Canım geçmiş olsun. Doktora gittin mi, ne dedi?Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Canım nasılsın iyi misin. İnşallah sorun neyse çözülmüştür.Selam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi
Geçmiş olsun canım, hastalığı olanlarda cidden ağır geçiyor çok dikkatli ol.Canım evdekiler iyi sadece oğlumda hafif öksürük kaldı ama 2 gündür ben fena oldum. Kemiklerime kadar ağrıyor doktora gitmedim ama banada bulaştı sanırım sürünüyorum resmen. Normal rahatsızlığından olduğundan ağır geçiyor. Zaten cocuklar icjn gittiğimde hastalığımı soyledigjmde doktor sen hastalığın dolayısıyla öncelikli gruptasın dedi. Eş geçmedi yani yatıyorum moron gibi kolum kanadım kopuyor .
Aa benim lafımı alıp bana mı söylüyorsun kaptanımKarşı takımda da vardır mutlaka gizli planları olanlar. Bence sen hiç yorulma ye içarke ne yaslan seyret
Nasıl oldun canımiftardan sonra çay keyfi çok iyi geliyor insana
daha iyiyim çok şükürNasıl oldun canım
Bu hafta icin teşekkür ederim kaptanım bu haftadan pek umutlu değilim açıkçası hala regl.in etkisi var sisim gibi hissediyorum bakalım inşallah cok artı çıkmamKızlar eger elinizde tatlı tabağı varsa yavaşça bırakın ve o pambık elinize 1 kupa bitki çayı alınZira yarın tartı ve ödül günü hak edelim ödül öğününu
Ellssa
@Jou
@bluegreeneyes
@sibel_84
P Purple58
@gezegenfeza
Thinkerwoman
Hmm tartı öncesi son öğün dikkatli yenmiş. Dün lavaş yenmiş ama tüh tek öğün yemiş13 mart perşembe menüsü
Sabah yok
16.30 akşam
200 gr kavurma ve 2 yumurtadan omlet, kuru soğan, 1 dilim peynir, 1 lavaş.
Su 1.5 lt
14 mart cuma menüsü
14.30 kahvaltı
1 muz, 3 yer kirazı kurusu, 20 adet tuzlu fıstık, 10 çiğ badem.
16.30 akşam
Tek lokma ekmek, 1 tabak nohutlu bamya, 1 kara buğday patladı üzeri labne ve pesto sos.
Su 2 lt
Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
Elinden geleni yaptın , gerisi nasip kısmetBu hafta icin teşekkür ederim kaptanım bu haftadan pek umutlu değilim açıkçası hala regl.in etkisi var sisim gibi hissediyorum bakalım inşallah cok artı çıkmam
evet yanyana koydum yedim :))Güzel menü , salata yeşillik de var değil mi
Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi
Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz
Herzamanki gibi güzel adımlar harika
Çok güzel
Afiyet olsun canm13 mart perşembe menüsü
Sabah yok
16.30 akşam
200 gr kavurma ve 2 yumurtadan omlet, kuru soğan, 1 dilim peynir, 1 lavaş.
Su 1.5 lt
14 mart cuma menüsü
14.30 kahvaltı
1 muz, 3 yer kirazı kurusu, 20 adet tuzlu fıstık, 10 çiğ badem.
16.30 akşam
Tek lokma ekmek, 1 tabak nohutlu bamya, 1 kara buğday patladı üzeri labne ve pesto sos.
Su 2 lt
Afiyet olsun canm14 Mart Perşembe
Sahur: su
İftar: Sebzeli tavuk sote, birkaç çatal fırında sebze, birkaç çatal fırında z. yağlı sarmısaklı beyaz peynir, salata, 1 ince dilim organik ekmek, biraz tahin pekmez
Çayın yanında: çekirdekli kuru üzüm, çiğ fındık
Su: 2 lt
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş
Şu an stres yükleniyor kaç çıkıcaz acabaaCanım geçmiş olsun. Doktora gittin mi, ne dedi?
Canım nasılsın iyi misin. İnşallah sorun neyse çözülmüştür.
Geçmiş olsun canım, hastalığı olanlarda cidden ağır geçiyor çok dikkatli ol.
Aa benim lafımı alıp bana mı söylüyorsun kaptanımyarın bu gözler neler görecek bakalım
Kaptanım ne tatlısı tartı öncesi hemde.. Herkesler gardını alsın yarına lütfen 200 gr da olsa vermiş olalımKızlar eger elinizde tatlı tabağı varsa yavaşça bırakın ve o pambık elinize 1 kupa bitki çayı alınZira yarın tartı ve ödül günü hak edelim ödül öğününu
Ellssa
@Jou
@bluegreeneyes
@sibel_84
P Purple58
@gezegenfeza
Thinkerwoman
Sahuru yapıyosun işte canım bitki çayı ve su ile30 dk eleni fit spor yaptım sahur yapmayacağım sadece bitki çayı ve su.Ellssa
Doğru sıvıda sahur sayılırŞu an stres yükleniyor kaç çıkıcaz acabaa
Kaptanım ne tatlısı tartı öncesi hemde.. Herkesler gardını alsın yarına lütfen 200 gr da olsa vermiş olalım
Sahuru yapıyosun işte canım bitki çayı ve su ile
Sahura kalkmak sahura sayılır bi kereDoğru sıvıda sahur sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?