• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği

Su 2.5lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

İyi akşamlar 🌆

Yediklerimi yazayım:

Oruç tutmadığımdan sahur yok, akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık pilav, yoğurtlu pancar mezesi. Ardından 5-6 fındık ve 4 tane kadar badem ile 1 kaşık pekmezli un helvası yedim.

Su:2 litreye tamamlarım inşallah.
Yürüyüş:6200 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Eklentiler

• IMG_2864.webp
    IMG_2864.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 6
Haftasonu yoğun geçiyor. Dün sınav gorevimde vardı . Yarım günüm gitti. Bugün çamaşır yıka as katla ütüle. Öyle yine de ramazan guzel. Haftaya ara tatile girdik mi tamamdır. Büyük temizligi yapmaz işlem güzelce dinlenecegim.
Ben de bu 2 hafta rahat olacağım, güzel bir dinlenme olacak. Sınav görevleri hafta sonunu yiyip bitiriyor bence, uzun zamandır gitmiyorum.

Menülerimi yazayım unutmadan.

22 Mart Cumartesi menüsü
Kahvaltı yok

İftar
2 yuvarlak lavaşla yağlama, süzme yoğurt.

Su 2 litre

23 Mart Pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Çeyrek gözleme, 1.5 haşlanmış yumurta, yarım dilim süzme peynir, domates salatalık marul, 5 zeytin, 2 lokma pide ekmek.

20.00 akşam
1 tabak mantarlı ve soğanlı et sote, 1 kaşık süzme yoğurt, bol yeşil salata.

20.30 çay yanı 4 hurma 2 ceviz.

Su 2 litre

Sporları sonra paylaşacağım.

Hoş geldin aramıza :KK200:

Ben de faydalandım motivasyon konuşmandan. Helal et :KK48:

Bayrama kadar çok sıkı tutmam lazım canım. Zaten ramazanın başından beri sadece cumartesileri tatlı yiyorum. Ondan önce de neredeyse tamamen çıkartmıştım. Un ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder canım. Hatta bayramda da ölçüyü kaçırmamaya gayret edeceğim. :KK36:
Teşekkür ederim Hoşbuldum ❤️

Iyi akşamlar kızlar bu kadar hastanın arasında nasi hasta olmadım diyordum ki bende kaptım şifayı boğazım çok kötü kemiklerim ağrıyor bakalım inşallah daha kötü olmam yoksa evdekiler perişan olur valla. Neyse menumu yazım

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği

Su 2.5lt

Geçmiş olsun canım, eve girince insana mutlaka bulaşıyor. Mümkün olduğunca takviyeler kullanmaya çalış.

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tane hindi füme

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği

Su 2.5lt

Geçmiş olsun ❤️ Afiyet olsun . Allah kabul etsin

Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Zezi diye bilirsiniz kendi ismimi kullanmak istemiyorum ❤️
Anlıyorum, çoğumuz da ismimizi kullanmıyoruz ama kullanıcı adıyla hitap etmek de pek mümkün görünmediği için sordum. Zezi güzel geldi, Şeker Portakalı kitabındaki Zeze'yi hatırlattı bana. En sevdiğim kitap.

Kızlar ben bu arada şekersiz çaylar, sade filtre kahve (günde en fazla 1 tane, her gün içmiyorum bu arada) ve ödem çayı vs. yazmayı unutuyorum sanırım sorun olmaz.

Kızlar ben bu arada şekersiz çaylar, sade filtre kahve (günde en fazla 1 tane, her gün içmiyorum bu arada) ve ödem çayı vs. yazmayı unutuyorum sanırım sorun olmaz.
Bende içiyorum arada canim hele ramazandan önce nescafe filtre Türk kahvesi filan baya aralarda içiyorum yani yesil cay onları yazmayı unutuyorum bence bise olmaz 😋

Bende içiyorum arada canim hele ramazandan önce nescafe filtre Türk kahvesi filan baya aralarda içiyorum yani yesil cay onları yazmayı unutuyorum bence bise olmaz 😋
İçtiklerimin hiçbiri açlık saatini bozmuyor diye önemsemiyorum galiba. Aralıklı oruçta bunlar yeme saati gelene kadar kullanılabiliyor. Günde kaç kahve içiyon bakem :KK50:

Ben de bu 2 hafta rahat olacağım, güzel bir dinlenme olacak. Sınav görevleri hafta sonunu yiyip bitiriyor bence, uzun zamandır gitmiyorum.
İstedim sonra da istediğime pişman oldum. Sırf ceza yememek için gittim. Cezalar değişmiş. Eskisi gibi olsaydı gitmeyecektim

Menülerimi yazayım unutmadan.

22 Mart Cumartesi menüsü
Kahvaltı yok

İftar
2 yuvarlak lavaşla yağlama, süzme yoğurt.

Su 2 litre

23 Mart Pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Çeyrek gözleme, 1.5 haşlanmış yumurta, yarım dilim süzme peynir, domates salatalık marul, 5 zeytin, 2 lokma pide ekmek.

20.00 akşam
1 tabak mantarlı ve soğanlı et sote, 1 kaşık süzme yoğurt, bol yeşil salata.

20.30 çay yanı 4 hurma 2 ceviz.

Su 2 litre

Sporları sonra paylaşacağım.
Menulerimi yazayım unutmadan i
Menulerimi yazayım utanmadan olarak okudum:KK48:
Yağlama ve gozlemeyi dengelemis gibi gözüküyorsun yine de hergun hamur işi olmasın 👀 💜

Back
X