Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oluyorr nese butun işi bırakayım bebeleri uyutup ben yapayimm o haldeCanim vücut sagligın yerindeyse yani spor yapmana engel bir durumun yoksa ihmal etme yap. Spora başlarken insan üşeniyor ama sonra spor bitince mutlu oluyorsun.
aaa ciddi misin, ben hiç bakmadım yeni kurallara. Bayağıdır görev almıyorum. Bundan sonra istemezsin belki. Güncel sınav ücretlerini de araştırmadım hiç.İstedim sonra da istediğime pişman oldum. Sırf ceza yememek için gittim. Cezalar değişmiş. Eskisi gibi olsaydı gitmeyecektim
Yağlama bir tık sıkıntılı olabilir bence de ama ilk kez yapıp yedik. Bundan sonraki günlerde yine minimum tutacağım canım. Yerken de yazarken de hiç utanmadımMenulerimi yazayım unutmadan i
Menulerimi yazayım utanmadan olarak okudum
Yağlama ve gozlemeyi dengelemis gibi gözüküyorsun yine de hergun hamur işi olmasın![]()
![]()
Ankara kesin serin olur, triko iyi seçenek. Allah kavuştursun canım, tadını çıkar.Benim de evde var da öyle denemelik giyiyorum bir de teravihe giderken bir iki giydim. Zayıflayinca daha güzel duracak diye umuyorum. Ankara'ya babamlarim yanına gidecegil çok sıcak olmaz oralar sanırım
Hem çok uykum var hem çok açım.
N Nazlimuuu
Azmet5255
Thinkerwoman
Ellssa
P Purple58
bluegreeneyes
Beth18
Nabersiniz güzeller takimi
Bu hafta her gün yapılacak ödevin linki canlar. Ben şimdi yürüyüşteyim. Dönüşte yapicam. Size de itinayla hatırlatıyorum![]()
Yapalım da onu da sen ye ...........Bu mesajı mavi takım görmezden gelsin lütfen
Ha eğer illa ödev isteyen varsa. "1 2 3 kurabiye" diye internete yazın. Çıkan tarifi yapınve afiyetle yiyin..
Yapalım da onu da sen ye ...........![]()
Hahaha ozaman şahaneeeYapın ama ikram etmeyin canım. Öyle şeylere hayır diyemiyore ben
![]()
Herşey kararında duruyor, yürüyüş de var çok iyiİyi akşamlar
Yediklerimi yazayım:
Oruç tutmadığımdan sahur yok, akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık pilav, yoğurtlu pancar mezesi. Ardından 5-6 fındık ve 4 tane kadar badem ile 1 kaşık pekmezli un helvası yedim.
Su:2 litreye tamamlarım inşallah.
Yürüyüş:6200 adım
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Bu hafta iddialıyızCicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3564868
Detox smoothie 16.00
Eki Görüntüle 3564869
Yesil elma tarcın limon maydanoz zencefil
Soda
19.30
Yarım kase çorba
Bol havuclu kıvırcık
5köfte
1bardak kefir
22.00
Sumak zencefil limon soda
2litre su
Lahmacun dediğin fırıncı küreği kadar olmalı22 Mart menü: sabah 10 gibi menemen, peynir ve 5 zeytin. Az ekmek
Ara: kahve ve iki sade bisküvi
Akşam 16yarım lavasin üzerine kaşar koyup ısıttım. Yanında da bir kase yoğurt
Ve 9 bin küsur adım
23 Mart menü
Sabah 10:30 biberli peynir tavada, birkaç patates (küp şeklinde), tavada yumurta, yarım salatalik ve ince bir dilim ekmek
13:00 bir kase domates çorbası
Akşam00 bir lahmacun ve bol maydanoz (bu biraz büyükçe bir lahmacundu ama ödül ogunum diye yedim. Pişman değilim
)
Bugün ki adım sayim 5612
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
2 günlük raporum bu şekilde kızlar. Ekteki fotoda hem dünkü hem bugünkü adım sayim car
Bebeğin vardı değil mi bir de çalışıyordun ? iki öğün olarak iyi , su arttirilabilir. Biraz da hareket olsaMerhabalar;
Hemen menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah10 civarı
1 tost ekmeğine kaşarlı tost
1 wasa üzeri labne avokado
İkinndi 18 civarı
2 adet haşlanmış içli köfte
20 civarı
1 ev yapımı cheesecake(ödül öğünüm olsun dedim)
Su:1.5 lt
Pazar menüm
Sabah 10 civarı
1 tost ekmeğine kaşarlı tost
1 h yumurta
1 wasa üzerine labne
İkindi 18 civarı
Fırında köfte
Yarım p basmati pilavı
Su:1.5 lt
Cicekbocekkaktus
![]()
Ben de uyuduk uyuşuk geziyorumHem çok uykum var hem çok açım.
Biraz ondan biraz bundan olmuş burseylerSelam kızlar, dünkü menümü yazayım. Davetteydim, en az hasarla atlatmaya çalıştım ama oldu bir şeyler :)
23 Mart pazar
Sahur su
İftar: 1 hurma, 1 lahmacun ( küçük bir lahmacundu), 2 yaprak sarma, bir küçük kase yoğurtlu kereviz salatası, iki sıkım çiğ köfte
Çayın yanında: 1 dilim baklava
Su iki litre
Spor: yarım saat dışarıda yürüyüş
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Afiyet olsunCicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Kahvaltı
lavaş tost (kaşar ve domates var içinde sahurdan kalan 4 5 patates) siyah çay
Eki Görüntüle 3565405
14.00
Tarçınlı türk kahve
Detox smoothie 17.00
Yesil elma tarcın limon maydanoz zencefil
Soda
19.30
1kase bol acılı mercimek çorba
Bol salatalıklı kıvırcık
1dilim buğday
1kepçe barbunya
22.00
Sumak zencefil limon yogurtlu soda
1.5litre su
N Nazlimuuu
Azmet5255
Thinkerwoman
Ellssa
P Purple58
bluegreeneyes
Beth18
Nabersiniz güzeller takimi
Bu hafta her gün yapılacak ödevin linki canlar. Ben şimdi yürüyüşteyim. Dönüşte yapicam. Size de itinayla hatırlatıyorum![]()
Ay poğaçası vardı bir de kurabiyesi mi varmışBu mesajı mavi takım görmezden gelsin lütfen
Ha eğer illa ödev isteyen varsa. "1 2 3 kurabiye" diye internete yazın. Çıkan tarifi yapınve afiyetle yiyin..