• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar 🌆

Yediklerimi yazayım:

Oruç tutmadığımdan sahur yok, akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık pilav, yoğurtlu pancar mezesi. Ardından 5-6 fındık ve 4 tane kadar badem ile 1 kaşık pekmezli un helvası yedim.

Su:2 litreye tamamlarım inşallah.
Yürüyüş:6200 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Az ve dengeli. Spor da var 💜

Canım kaptanım bu 1 hafta çok güzel geçecek inanıyorum :KK49:

Bayramda evdeyiz ve kimsemiz yok burda o yüzden bayramlık da yok. Günlük rutin kıyafetler haricinde bir şey düşünmüyorum ama 7ler gelecek diye içim kıpır kıpır :KK49::KK24:

Triko elbise güzel bir seçim bence canım, havalar serin galiba sizin oralarda.
Benim de evde var da öyle denemelik giyiyorum bir de teravihe giderken bir iki giydim. Zayıflayinca daha güzel duracak diye umuyorum. Ankara'ya babamlarim yanına gidecegil çok sıcak olmaz oralar sanırım

Hoş geldin aramıza :KK200:

Ben de faydalandım motivasyon konuşmandan. Helal et :KK48:

Bayrama kadar çok sıkı tutmam lazım canım. Zaten ramazanın başından beri sadece cumartesileri tatlı yiyorum. Ondan önce de neredeyse tamamen çıkartmıştım. Un ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder canım. Hatta bayramda da ölçüyü kaçırmamaya gayret edeceğim. :KK36:
Bayramda nasıl beslensem , 9 gün tatilde ne etsem kafamda deli sorular:confused:

Bu hafta müthiş olacak. Belki de 69 u görücem senin kaptanlığında kimbilir :KK36: :rapci: :KK9: ve belkide Mart hedefimi tutturucam @Mthn83

Iyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği

Su 2.5lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
Geçmiş olsun canım. Bol su iç madem purple'cim. Hem hastayken su içmek çok lazım zaten. Menün çok güzel 👍🤗

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kahvaltı
1000018905.webp

Detox smoothie 16.00
1000018931.webp

Yesil elma tarcın limon maydanoz zencefil
Soda
19.30
Yarım kase çorba
Bol havuclu kıvırcık
5köfte
1bardak kefir

22.00
Sumak zencefil limon soda

2litre su

22 Mart menü: sabah 10 gibi menemen, peynir ve 5 zeytin. Az ekmek
Ara: kahve ve iki sade bisküvi
Akşam 16:30: yarım lavasin üzerine kaşar koyup ısıttım. Yanında da bir kase yoğurt
Ve 9 bin küsur adım

23 Mart menü
Sabah 10:30 biberli peynir tavada, birkaç patates (küp şeklinde), tavada yumurta, yarım salatalik ve ince bir dilim ekmek
13:00 bir kase domates çorbası
Akşam:17:00 bir lahmacun ve bol maydanoz (bu biraz büyükçe bir lahmacundu ama ödül ogunum diye yedim. Pişman değilim 😅)
Bugün ki adım sayim 5612

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

2 günlük raporum bu şekilde kızlar. Ekteki fotoda hem dünkü hem bugünkü adım sayim car

Eklentiler

• 1000175398.webp
    1000175398.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 6
Ellssa Ellssa
Azmet5255 Azmet5255
P Purple58
N Nazlimuuu
Thinkerwoman Thinkerwoman
Beth18 Beth18
bluegreeneyes bluegreeneyes
Ayrıca sizi odevsiz bırakacağımı düşünmeniz beni üzer 🤣 yok öyle yatmak bu hafta. Askeri disiplin istiyorum ha 😂

Şu linkteki spor her gün yapılacak. İstediğinizi seçin ama ben tüm vücut olanı her gün aynı videoyu yani bu hafta boyunca yapacağımdır. Zaten 15dk. Yapmayana daa :sopa:one göre 😂

Buna yarın başlıyoruz çok sevgili kırmızı takımım 🤩

Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz
Boncuk2307 Boncuk2307

🍄🍄🍄Pazar🍄🍄🍄

🍄Sahur

5 YK peynirli menemen
5 zeytin, salata
2 tuzlu 1 tatlı keto kurabiye
16 Antep fıstığı

🍄İftar
1.5 kase kremalı mantar çorba
10 dilim sucuk
10 çilek, marul
Yarım kase çekirdek
2 mahlepli 1 tatlı keto badem kurabiyesi, 1 çk kaymak

🍄🍄🍄Spor . 5650 adim🍄🍄🍄

Iyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği

Su 2.5lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

Canimmm çok geçmiş olsun . Aman bol takviye yap ve her fırsatta yat dinlen. Dinlenmeden geçmiyor. Keşke biz anneler hiç hasta olmasak.

Canim vücut sagligın yerindeyse yani spor yapmana engel bir durumun yoksa ihmal etme yap. Spora başlarken insan üşeniyor ama sonra spor bitince mutlu oluyorsun.

Tesekkur ederimm bebegimm yorumun beni mutlu etti🥲 bugun leslie yapasim var 45 dk boyle ama halim yok bi başlasam

Ellssa Ellssa
Azmet5255 Azmet5255
P Purple58
N Nazlimuuu
Thinkerwoman Thinkerwoman
Beth18 Beth18
bluegreeneyes bluegreeneyes
Ayrıca sizi odevsiz bırakacağımı düşünmeniz beni üzer 🤣 yok öyle yatmak bu hafta. Askeri disiplin istiyorum ha 😂

Şu linkteki spor her gün yapılacak. İstediğinizi seçin ama ben tüm vücut olanı her gün aynı videoyu yani bu hafta boyunca yapacağımdır. Zaten 15dk. Yapmayana daa :sopa:one göre 😂

Buna yarın başlıyoruz çok sevgili kırmızı takımım 🤩

Tamam kaptanım yapalım ;)

Back
X