Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi 67.2
Bugün 66.5
Fark --700
Ellssa Boncuk2307
Tebrik ederim
Kızlar kilo bildirimini yapayım
Cumartesi 101.2
Bugun 101.5
+300 deyim dün oruç değildim bunun etkisi sanırım
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz

Kilo bildirimi
Cumartesi 80.1
Bugün 80.8
Fark +700 gr

Vücut ısrarla 80 altına düşmüyor, bir de artiya geçiyor.

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Kilo bildirimimi yapayım
Cumartesi 76.75
Dun 76.55
Fark-200 gram
Daha eve gecemedim 10 dakikaya anca varirim. Vardigim da onu da atayım
Ellssa Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Kilo veren menü bildiren herkesi kutluyorum.
TAkas yapmiyorum aynı kisilerle devam ediyoruz
arke cim menune baktım kötü değil sporu artturdigin için kas yapmış olabilirsin. 79u görürüz diye düşünüyorum. Bol su iç , biraz dereotlu kabaklı veya brokoli çorbası iç o artılar gider . Tarif vericem

Boncuk kaptanim eline sağlık
FitFiliz kırmızı kaptanım seni de tebrik ederim .

Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim

25 Mart Salı
Sahur: su
İftar: Fırında kıymalı sebzeli Arap kebabı (Soğan, sarımsak, biber, patates, kıyma), yoğurtlu kereviz salatası, yeşil salata, 1 minik felafel köfte( fırında)
Çayın yanında: Şekersiz unsuz bir tatlı yaptım. Kavrulmuş elma, ceviz, tahin karışımından toplar yapıp organik kakaoya buladım.

Su: iki litre olur.
Spor: 40 dk. dışarıda yürüyüş (8.400 adım)

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Kız sahurda su içip akşama kadar durabildinmi

Merhaba kizlar nasilsiniz buraya gelmeyeli epeyi oldu sayfanin kaptani degismis beni taniyan da vardir belki aranizda.
Saglikli beslenmeden cok uzaklasmis bir haldeyim nerden basliycami ne yapacagimi dahi bilmiyor gibiyim babamin kanser tedavi surecinde burdan ayrilmistim sonra bende de tiroit nodulu cikti ameliyat oldum ilac kullanmiyorum tek taraf tiroit ile yetiniyorum eskisi kadar hizli veremiyorum galiba ama artik bir yerden baslamam lazim bayram alisverisi yapiyim dedim kendime alacak istedigim gibi birsey bulamadim bu beni cok uzdu magazalar hep 42 beden .
Benide araniza alip sarip sarmalarmisiniz sizin motivenize ihtiyacim var

Buyur gel canım. Hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz. Burada tekrar toparlarsın inşallah

Hayırlı geceler sahurlar kızlar dün regl oldum ve inanılmaz sancılı geçti bugün biraz olsun daha iyiyim.
Kahvaltım
11.00 Bir simit ve ayran
Akşam iftar saati bir kase şehriye çorbası tadımlık küçük bir parça ramazan pidesi sonrası çay 1,5 lt kadar su

Ellssa
Boncuk2307 FitFiliz

Salı

Sahur

1 kase kremalı mantar çorba
8 zeytin, 3 ceviz

16
1 tuzlu 2 tatlı Keto badem kurabiyesi
Çekirdek 1 kase

19.
10 kabuklu fistik

22
1.5 tavuk but
4-5 peynir dolgulu turşu biber
15 çilek ( ketoya uygun bir meyve de olsa abarttım )
Spor 7100 adım
İkindiden sonra oruç yok iftara da biraz toktum ve canım turp salatası çekiyordu,gündüz markete turp almaya gittim yoktu, iftardan sonra alır tavuğun yanında yerim dedik yine yoktu . Turp bulamadım çilek yedim menüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…