• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

🌟 22 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu 🌟

Tekrar ve tekrar Pembe Lotus Pembe Lotus 🔥

1000020924.webp

Pembiş yılmıyordu 👏🫠😘 rakip değiştirerek ilerledin hep maşallah.
🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var 😘
Aslında yine grup yıldızı olurdun ama 3. Kez seçildiğinde hak 2. Ye geçer.

Yeni liste yıldızlarımız
bu hafta en yüksek yüzdeyi yapan Acquaa Acquaa ve rakibi lila95 lila95 Oldu 🌟
Tebrik ederim kızlar ❤️
🎁 İkinizinde birer uyarısı varmış silindi 🥰

labellevie labellevie Aylık sonuçta şükür uyarı gelmedi 🫣 -0.1 le bu hafta 8.000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim. Ne durumdasın canım ramazanda biraz adapte olamadın mı
E Esmusum espressoc espressoc TheDandelion TheDandelion ve ben 6.000 adım veya 20 dk egzersiz yapıyoruz kızlar
Bu hafta durumlar böyle. Dağılmak yok. Ödem tuttuk. 1 haftada kilo alınmaz. Ama buradan bırakır salarsak ödemden kilo alma evresine geçicez. O zaman işimiz zorlaşır. Hep söylüyoruz az da olsa eksi eksidir yeter ki gram bile olsa bizi ileriye taşısın 🌟

Bende bu hafta 500 gram almışım. Sağolsun kimse eli boş gelmedi 😅 bahane değil tabi ki. Ama bunun bayramı da var. Böyle olmaz kızlar kızlarrr dikkat etmemiz lazımm
Ben cumartesi pazar menülerimi yazayım
Karnıyarık
Çorba
Yarım pilav
Ayran
Havuç tarator ölçülü
Haydari ölçülü
Tatlı 1 dilim
Bugünde Aynısı

21 martta şöyle bir adım attım
Sonrası misafir tufanı

Eklentiler

• 1000020925.webp
    1000020925.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 5
İyi geceler hanımlar🦋
Sahura kalkamadım o yüzden sahurum yok.😂
İftarda
2 tane biber dolması 2-3 kaşık Rus salatası yedim.
Bir dilim Triliçe yedim. 3-4 tane çilek yedim birde

Şu miktarı 1 lt
Adım 4.2 k

labellevie labellevie Aylık sonuçta şükür uyarı gelmedi 🫣 -0.1 le bu hafta 8.000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim. Ne durumdasın canım ramazanda biraz adapte olamadın mı
E Esmusum espressoc espressoc TheDandelion TheDandelion ve ben 6.000 adım veya 20 dk egzersiz yapıyoruz kızlar
Bu hafta durumlar böyle. Dağılmak yok. Ödem tuttuk. 1 haftada kilo alınmaz. Ama buradan bırakır salarsak ödemden kilo alma evresine geçicez. O zaman işimiz zorlaşır. Hep söylüyoruz az da olsa eksi eksidir yeter ki gram bile olsa bizi ileriye taşısın 🌟
Bayram öncesi almasak bile kâr bence 😂 ramazan biter bitmez güzel düzenli rutinime geçeceğim

Ne desem Rabbim sabır ferahlık versin. Huzur versin canım. Takma kafana. Stres yaptığımız her şey başka başka şekillerde geri dönüyor bize. Kimseninde bir tarafı duymuyor
Çok teşekkür ederim canım gerçekten öyle çok strese girdiğim zaman malesef dıygusal olarak yemek yemeye itiyorum kendimi kilom duygusal yemekten ve tatlıya abanmamdan böyle takmıyorum, hatta kendimi telkin ediyorum komik falan diye moralimi bozuyorum 😌

Bu arada benim kolesterol 300, trigliserid 198. Allah göstermesin de. Bir şey yediğim zaman kalbimde ufak bir dalgalanma olsun korkuyorum. Sizde de oluyor mu bilmiyorum her zaman değil ama bazen böyle kalpte değişik bir his oluyor. Makine teklemesi mi desem kanat çırpış gibi mi dalgalanma mı

Canım yaparım bu hafta ama cuma günü İstanbul ‘a gidiyorum bayram tatili için, tartılmam sorun olur. Evet ramazanda çok yoruldum, diyete çok uyamadım.

Bu arada benim kolesterol 300, trigliserid 198. Allah göstermesin de. Bir şey yediğim zaman kalbimde ufak bir dalgalanma olsun korkuyorum. Sizde de oluyor mu bilmiyorum her zaman değil ama bazen böyle kalpte değişik bir his oluyor. Makine teklemesi mi desem kanat çırpış gibi mi dalgalanma mı
Canım o bende de oluyor, benim de tam tersi kolesterol falan düşük. Onunla ilgili değil bence.

Menümü de yazayım pazar günü
Sahur yok

İftar; pilav, türlü ve 2 köfte, turşu

Kahve

Çay yanında kuru üzüm ve 2 hurma

Yatmadan 1 kase yoğurt

Bugün temizlik yaptım spor yok
Su 2 litre vardır

Benim iftarda oluyor ya neyle alakalı bilmiyorum ama

Canım yaparım bu hafta ama cuma günü İstanbul ‘a gidiyorum bayram tatili için, tartılmam sorun olur. Evet ramazanda çok yoruldum, diyete çok uyamadım.
Tartıdan izinli sayarım canım. Hayırlı yolculuklar şimdiden. Yola çıkmak kulağa ne güzel geliyor ya. Keşke biz de uzaklaşabilsek
Canım o bende de oluyor, benim de tam tersi kolesterol falan düşük. Onunla ilgili değil bence.
İnşallah kız
Benim iftarda oluyor ya neyle alakalı bilmiyorum ama
Çok değişik bir his ya
İşte mesele iftarı tutmaktan kan şekerimiz düşmüş oluyor gözümüz dönüyor resmen ben bu yıl iyiyim yine geçen yıl orucumu tatliyla acardim
Aynen bende öyleydim. Yavaş yavaş değişiyor bazı alışkanlıklar. Yarın pazartesi yeni haftaya giriyoruz. Çok iyi geçirip mutlu olalım 🤲

Back
X