biz anlamayalim diye gizli yazmiş bir de. Yani diyor ki kırmızı takıma çaktırmadan buğdayli ünlü şeyler yiyin çünkü zayıflatıyorPazartesi
Sahur
3 yumurta
2 dilim kaşar
Marul , domates
11 zeytin ,7 kabuklu fıstık
Küçük bir parça keto ekmek ,tereyağ
İftar
Tavuklu, turşulu, mayonezli salata
Kremalı mantar çorba
Antep fıstığı 20-30? Vardı
10 kabuklu fıstık
Hindistan cevizinden uyduruk keto sütlaç
Spor. 2700 adım
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Fit mutlu anne ekrana gelmişken etiketledim . Gidenler geri döner belki
Bayram akşamı keyif sofrası kuracağım valla, mercimek köftesi falan çekiyor canım.Seni anlıyorum. Öyle sofralar oluyor ki 1 dilim baklava ile durmak insana sıkı diyet yapıyor hissi veriyor. Ben de bayrama saklıyorum haklarımı
Yaa demee benim de çekti şu an itibariyle. Allah'tan b grubu değil kan grubum. Onlara dokunuyormuş mercimek.Bayram akşamı keyif sofrası kuracağım valla, mercimek köftesi falan çekiyor canım.
Canım ben 15.00 e yetişemem, okulda olacağım, sınavlar var. Saat 4 gibi evde olurum büyük ihtimalle. Sabah da 7.30da evden çıkacağım çok erken olur tartılmak için. Bir saat geç bildirsem sorun olur mu?Kızlar yarın salı bildirimi var. Özel bir durumunuz olmadigi müddetçe salı tartilarini es geçmeyelim. Yarın saat 15e kadar tartı sonuçlarınızı bekliyoruz
arke
gibibiseydi
Jou Jou
belmayne
bnnu
[IMG alt="sibel_84"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/405/405143.jpg?1741049743[/IMG] sibel_84
Ye kuzucum yee, aklında kalacağına midende kalsınÇok kotusun arke yaamercimek köftesini nerden soktun aklıma
Sen bizi kandırabileceğini mi zannediyorsun cicimMavi takımın güzel üyeleri subliminal mesajı aldınız di mi? Kaptaniniz size diyor ki bu hafta buğday ürünleri tüketin. Bence kulak verin. Biz anlamayalim diye gizli yazmiş bir de. Yani diyor ki kırmızı takıma çaktırmadan buğdayli ünlü şeyler yiyin çünkü zayıflatıyor
Allah'tan şifre çözmeyi seven bir insanım
Deniyorum en azındanSen bizi kandırabileceğini mi zannediyorsun cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?