- 14 Şubat 2021
- 1.794
- 10.730
- 158
- 44

Az badem ekmeğine tereyağ sürüp yedim

5yk peynirli menemen
5 YK tavuk tantuni
Yeşillik, turşu, mayonez
2 tatlı 3 tuzlu keto badem- haşhaş kurabiyesi
10 kabuklu fıstık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın canım benim o kadar yoğunluğun içinde unuttum birde hiç dikkaaet etmedim kaçamak yok ama düzensiz beslendimBoncuk kaptanım ellerine sağlık
FitFiliz canim hem spor birinciliğini hem de bu haftaki yarisimiizi kazandığın için çok tebrik ederim
P Purple58 kaptanim seni ve takımını çok tebrik ediyorum
Kendi takım üyelerime de çabaları için teşekkür ederim ama bugün bildirim yapmayanlara da bir parça kırıldım, bu kadar eksik olmasına çok şaşırdım.
Hahahaha çok ısrar ettik iyi olduuuAy olsam mi tamam çok ısrar ettiniz olayım barihem bayrama kadar krndimi tutmam lazim
regl öncesi ama olsun kurban rolüne bürünmek yok
mazaretler bizi yolumuzdan cevirmesin
![]()
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı ve devamlı olsun inşallah
Kaptanım squat 90 dk mı 90 adet miCumartesi menüm
Sahur
3 hurma Su
İftar bol cısla dolu
1 kase mercimek çorba pide ile
Ispanaklı kömbe
Az mantı
Brokoli salatası
1 peynirli sıkma
çay yanına
Tel kadayıf tatlı
Spor
40 dk egzersiz
3x30=90 dk squat
Kitap
Kuran 12.cüz
FitFiliz
Boncuk2307
İftar çok az olmamış mı canım doydun muHayırlı güzel akşamlar
Menüm
Sahurda : peynir salatalık çay biraz ekmek
İftarda salata ve çiğ fındık kuru üzüm çay
birtane de gofret yedim
doymadım ama rahatsızlıktan sanırım canım pek bir şey istemedi canımİftar çok az olmamış mı canım doydun mu
Anladım canım Allah şifa versin inşallah kısa zamansadoymadım ama rahatsızlıktan sanırım canım pek bir şey istemedi canım
Amin canım teşekkür ederimAnladım canım Allah şifa versin inşallah kısa zamansa
Pardon canım yoğun bir akşamdı anca gelebildim. Hazırlıyordum kendimi kaptanlığaYaparsın ya, çok zor bişey değil. Yapabildigin kadar. Ben ikinci haftamda kaptannomnustum. Senin gibi yapamamfilan dedim ama ramazan herkes aynı durumda zaten
Bu nasıl cumartesi menüsü kaptanım. Kendi menümden hepten utandımEllssa
Boncuk2307
FitFiliz
Cumartesi
Sahur
Az badem ekmeğine tereyağ sürüp yedim
İftar
5yk peynirli menemen
5 YK tavuk tantuni
Yeşillik, turşu, mayonez
2 tatlı 3 tuzlu keto badem- haşhaş kurabiyesi
10 kabuklu fıstık
Spor 7400 adim
![]()
Sabah detoks, akşam kontrollu karbİyi akşamlar
Menüm :
Sahur : 5 kaşık yoğurt, 3 hurma
İftar : 1 kase çorba, köfte, 1 kaşık pilav, 1 kaşık patates, salata, 2 kandil simidi, 2 kaşık tahin-pekmez
Su: 1,5
Adım: 9200 adım
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Teşekkür ederimPardon canım yoğun bir akşamdı anca gelebildim. Hazırlıyordum kendimi kaptanlığaArtık sonraki maçlara bakacağız
![]()
Cicekbocekkaktus süper kaptan oluyor zaten. Hayırlı olsun canım. Güzel bir hafta olsun inşallah
![]()
Aslında ketoda kuruyemişin fazlası da problem ama oruç düzeltir diye düşünüyorum. İçinde ekmek hamur işi olmayinca diğerleri göze batmiyorBu nasıl cumartesi menüsü kaptanım. Kendi menümden hepten utandımTebrik ederim valla.
