• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tartıdan izinli sayarım canım. Hayırlı yolculuklar şimdiden. Yola çıkmak kulağa ne güzel geliyor ya. Keşke biz de uzaklaşabilsek

İnşallah kız

Çok değişik bir his ya

Aynen bende öyleydim. Yavaş yavaş değişiyor bazı alışkanlıklar. Yarın pazartesi yeni haftaya giriyoruz. Çok iyi geçirip mutlu olalım 🤲
Kesinlikle öyle her pazartesi yeni bir başlangıç. Sağlık olsun da hepsi geliyor. Bayram öncesi koşuşturma başladı bugün hiç durmadım inşallah yakiyorumdur. Ama aralıklı oruç mantığıyla bu öğün kısıtlamalariyla vermemiz lazım vücut tutuyo

İyi ki izin almışım Chocolita Chocolita reglim 15. gününde, durmadı, bugün doktorum ile konuştum, ilaç verdi düzenlemek için,15 gün içeceğim, sonra kontrole gideceğim.
O ilaç da ödem, kilo alma vb yan etkilere sahipmiş.
Son iki gündür 14:10 aralıklı oruç yapmaya başladım.
24 Mart,Pazartesi günü,
Sabah kahvaltı yapmadım.
Öğlen,
5 y.k. börülce salatası,1 bardak ayran,2 mandalina,
Akşam,
yeşil mercimek çorbası, pazı sarması,yoğurt yedim.
Su:2 lt., Adımlarım:3500

Migren dolu bi günden selamlar 😒 anam ağladı geberdim . Mideme vurdu son dakikalarda kuscam diye korktum şükür bişey olmadı.
Sahur uyanamadım ☹️
İftar 1 kase çorba 1 servis kaşığı mantı
1 kahve
1,5 lt su
10.000 adım
Chocolita Chocolita IMG_9657.webp

İyi geceler hanımlar🦋
Sahurda iki dilim tam buğday ekmeğinden tost haşlanmış yumırta bir bardak ramazan şerbeti
İftarda
Yarım katmer 3 tane tavuk but fırında iki tane beyti salata
Adım 7.7k
Şu miktarı 1.5 lt daha da içerim 😅

Eklentiler

• 1000027831.webp
    1000027831.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 4
Migren dolu bi günden selamlar 😒 anam ağladı geberdim . Mideme vurdu son dakikalarda kuscam diye korktum şükür bişey olmadı.
Sahur uyanamadım ☹️
İftar 1 kase çorba 1 servis kaşığı mantı
1 kahve
1,5 lt su
10.000 adım
Chocolita Chocolita Eki Görüntüle 3565497
Oy geçmiş olsun dutum 🙁
Migrene rağmen 10 k adım atan koca yürekli dutum

Tartıdan izinli sayarım canım. Hayırlı yolculuklar şimdiden. Yola çıkmak kulağa ne güzel geliyor ya. Keşke biz de uzaklaşabilsek

İnşallah kız

Çok değişik bir his ya

Aynen bende öyleydim. Yavaş yavaş değişiyor bazı alışkanlıklar. Yarın pazartesi yeni haftaya giriyoruz. Çok iyi geçirip mutlu olalım 🤲
Teşekkür ederim, bu hafta cuma sabah atabilirim ama sonraki hafta cumartesi akşam dönüyoruz.

Bugün menüsü
Sabah peynirli omlet yeşillik domates salatalık 2dilim tm buğday ekmeği

Öğlen meyve çiğ badem 15tane

Ara 1 çay bardağı leblebi siyah kuru üzüm sade türk kahvesi

Akşam kuru fasulye salata 1dilim ekmek

Eklentiler

• 1000014765.webp
    1000014765.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 2
Back
X