• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk kaptanım ellerine sağlık 💕

FitFiliz FitFiliz canim hem spor birinciliğini hem de bu haftaki yarisimiizi kazandığın için çok tebrik ederim 👏🥰

P Purple58 kaptanim seni ve takımını çok tebrik ediyorum 👏🥰

Kendi takım üyelerime de çabaları için teşekkür ederim ama bugün bildirim yapmayanlara da bir parça kırıldım, bu kadar eksik olmasına çok şaşırdım.
Çok haklısın canım benim o kadar yoğunluğun içinde unuttum birde hiç dikkaaet etmedim kaçamak yok ama düzensiz beslendim
Güncel 63 30
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Ben bu hafta hazırlıkta kilo vermeye devam edeyim ondan sonra duruöa bakcm çünkü peki bir kilom kalmadı sadece ben beri alırım korkusundan dikkat etmeye çalışıyorum üzgünüm kızlar bildirim çok gece oldu

Ay olsam mi tamam çok ısrar ettiniz olayım bari :KK48: hem bayrama kadar krndimi tutmam lazim:halay:regl öncesi ama olsun kurban rolüne bürünmek yok En Büyük KKmazaretler bizi yolumuzdan cevirmesin😀
Hahahaha çok ısrar ettik iyi olduuu 😂😂
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı ve devamlı olsun inşallah 🌸 🤲
Cumartesi menüm

Sahur
3 hurma Su

İftar bol cısla dolu
1 kase mercimek çorba pide ile
Ispanaklı kömbe
Az mantı
Brokoli salatası
1 peynirli sıkma

çay yanına
Tel kadayıf tatlı

Spor
40 dk egzersiz
3x30=90 dk squat

Kitap
Kuran 12.cüz

FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307
Kaptanım squat 90 dk mı 90 adet mi

İyi akşamlar 🌆

Menüm :

Sahur : 5 kaşık yoğurt, 3 hurma
İftar : 1 kase çorba, köfte, 1 kaşık pilav, 1 kaşık patates, salata, 2 kandil simidi, 2 kaşık tahin-pekmez

Su: 1,5
Adım: 9200 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Eklentiler

• IMG_2835.webp
    IMG_2835.webp
    8 KB · Görüntüleme: 8
Yaparsın ya, çok zor bişey değil. Yapabildigin kadar. Ben ikinci haftamda kaptannomnustum. Senin gibi yapamamfilan dedim ama ramazan herkes aynı durumda zaten
Pardon canım yoğun bir akşamdı anca gelebildim. Hazırlıyordum kendimi kaptanlığa 🥰 Artık sonraki maçlara bakacağız 😁 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus süper kaptan oluyor zaten. Hayırlı olsun canım. Güzel bir hafta olsun inşallah ♥️

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

🌱🌱🌱Cumartesi 🌱🌱🌱

🌱Sahur
Az badem ekmeğine tereyağ sürüp yedim

🌱İftar
5yk peynirli menemen
5 YK tavuk tantuni
Yeşillik, turşu, mayonez
2 tatlı 3 tuzlu keto badem- haşhaş kurabiyesi
10 kabuklu fıstık

🌱🌱🌱Spor 7400 adim🌱🌱🌱
Bu nasıl cumartesi menüsü kaptanım. Kendi menümden hepten utandım 🙈 Tebrik ederim valla.

Mart hedeflerini tutturmaya hazır mıyız kıpkırmızı takımım. 🔴🔴🔴🤍🤍🤍
Bu hafta rengimiz gibi enerjik olalım.
Azmet5255 Azmet5255
Ellssa Ellssa
N Nazlimuuu
Thinkerwoman Thinkerwoman
bluegreeneyes bluegreeneyes
Beth18 Beth18
P Purple58

Hepimiz inşallah guzel bir hafta geçirelim kızlar. Sağlıklı ve fit bir vücuda ulaşmak için attığımız her adım, bizi daha güçlü ve mutlu bir insan yapacak.
Veee küçük değişiklikler büyük farklar yaratır, önemli olan pes etmeden ilerlemek 😌
Kendimize inanalım, mavi takımı da geride bırakalım 😂🤣

İyi akşamlar 🌆

Menüm :

Sahur : 5 kaşık yoğurt, 3 hurma
İftar : 1 kase çorba, köfte, 1 kaşık pilav, 1 kaşık patates, salata, 2 kandil simidi, 2 kaşık tahin-pekmez

Su: 1,5
Adım: 9200 adım

Sabah detoks, akşam kontrollu karb 👍adımlar çok iyi🩵
Pardon canım yoğun bir akşamdı anca gelebildim. Hazırlıyordum kendimi kaptanlığa 🥰 Artık sonraki maçlara bakacağız 😁 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus süper kaptan oluyor zaten. Hayırlı olsun canım. Güzel bir hafta olsun inşallah ♥️
Teşekkür ederim ❤️ bu hafta çok kilo verip haftaya kırmızı olursun artık😁 maviyi netcen. Kim tutar seni :KK55:
Bu nasıl cumartesi menüsü kaptanım. Kendi menümden hepten utandım 🙈 Tebrik ederim valla.
Aslında ketoda kuruyemişin fazlası da problem ama oruç düzeltir diye düşünüyorum. İçinde ekmek hamur işi olmayinca diğerleri göze batmiyor Hoppa
22 Mart Cumartesi
Sahur su
İftar: bir büyük felafel dürüm, havuç tarator, mezeler vardı ortada birkaç çatal aldım
Çayın yanında 3 dilim soğuk baklava
Su: inşallah 2 lt olacak
Spor: yok

Tamam cumartesi izni diyelim, spor olsa iyi olurdu:KK66: bayrama kadar şerbetli tatlı olmasın , olur mu?