Tamam cumartesi izni diyelim, spor olsa iyi olurdu22 Mart Cumartesi
Sahur su
İftar: bir büyük felafel dürüm, havuç tarator, mezeler vardı ortada birkaç çatal aldım
Çayın yanında 3 dilim soğuk baklava
Su: inşallah 2 lt olacak
Spor: yok
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
HoşbuldumHarikasın kaptanim haftaya 6 lar ligi hosgeliyor
Az olsun bizim olsun canım olsun önemli olan vermek bir hafta iyi bir hafta gr hiç sıkma canını
Vay vay vay harikasın canım
Çok teşekkür ederim canım
Ayy biz kazanmışız tebrik ederim mavi boncuklarım
Tebrik ederim canım
Canimm çok özledik seni çok geçmiş olsun ne olur sen üzme kendini tabiki eşin ama kendine bak lütfen sen kötü olursan ne olacak çocuğun var ilgilenmen gereken . Kendini topla ve gel lütfen özletme daha fazla
Ay canım teşekkür ederim bu hafta için de
Canım bende seni Tebrik ederim ama sakın hazırlığa geçme burda kal lütfen
Aynen bak bayram öncesi vercez ikimizde bu hafta sen 7 ler ben ikili rakamlar
Hosgeldiniz![]()
Hoş geldin aramızaAdınız ( isteğe ba ğlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz :1.52
Kilonuz :67.2
Mesleğiniz :Ev hanımı
Medeni Durumunuz :EVLİ
Çocuk Sayısı :2
Kilo Alma Nedeniniz :İştahlı olmam
Hedef Kilonuz :Büyük hedefim 52 olup onu korumak.Ama şimdilik hedefimi küçük tutucam 62
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz :Bu bedende mutlu değilim .
Ben de faydalandım motivasyon konuşmandan. Helal etMart hedeflerini tutturmaya hazır mıyız kıpkırmızı takımım.
Bu hafta rengimiz gibi enerjik olalım.
Azmet5255
Ellssa
N Nazlimuuu
Thinkerwoman
bluegreeneyes
Beth18
P Purple58
Hepimiz inşallah guzel bir hafta geçirelim kızlar. Sağlıklı ve fit bir vücuda ulaşmak için attığımız her adım, bizi daha güçlü ve mutlu bir insan yapacak.
Veee küçük değişiklikler büyük farklar yaratır, önemli olan pes etmeden ilerlemek
Kendimize inanalım, mavi takımı da geride bırakalım![]()
Bayrama kadar çok sıkı tutmam lazım canım. Zaten ramazanın başından beri sadece cumartesileri tatlı yiyorum. Ondan önce de neredeyse tamamen çıkartmıştım. Un ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder canım. Hatta bayramda da ölçüyü kaçırmamaya gayret edeceğim.Teşekkür ederimbu hafta çok kilo verip haftaya kırmızı olursun artık
maviyi netcen. Kim tutar seni
Aslında ketoda kuruyemişin fazlası da problem ama oruç düzeltir diye düşünüyorum. İçinde ekmek hamur işi olmayinca diğerleri göze batmiyor
Tamam cumartesi izni diyelim, spor olsa iyi olurdubayrama kadar şerbetli tatlı olmasın , olur mu?
Harikasın kaptanim haftaya 6 lar ligi hosgeliyor
Az olsun bizim olsun canım olsun önemli olan vermek bir hafta iyi bir hafta gr hiç sıkma canını
Vay vay vay harikasın canım
Çok teşekkür ederim canım
Ayy biz kazanmışız tebrik ederim mavi boncuklarım
Tebrik ederim canım
Canimm çok özledik seni çok geçmiş olsun ne olur sen üzme kendini tabiki eşin ama kendine bak lütfen sen kötü olursan ne olacak çocuğun var ilgilenmen gereken . Kendini topla ve gel lütfen özletme daha fazla
Ay canım teşekkür ederim bu hafta için de
Canım bende seni Tebrik ederim ama sakın hazırlığa geçme burda kal lütfen
Aynen bak bayram öncesi vercez ikimizde bu hafta sen 7 ler ben ikili rakamlar
Hosgeldiniz![]()