Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar başınızın belası GELDİİİ . Bayram sonrasına kadar canımın canları Boncuk2307 ve Ellssa kaptanlarimdan izinliyim. Ama burda menü yazmayınca rahatlık tırmalıyor 84.80 den 86.90 olmusum. o yüzden ben kuru fasulye gibi menüleri yazıyım.

Bugün
Sabah 09.001 dilim glutensiz ekmek , 1 dilim peynir ,1/2 domates 1/2 peynir 1 haşlama yumurta bolca roka

Ara saat 12.00 10 tane çiğ fındık 1 bardak hindiba kahvesi
Ara saat 14.00 1 mandalina ve1 bardak chia tohumlu kefir içiyorum

Akşam 18.00 ton balıklı salata , 1 dilim glutensiz ekmek ve ev limonatasi içerim
Su 3litre tamamlıyorum.

Kilo verilir biz burdayız kuzum onu dert etme yeter ki sağlık olsun sen iyi ol elbet bahar gelecek her anlamda bende baharı bekliyorum sanki tek umudummus gibi . Allah biliyor neden titamadigini hiç kafana takma canım. Sen yaz menulerini seni görmek iyi gelir bize de
Afiyet olsunnn şifa olsunnn canım

Bazı aileler maalesef böyle canım ne yapsan da değiştiremezsin. Benim eşim de annesi hariç ailesinden kimseyle görüşmüyor çünkü sürekli sıkıntılar oluyor. Uzak kalmak, engellemek size de iyi gelecektir. Sen de kendini üzmemeye çalış, biliyorum çok zor. Hele de eşin bu yüzden huzursuzluk yaşadıkça eve de yansıyor ama sen iyi olmak zorundasın. Kimsenin seni sağlığından etmesine izin verme, sen bu konunun ne kadar önemli olduğunu zaten biliyorsun canım.

Canım kaptanım bu 1 hafta çok güzel geçecek inanıyorum

Bayramda evdeyiz ve kimsemiz yok burda o yüzden bayramlık da yok. Günlük rutin kıyafetler haricinde bir şey düşünmüyorum ama 7ler gelecek diye içim kıpır kıpır

Triko elbise güzel bir seçim bence canım, havalar serin galiba sizin oralarda.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım beni düşündüğün için, çiçek kaptanım da geçme dedi sağolsun, geçmedim ben de. Kendime kötülük etmiş olacaktım belki de.

Şu önümüzdeki bir haftayı bir atlatabilsek. Bir hafta yatış vereceğim kendime. Bir ben mi.kendimi.yorgun hissediyorum. Uyumak istiyorum sürekli.
Hasta değilsen bahar yorgunluğu çökmüş olabilir üzerine canım. Belki ramazan ayındaki uyku düzensizliği de yapıyor olabilir. Ben uyku konusunda iyice serseme döndüm bu yüzden.

Hasta değilsen bahar yorgunluğu çökmüş olabilir üzerine canım. Belki ramazan ayındaki uyku düzensizliği de yapıyor olabilir. Ben uyku konusunda iyice serseme döndüm bu yüzden.
Orası ayrı mesele . Zaten sahur işi çok zorlamaya başladı. Gece geç yatınca sahura kalkma zor oluyor. Sabahta erken kalıyor cocukar toplasam 3 buçuk dört saat anca uyuyorum.

Haklısın bitanem bazı insanlar resmen kaostan besleniyorlar en güzeli uzak kalmak.

Yok kız uyusam mi uyumasam mi diye düşünürken kalktım camasirlari makineden boşalttım.
Ev işinden uyumaya vakit mi var dimi, ben de sabahtan beri at çıkar, as topla döngüsündeyim.
Orası ayrı mesele . Zaten sahur işi çok zorlamaya başladı. Gece geç yatınca sahura kalkma zor oluyor. Sabahta erken kalıyor cocukar toplasam 3 buçuk dört saat anca uyuyorum.
Kesinlikle sahur saati dengeyi çok bozuyor. Sahura kadar insan oturamıyor, uyuyunca geri kalkamıyor, kalkınca tekrar yatamıyor ya da yatsa da kısa süre sonra tekrar kalkmak zorunda kalıyor. Yine de Ramazan güzel ay, çok şükür az kaldı. Sen de haftaya bir şekilde dinlenmeye bak canım, bayram da belki biraz yoğun geçer eğer ailelerle yakın yaşıyorsanız ama biraz dinlenmek lazım.

Haftasonu yoğun geçiyor. Dün sınav gorevimde vardı . Yarım günüm gitti. Bugün çamaşır yıka as katla ütüle. Öyle yine de ramazan guzel. Haftaya ara tatile girdik mi tamamdır. Büyük temizligi yapmaz işlem güzelce dinlenecegim.

Şifa olsun canımm
Yeniden hoşgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…