• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ulen konuyla alakam yok böyle konulara cvp yazmam kolay kolay öyle bir vaktim Yok özelden yazmış bi uye anal ilişki ile ilgili test fln anlaşılır mı diye bide vajinal estetik anladığım kadarıyla kızlık zarı dikimi yapılacak kesin bilginiz var mı diye yazmış
He bacım çok yaptırdım bilgilendiririm 😂😂gulsemmi sinirlensemmi

Ben nelerle uğraşıyorum ya off offf 😬😬🙄🙄

Chocolita Chocolita
Bence cumartesinden sonra ara verelim bayram hediyesi olsun 🤣
Sahur yok
İftar 1 kase çorba 1 tabak domates tavası 1 servis kaşığı pilav 1 dilim kadar ekmek 1 tabak havuç salatası
1 ayran
1 lt su
Şarjı bittiği için erkenden çektim IMG_9664.webp

Merhabalar Chocolita Chocolita
Bayramda grubun tatil olması fikri çok iyi bence, bayramda misafirler, ziyaretler v.s. de olur, sen de vakit bulamayabilirsin buraya bakmak için. Hem herkese de küçük, güzel bir mola olur bayram tatili.
25 Mart, Salı günü,
Sabah,
haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel reçel, tereyağı, 1 dilim ekmek,
Arada,
mısır patlağı, 4 kaşık süzme yoğurt,
Akşam,
5 y.k. etli nohut, 4 y.k. bulgur pilavı, 1 kase yoğurt yedim.
Su:2 lt.,Adımlarım:3200

Merhaba canimlar
Sabah klasik muzlu pankek
Öğlen kiymali patatesli karnibahar
Ara gun kuruyemis
Akşam biraz makarna biraz somon bir dilim pizza
Adimim az 3K

İyi akşamlar 🙋‍♀️
İftarda pizza yapmıştım ama Şarküteri çok az kullandım. Sebze ağırlıklı oldu. Ondan 2 dilim yedim. Az tatlı yedim yine 😣 Çocukla film seyrettik biraz patlamış mısır yedim

Eklentiler

• 1000021022.webp
    1000021022.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 0
O zaman bu cumartesi tartımızı atıyoruz kızlar. Cumartesi arefe zaten. Bayramda topiğe ara verelim. Geçen sene de öyle yapmıştık. Bayramdan sonraki cumartesi günü tartıyla döneriz.

Back
X