- 14 Şubat 2021
- 1.810
- 10.808
- 158
- 44
Az ve dengeli. Spor da varİyi akşamlar
Yediklerimi yazayım:
Oruç tutmadığımdan sahur yok, akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık pilav, yoğurtlu pancar mezesi. Ardından 5-6 fındık ve 4 tane kadar badem ile 1 kaşık pekmezli un helvası yedim.
Su:2 litreye tamamlarım inşallah.
Yürüyüş:6200 adım
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Benim de evde var da öyle denemelik giyiyorum bir de teravihe giderken bir iki giydim. Zayıflayinca daha güzel duracak diye umuyorum. Ankara'ya babamlarim yanına gidecegil çok sıcak olmaz oralar sanırımCanım kaptanım bu 1 hafta çok güzel geçecek inanıyorum
Bayramda evdeyiz ve kimsemiz yok burda o yüzden bayramlık da yok. Günlük rutin kıyafetler haricinde bir şey düşünmüyorum ama 7ler gelecek diye içim kıpır kıpır
Triko elbise güzel bir seçim bence canım, havalar serin galiba sizin oralarda.
Evet o 79 belki 78 ge-le-cek inşallahOyyy çiçeeaamm kaptanım beni almış, bu hafta güzel kilolar verilecek sana söz kaptanım
Bayramda nasıl beslensem , 9 gün tatilde ne etsem kafamda deli sorularHoş geldin aramıza
Ben de faydalandım motivasyon konuşmandan. Helal et
Bayrama kadar çok sıkı tutmam lazım canım. Zaten ramazanın başından beri sadece cumartesileri tatlı yiyorum. Ondan önce de neredeyse tamamen çıkartmıştım. Un ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder canım. Hatta bayramda da ölçüyü kaçırmamaya gayret edeceğim.
Bu hafta müthiş olacak. Belki de 69 u görücem senin kaptanlığında kimbilirve belkide Mart hedefimi tutturucam @Mthn83
Geçmiş olsun canım. Bol su iç madem purple'cim. Hem hastayken su içmek çok lazım zaten. Menün çok güzelIyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği
Su 2.5lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Iyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği
Su 2.5lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3564868
Detox smoothie 16.00
Eki Görüntüle 3564869
Yesil elma tarcın limon maydanoz zencefil
Soda
19.30
Yarım kase çorba
Bol havuclu kıvırcık
5köfte
1bardak kefir
22.00
Sumak zencefil limon soda
2litre su
Tesekkur ederimm bebegimm yorumun beni mutlu ettiHarika gözüküyor canjm şifa olsun
HarikasınCicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3564868
Detox smoothie 16.00
Eki Görüntüle 3564869
Yesil elma tarcın limon maydanoz zencefil
Soda
19.30
Yarım kase çorba
Bol havuclu kıvırcık
5köfte
1bardak kefir
22.00
Sumak zencefil limon soda
2litre su
Teşekkürler kaptoşummmmNaber kızlar?
Harikasın
Tesekkur ederimm bebegimm yorumun beni mutlu ettibugun leslie yapasim var 45 dk boyle ama halim yok bi başlasam
Tamam kaptanım yapalımEllssa
Azmet5255
P Purple58
N Nazlimuuu
Thinkerwoman
Beth18
bluegreeneyes
Ayrıca sizi odevsiz bırakacağımı düşünmeniz beni üzeryok öyle yatmak bu hafta. Askeri disiplin istiyorum ha
Şu linkteki spor her gün yapılacak. İstediğinizi seçin ama ben tüm vücut olanı her gün aynı videoyu yani bu hafta boyunca yapacağımdır. Zaten 15dk. Yapmayana daaone göre
Buna yarın başlıyoruz çok sevgili kırmızı takımım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?