Harikasın kaptanim haftaya 6 lar ligi hosgeliyor👏👏

Az olsun bizim olsun canım olsun önemli olan vermek bir hafta iyi bir hafta gr hiç sıkma canını

Vay vay vay harikasın canım 👏👏

Çok teşekkür ederim canım 🥰

Ayy biz kazanmışız tebrik ederim mavi boncuklarım💙💙💙

Tebrik ederim canım 💙💙

Canimm çok özledik seni çok geçmiş olsun ne olur sen üzme kendini tabiki eşin ama kendine bak lütfen sen kötü olursan ne olacak çocuğun var ilgilenmen gereken . Kendini topla ve gel lütfen özletme daha fazla

Ay canım teşekkür ederim bu hafta için de 🥰

Canım bende seni Tebrik ederim ama sakın hazırlığa geçme burda kal lütfen 🥰

Aynen bak bayram öncesi vercez ikimizde bu hafta sen 7 ler ben ikili rakamlar 🙏

Hosgeldiniz 🥰
Hoşbuldum ❤️

Adınız ( isteğe ba ğlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz :1.52
Kilonuz :67.2
Mesleğiniz :Ev hanımı
Medeni Durumunuz :EVLİ
Çocuk Sayısı :2
Kilo Alma Nedeniniz :İştahlı olmam
Hedef Kilonuz :Büyük hedefim 52 olup onu korumak.Ama şimdilik hedefimi küçük tutucam 62

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz :Bu bedende mutlu değilim .
Hoş geldin aramıza :KK200:
Mart hedeflerini tutturmaya hazır mıyız kıpkırmızı takımım. 🔴🔴🔴🤍🤍🤍
Bu hafta rengimiz gibi enerjik olalım.
Azmet5255 Azmet5255
Ellssa Ellssa
N Nazlimuuu
Thinkerwoman Thinkerwoman
bluegreeneyes bluegreeneyes
Beth18 Beth18
P Purple58

Hepimiz inşallah guzel bir hafta geçirelim kızlar. Sağlıklı ve fit bir vücuda ulaşmak için attığımız her adım, bizi daha güçlü ve mutlu bir insan yapacak.
Veee küçük değişiklikler büyük farklar yaratır, önemli olan pes etmeden ilerlemek 😌
Kendimize inanalım, mavi takımı da geride bırakalım 😂🤣
Ben de faydalandım motivasyon konuşmandan. Helal et :KK48:
Teşekkür ederim ❤️ bu hafta çok kilo verip haftaya kırmızı olursun artık😁 maviyi netcen. Kim tutar seni :KK55:

Aslında ketoda kuruyemişin fazlası da problem ama oruç düzeltir diye düşünüyorum. İçinde ekmek hamur işi olmayinca diğerleri göze batmiyor Hoppa

Tamam cumartesi izni diyelim, spor olsa iyi olurdu:KK66: bayrama kadar şerbetli tatlı olmasın , olur mu?
Bayrama kadar çok sıkı tutmam lazım canım. Zaten ramazanın başından beri sadece cumartesileri tatlı yiyorum. Ondan önce de neredeyse tamamen çıkartmıştım. Un ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder canım. Hatta bayramda da ölçüyü kaçırmamaya gayret edeceğim. :KK36:

Harikasın kaptanim haftaya 6 lar ligi hosgeliyor👏👏

Az olsun bizim olsun canım olsun önemli olan vermek bir hafta iyi bir hafta gr hiç sıkma canını

Vay vay vay harikasın canım 👏👏

Çok teşekkür ederim canım 🥰

Ayy biz kazanmışız tebrik ederim mavi boncuklarım💙💙💙

Tebrik ederim canım 💙💙

Canimm çok özledik seni çok geçmiş olsun ne olur sen üzme kendini tabiki eşin ama kendine bak lütfen sen kötü olursan ne olacak çocuğun var ilgilenmen gereken . Kendini topla ve gel lütfen özletme daha fazla

Ay canım teşekkür ederim bu hafta için de 🥰

Canım bende seni Tebrik ederim ama sakın hazırlığa geçme burda kal lütfen 🥰

Aynen bak bayram öncesi vercez ikimizde bu hafta sen 7 ler ben ikili rakamlar 🙏

Hosgeldiniz 🥰

Bitanem valla bende çok özledim sizleri. Kalbimi sıcacık yapiyor burdakiler💞 Ne güzel 84 ü görmüştüm tekrar 86.9 olmusum. Stres durumunda tatlıya gömülüyorum. Paket paket çikolata yedim valla.Bu kış ayı hiç iyi gelmedi bana ne hastalık bitti ve dert. Oruç bile tutamadım Allah affetsin ilaç kullanmaktan. Nisan ayı ile bahar gelecek inşallah her anlamda. 💞. Ben yine menüleri yazicam ortada kuru fasulye gibi. Bugün itibariyle tekrar çeki düzen veriyorum kendime 🤲

Back
X