Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun ekran görüntüsü yok mu canım cezaya sayalımBugünkü menüm
Sahur yok
İftar
1.5 hamburger
1 hurma
1 bardak şekersiz kola
Az patates kızartma
Hepsini evde yaptım
Ara öğün
ESpresso
Su 2 lt
30 gün fit uygulamadan 3. Günüm
Chocolita
Ay çekmedim yaBunun ekran görüntüsü yok mu canım cezaya sayalım
Olur canımAy çekmedim yayarıni çeksem olur mu
Bayram öncesi almasak bile kâr bencelabellevie Aylık sonuçta şükür uyarı gelmedi
-0.1 le bu hafta 8.000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim. Ne durumdasın canım ramazanda biraz adapte olamadın mı
E Esmusumespressoc
TheDandelion ve ben 6.000 adım veya 20 dk egzersiz yapıyoruz kızlar
Bu hafta durumlar böyle. Dağılmak yok. Ödem tuttuk. 1 haftada kilo alınmaz. Ama buradan bırakır salarsak ödemden kilo alma evresine geçicez. O zaman işimiz zorlaşır. Hep söylüyoruz az da olsa eksi eksidir yeter ki gram bile olsa bizi ileriye taşısın![]()
Valla öyle ya. İftarı hafif tutunca çok güzel kilo veriliyor ama her akşam tutturabilirsen tuttur işteBayram öncesi almasak bile kâr benceramazan biter bitmez güzel düzenli rutinime geçeceğim
Çok teşekkür ederim canım gerçekten öyle çok strese girdiğim zaman malesef dıygusal olarak yemek yemeye itiyorum kendimi kilom duygusal yemekten ve tatlıya abanmamdan böyle takmıyorum, hatta kendimi telkin ediyorum komik falan diye moralimi bozuyorumNe desem Rabbim sabır ferahlık versin. Huzur versin canım. Takma kafana. Stres yaptığımız her şey başka başka şekillerde geri dönüyor bize. Kimseninde bir tarafı duymuyor
Canım yaparım bu hafta ama cuma günü İstanbul ‘a gidiyorum bayram tatili için, tartılmam sorun olur. Evet ramazanda çok yoruldum, diyete çok uyamadım.labellevie Aylık sonuçta şükür uyarı gelmedi
-0.1 le bu hafta 8.000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim. Ne durumdasın canım ramazanda biraz adapte olamadın mı
E Esmusumespressoc
TheDandelion ve ben 6.000 adım veya 20 dk egzersiz yapıyoruz kızlar
Bu hafta durumlar böyle. Dağılmak yok. Ödem tuttuk. 1 haftada kilo alınmaz. Ama buradan bırakır salarsak ödemden kilo alma evresine geçicez. O zaman işimiz zorlaşır. Hep söylüyoruz az da olsa eksi eksidir yeter ki gram bile olsa bizi ileriye taşısın![]()
Canım o bende de oluyor, benim de tam tersi kolesterol falan düşük. Onunla ilgili değil bence.Bu arada benim kolesterol 300, trigliserid 198. Allah göstermesin de. Bir şey yediğim zaman kalbimde ufak bir dalgalanma olsun korkuyorum. Sizde de oluyor mu bilmiyorum her zaman değil ama bazen böyle kalpte değişik bir his oluyor. Makine teklemesi mi desem kanat çırpış gibi mi dalgalanma mı
Benim iftarda oluyor ya neyle alakalı bilmiyorum amaBu arada benim kolesterol 300, trigliserid 198. Allah göstermesin de. Bir şey yediğim zaman kalbimde ufak bir dalgalanma olsun korkuyorum. Sizde de oluyor mu bilmiyorum her zaman değil ama bazen böyle kalpte değişik bir his oluyor. Makine teklemesi mi desem kanat çırpış gibi mi dalgalanma mı
İşte mesele iftarı tutmaktan kan şekerimiz düşmüş oluyor gözümüz dönüyor resmen ben bu yıl iyiyim yine geçen yıl orucumu tatliyla acardimValla öyle ya. İftarı hafif tutunca çok güzel kilo veriliyor ama her akşam tutturabilirsen tuttur işte
Tartıdan izinli sayarım canım. Hayırlı yolculuklar şimdiden. Yola çıkmak kulağa ne güzel geliyor ya. Keşke biz de uzaklaşabilsekCanım yaparım bu hafta ama cuma günü İstanbul ‘a gidiyorum bayram tatili için, tartılmam sorun olur. Evet ramazanda çok yoruldum, diyete çok uyamadım.
İnşallah kızCanım o bende de oluyor, benim de tam tersi kolesterol falan düşük. Onunla ilgili değil bence.
Çok değişik bir his yaBenim iftarda oluyor ya neyle alakalı bilmiyorum ama
Aynen bende öyleydim. Yavaş yavaş değişiyor bazı alışkanlıklar. Yarın pazartesi yeni haftaya giriyoruz. Çok iyi geçirip mutlu olalımİşte mesele iftarı tutmaktan kan şekerimiz düşmüş oluyor gözümüz dönüyor resmen ben bu yıl iyiyim yine geçen yıl orucumu tatliyla acardim