Dün sabah tartildim, çok güzel bir rakam vardı. Bu gece sahurda tam anlamıyla regl oldum (2 gündür lekelenme şeklinde oluyordu), o yüzden ben de strese girdim, hayırlısı bakalım.Şu an stres yükleniyor kaç çıkıcaz acabaa
Kaptanım ne tatlısı tartı öncesi hemde.. Herkesler gardını alsın yarına lütfen 200 gr da olsa vermiş olalım
Sahuru yapıyosun işte canım bitki çayı ve su ile
Kaptanım tartidan önceki gün hem bulgur hem kuru fasulye yenir mi hiç, istersen bi de turşu da ekleseydin. Şıveydiz ne bilmiyorum.Cuma menüm
Sahur
1 portakal
3 hurma
Bol su
İftar
1 kase yeşil mercimekli kabak
1 tabak şıveydiz
1 tabak kuru fasulyeli bulgur pilavı
Bol salata
Yeşil sarımsak
30 dk ev egzersizi
Kitap
20.cüz kuran
Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Bu sene ilk 3 gün haricinde oruç tutamadım hala ama her gece oğluma sahur hazırlamaya kalkıyorum, benimki de sayılır mı kaptanımSahura kalkmak sahura sayılır bi kere
Sahurun bereketi güzelliği yaşamaya yaşatmaya herkese nasip olsun inşallah
Afiyet olsun canım, ekmeğinin tarifini verir misin.Orucu açıp çay içince bana bir enerci geliyor yatasim gelmiyoryatmayinca da gündüz uykum geliyor durun size iftara yaptığım keto Hatay usulü soslu döneri atayım
Eki Görüntüle 3560107
Ben de menulerde adımı görmeye alışmışım hiç tuhaf gelmiyorCuma
Gece 10da yemistim
Sahur: 1 maden suyu , Çay
İftar : Keto lavas ile Hatay döner
İçerik 3-4 yumurta ( mayonezi dahil ) - 150 g tavuk , 1.5 dilim peynir, 1 YK tahin , 1 YK öğütülmüş badem , salçalı sos , marul az soğan, yarım kornişon )
Ellssa Boncuk2307 arke (alışkanlık olmuş )
Azmet5255
Geçmiş olsun canım Allâh hepinize acil şifalar versinKızlar selamlar bir hevesle geri dönmüştüm olmadı özür dilerim 10 gündür hastane lerdeyiz eşimin ameliyatı bitti duzeldik derken annem çok kotulesti yatıyoruz 1 haftadır Allah tüm hastalara şifa versin inşallah benim annemede dahil
Bende yorgun bitik düştüm sanırım sonunda ben hastanelik olucam zaten ınfluanza oldum hala atamadım
Sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum dualarınızı bekliyorum
Canım oruç tutuyormuş gibi akşama doğru tartil istersen. Çünkü sahur yapmıssın.Şimdi dün regl oldum kızlar. Sahura kalktım mecburen. Hafif birşeyler atistirdim. Malum ilaç saatimi de o saate çekmiştim. Şimdi tartilacagim ama artı çıkacağım biliyorum. Hem reglin etkisi hem sahurun etkisi.
Tebrik ederim canım. Bu kadar erken tartilmanin bir sebebi var mı, mümkünse biraz daha beklemen iyi olurdu.Hayırlı sabahlar
Geçtiğimiz hafta 67.4
Bu hafta 67.1
Fark -300 gr
Eki Görüntüle 3560266Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Bence de sabit sayılırsın canım, artı gelmemen iyi olmus.Günaydın kızlar
Gecen hafta 101.5
Bu hafta 101.6
Fark + 100 gr bunu saymiyorum sabitim gibi kabul ediyorum
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Gün içinde bir şey yemeyeceksen eğer biraz ilerleyen saatlerde tartil canım, sahur yüzünden bu artı.
İşte bu be
Çok geçmiş olsun canım, bu hastalık herkesi kırıp geçiriyor resmen. Bol bol dinlenmeye bak, vitamin al mutlaka.Kızlar merhaba
İnanılmaz hastayım kaç gündür sadece yatıyorum influenza patladı yinemenü yazamadım hiç . Yine beklemeye girebilir miyim toparlayamadım. Kimi etiketleyeceğimi de bilmiyorum bir gram sesim dahi çıkmıyor öyle kötüyüm ve reglim
Geçen hafta:65.1
Bugün: 64.9
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.307
Eki Görüntüle 3560311
Önceki iftarda ıspanak mücver yemiştim, 10 gibi de 2 dilim daha yemiştim onu son öğün olarak önceki günün menüsüne yazmıştım.Ben de menulerde adımı görmeye alışmışım hiç tuhaf gelmiyor
Gece 10da yediğin nedir acep, benim gözlerim bozuk yoksaiftarı pek bi beğendim afiyet olsun
Tebrik ederim canım harika bir eksiyle gelmişsin hem de düşük kiloda olmana rağmen. Kaptanlık gelebilir gibi duruyor.Geçen cumartesi
63.70
Bugün 62.40
-1400
Gözüm 61 deydi kısmet olmadı
Neyse bunada şükür hala regl devam ediyor onun etkisi vardır bence
Ellssa
Boncuk2307 Azmet5255
Ben menü takibi yapamadım canım, yediklerinde mi sorun vardı acaba.
Harikasın canım tebrik ederim.
Profildeki güncel kiloyu güncelleyelimmmarke gururla sunar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 82.0
Bugün 80.4
Fark -1.6 kg
Oran %1.951
Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
Eki Görüntüle 3560330
Hiç durur muyum hemmenn yaptımProfildeki güncel kiloyu güncelleyelimmm
Sanırım kahvaltı yapmak için erken tartıldımn
Helalll
Normalde 4 yumurta+1 su bardağı tahin+ karbonat bu kadar. Azıcık tuzAfiyet olsun canım, ekmeğinin tarifini verir misin.
Geçmiş olsun, TebriklerKızlar merhaba
İnanılmaz hastayım kaç gündür sadece yatıyorum influenza patladı yinemenü yazamadım hiç . Yine beklemeye girebilir miyim toparlayamadım. Kimi etiketleyeceğimi de bilmiyorum bir gram sesim dahi çıkmıyor öyle kötüyüm ve reglim
Geçen hafta:65.1
Bugün: 64.9
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.307
Eki Görüntüle 3560311
Tebrik ederim harika eksi ,,Geçen cumartesi
63.70
Bugün 62.40
-1400
Gözüm 61 deydi kısmet olmadı
Neyse bunada şükür hala regl devam ediyor onun etkisi vardır bence
Ellssa
Boncuk2307 Azmet5255
Neden böyle oldu
Tebrik ederim çok güzel eksi
Tebrik ederim seni döve döve 79 yapmamız lazımarke gururla sunar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 82.0
Bugün 80.4
Fark -1.6 kg
Oran %1.951
Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
Eki Görüntüle 3560330
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?