Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok haklısın canım benim o kadar yoğunluğun içinde unuttum birde hiç dikkaaet etmedim kaçamak yok ama düzensiz beslendim
Güncel 63 30
Boncuk2307
Ellssa
Ben bu hafta hazırlıkta kilo vermeye devam edeyim ondan sonra duruöa bakcm çünkü peki bir kilom kalmadı sadece ben beri alırım korkusundan dikkat etmeye çalışıyorum üzgünüm kızlar bildirim çok gece oldu

Ay olsam mi tamam çok ısrar ettiniz olayım bari hem bayrama kadar krndimi tutmam lazimregl öncesi ama olsun kurban rolüne bürünmek yok mazaretler bizi yolumuzdan cevirmesin
Hahahaha çok ısrar ettik iyi olduuu
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı ve devamlı olsun inşallah
Kaptanım squat 90 dk mı 90 adet mi

Yaparsın ya, çok zor bişey değil. Yapabildigin kadar. Ben ikinci haftamda kaptannomnustum. Senin gibi yapamamfilan dedim ama ramazan herkes aynı durumda zaten
Pardon canım yoğun bir akşamdı anca gelebildim. Hazırlıyordum kendimi kaptanlığa Artık sonraki maçlara bakacağız Cicekbocekkaktus süper kaptan oluyor zaten. Hayırlı olsun canım. Güzel bir hafta olsun inşallah

Bu nasıl cumartesi menüsü kaptanım. Kendi menümden hepten utandım Tebrik ederim valla.

Mart hedeflerini tutturmaya hazır mıyız kıpkırmızı takımım.
Bu hafta rengimiz gibi enerjik olalım.
Azmet5255
Ellssa
N Nazlimuuu
Thinkerwoman
bluegreeneyes
Beth18
P Purple58

Hepimiz inşallah guzel bir hafta geçirelim kızlar. Sağlıklı ve fit bir vücuda ulaşmak için attığımız her adım, bizi daha güçlü ve mutlu bir insan yapacak.
Veee küçük değişiklikler büyük farklar yaratır, önemli olan pes etmeden ilerlemek
Kendimize inanalım, mavi takımı da geride bırakalım

Sabah detoks, akşam kontrollu karb adımlar çok iyi
Teşekkür ederim bu hafta çok kilo verip haftaya kırmızı olursun artık maviyi netcen. Kim tutar seni
Bu nasıl cumartesi menüsü kaptanım. Kendi menümden hepten utandım Tebrik ederim valla.
Aslında ketoda kuruyemişin fazlası da problem ama oruç düzeltir diye düşünüyorum. İçinde ekmek hamur işi olmayinca diğerleri göze batmiyor
Tamam cumartesi izni diyelim, spor olsa iyi olurdu bayrama kadar şerbetli tatlı olmasın , olur mu?

Hoşbuldum

Hoş geldin aramıza
Ben de faydalandım motivasyon konuşmandan. Helal et
Bayrama kadar çok sıkı tutmam lazım canım. Zaten ramazanın başından beri sadece cumartesileri tatlı yiyorum. Ondan önce de neredeyse tamamen çıkartmıştım. Un ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder canım. Hatta bayramda da ölçüyü kaçırmamaya gayret edeceğim.

Bitanem valla bende çok özledim sizleri. Kalbimi sıcacık yapiyor burdakiler Ne güzel 84 ü görmüştüm tekrar 86.9 olmusum. Stres durumunda tatlıya gömülüyorum. Paket paket çikolata yedim valla.Bu kış ayı hiç iyi gelmedi bana ne hastalık bitti ve dert. Oruç bile tutamadım Allah affetsin ilaç kullanmaktan. Nisan ayı ile bahar gelecek inşallah her anlamda. . Ben yine menüleri yazicam ortada kuru fasulye gibi. Bugün itibariyle tekrar çeki düzen veriyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…