• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biraz ondan biraz bundan olmuş burseyler☺️
Cumartesiye kadar şerbetli tatlı yok tamam mı ve cuma günü asla böyle çiğ köfteli tatlili menü yemiyorsun hafif şeyler yiyorsun ki son gün ödem olmasın 🩵 salı tartisi neyse cts ye mikembel sonuçlar
Ay valla kaptanım masada başka bir şey yoktu. Oruçlu olunca mecbur yedim. Sadece cumartesi tatlı yiyorum dedikten sonra ilk iftarımda baklava yemem pek olmadı 😂 Ama bak bi tanecikle durdurdum kendimi 🥰 Şimdi tam gaz cumartesiye. 💪 😊

24 Mart Pazartesi

Sahur: su
İftar: fırında sebze ( karnabahar, havuç, soğan), birkaç kaşık kıyma kavurma, yoğurtlu kereviz salatası, çoban salata, 1 adet küçük içli köfte(fırında), 1 minik felafel köfte ( fırında)
Çayın yanında: 2 hurma biraz çiğ fındık, ceviz.

Su: 2 lt olur
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş (7 bin adım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Ay valla kaptanım masada başka bir şey yoktu. Oruçlu olunca mecbur yedim. Sadece cumartesi tatlı yiyorum dedikten sonra ilk iftarımda baklava yemem pek olmadı 😂 Ama bak bi tanecikle durdurdum kendimi 🥰 Şimdi tam gaz cumartesiye. 💪 😊
Seni anlıyorum. Öyle sofralar oluyor ki 1 dilim baklava ile durmak insana sıkı diyet yapıyor hissi veriyor. Ben de bayrama saklıyorum haklarımı 🥳

24 Mart Pazartesi

Sahur: su
İftar: fırında sebze ( karnabahar, havuç, soğan), birkaç kaşık kıyma kavurma, yoğurtlu kereviz salatası, çoban salata, 1 adet küçük içli köfte(fırında), 1 minik felafel köfte ( fırında)
Çayın yanında: 2 hurma biraz çiğ fındık, ceviz.

Su: 2 lt olur
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş (7 bin adım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Yürüyüş çok iyi. Menü de güzel 👌

Iyi akşamlar kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyordum oruç tutamadım malesef 😔

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz bal

Ogle
1 küçük ev yapımı tam buğday pogaca
1 kase yoğurt

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 tane tavuk köfte biraz yağsız patates
Haşlanmış brokoli salatası ve normal salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
İyi misin canım, neyin vardı, Şu an nasılsın.

Herşey kararında duruyor, yürüyüş de var çok iyi🩵

Bu hafta iddialıyız 🥳🩵

Lahmacun dediğin fırıncı küreği kadar olmalı 😁 bu hafta ara ara ödüllendir kendini 🤪

Bebeğin vardı değil mi bir de çalışıyordun ? iki öğün olarak iyi , su arttirilabilir. Biraz da hareket olsa 🩵

Ben de uyuduk uyuşuk geziyorum

Biraz ondan biraz bundan olmuş burseyler☺️
Cumartesiye kadar şerbetli tatlı yok tamam mı ve cuma günü asla böyle çiğ köfteli tatlili menü yemiyorsun hafif şeyler yiyorsun ki son gün ödem olmasın 🩵 salı tartisi neyse cts ye mikembel sonuçlar bekliyorum 💙

Afiyet olsun 👌

Ben orucken çok yuruyemiyorum🥴

Ay poğaçası vardı bir de kurabiyesi mi varmış 😮 bu da benim zayıf yani şişman yanım 🤪 meraklıyım zor degilse denerim😅 az önce hindistancevizi den keto sütlaç denedim de tatlandırıcı yine az olmuş 😝 ama yedim 🫢
Bozmayacam bayram geleyyyoooo

🌾🌾🌾Pazartesi 🌾🌾🌾

🌾Sahur

3 yumurta
2 dilim kaşar
Marul , domates
11 zeytin ,7 kabuklu fıstık
Küçük bir parça keto ekmek ,tereyağ

🌾İftar
Tavuklu, turşulu, mayonezli salata
Kremalı mantar çorba
Antep fıstığı 20-30? Vardı
10 kabuklu fıstık
Hindistan cevizinden uyduruk keto sütlaç

🌾🌾🌾Spor. 2700 adım🌾🌾🌾

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 😁 ekrana gelmişken etiketledim . Gidenler geri döner belki

🌾🌾🌾Pazartesi 🌾🌾🌾

🌾Sahur

3 yumurta
2 dilim kaşar
Marul , domates
11 zeytin ,7 kabuklu fıstık
Küçük bir parça keto ekmek ,tereyağ

🌾İftar
Tavuklu, turşulu, mayonezli salata
Kremalı mantar çorba
Antep fıstığı 20-30? Vardı
10 kabuklu fıstık
Hindistan cevizinden uyduruk keto sütlaç

🌾🌾🌾Spor. 2700 adım🌾🌾🌾

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 😁 ekrana gelmişken etiketledim . Gidenler geri döner belki
Mavi takımın güzel üyeleri subliminal mesajı aldınız di mi? Kaptaniniz size diyor ki bu hafta buğday ürünleri tüketin. Bence kulak verin. Biz anlamayalim diye gizli yazmiş bir de. Yani diyor ki kırmızı takıma çaktırmadan buğdayli ünlü şeyler yiyin çünkü zayıflatıyor
Allah'tan şifre çözmeyi seven bir insanım 🤣

Seni anlıyorum. Öyle sofralar oluyor ki 1 dilim baklava ile durmak insana sıkı diyet yapıyor hissi veriyor. Ben de bayrama saklıyorum haklarımı 🥳
Bayram akşamı keyif sofrası kuracağım valla, mercimek köftesi falan çekiyor canım.

Kızlar yarın salı bildirimi var. Özel bir durumunuz olmadigi müddetçe salı tartilarini es geçmeyelim. Yarın saat 15e kadar tartı sonuçlarınızı bekliyoruz 🩵🩵🩵

arke arke

gibibiseydi gibibiseydi

Jou Jou Jou Jou

belmayne belmayne

bnnu bnnu

[IMG alt="sibel_84"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/405/405143.jpg?1741049743[/IMG] sibel_84
Canım ben 15.00 e yetişemem, okulda olacağım, sınavlar var. Saat 4 gibi evde olurum büyük ihtimalle. Sabah da 7.30da evden çıkacağım çok erken olur tartılmak için. Bir saat geç bildirsem sorun olur mu?

Mavi takımın güzel üyeleri subliminal mesajı aldınız di mi? Kaptaniniz size diyor ki bu hafta buğday ürünleri tüketin. Bence kulak verin. Biz anlamayalim diye gizli yazmiş bir de. Yani diyor ki kırmızı takıma çaktırmadan buğdayli ünlü şeyler yiyin çünkü zayıflatıyor
Allah'tan şifre çözmeyi seven bir insanım 🤣
Sen bizi kandırabileceğini mi zannediyorsun cicim :KK70:

Back
X