Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Canım geçmiş olsun. Doktora gittin mi, ne dedi?
Canım nasılsın iyi misin. İnşallah sorun neyse çözülmüştür.
Geçmiş olsun canım, hastalığı olanlarda cidden ağır geçiyor çok dikkatli ol.
Karşı takımda da vardır mutlaka gizli planları olanlar. Bence sen hiç yorulma ye iç arke ne yaslan seyret
Aa benim lafımı alıp bana mı söylüyorsun kaptanım yarın bu gözler neler görecek bakalım

Bugünkü menum

Sabah
Tam buğday lavaş
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates biber
1 tk bal

Ogle
1 kase çorba
Yogurt

Ara
1 avuç fıstık Ve dut kurusu karışık

Akşam
1 kase sulu köfte
2 parça tavuk
Salata ve yoğurtlu kabak

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

13 mart perşembe menüsü
Sabah yok

16.30 akşam
200 gr kavurma ve 2 yumurtadan omlet, kuru soğan, 1 dilim peynir, 1 lavaş.

Su 1.5 lt

14 mart cuma menüsü
14.30 kahvaltı
1 muz, 3 yer kirazı kurusu, 20 adet tuzlu fıstık, 10 çiğ badem.

16.30 akşam
Tek lokma ekmek, 1 tabak nohutlu bamya, 1 kara buğday patladı üzeri labne ve pesto sos.

Su 2 lt

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Hmm tartı öncesi son öğün dikkatli yenmiş. Dün lavaş yenmiş ama tüh tek öğün yemiş tuzlu fıstık tup tuzlu fıstık olaydı daha iyiydi yarın görüşürüz bebeeeegm

Bu hafta icin teşekkür ederim kaptanım bu haftadan pek umutlu değilim açıkçası hala regl.in etkisi var sisim gibi hissediyorum bakalım inşallah cok artı çıkmam
Elinden geleni yaptın , gerisi nasip kısmet ben de WC sebebiyle +1 cikiyorum iki gündür bir de proteini azaltıp fazla sebze yedim sanırım. Son kozlarimi oynayacağım bakalım gittigi kadar

Afiyet olsun canm

Afiyet olsun canm

Şu an stres yükleniyor kaç çıkıcaz acabaa
Kaptanım ne tatlısı tartı öncesi hemde.. Herkesler gardını alsın yarına lütfen 200 gr da olsa vermiş olalım
30 dk eleni fit spor yaptım sahur yapmayacağım sadece bitki çayı ve su. Ellssa
Sahuru yapıyosun işte canım bitki çayı ve su ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…