Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Orucu açıp çay içince bana bir enerci geliyor yatasim gelmiyoryatmayinca da gündüz uykum geliyor durun size iftara yaptığım keto Hatay usulü soslu döneri atayım

Bu beğenmem kuran okumana yoksa kurufasulye bulgurun da tartıyı olumsuz etkileyeceginden endişeliyim
Öbür şey neyse onu bilmiyom inşallah iyi birşeydir

Cuma

Gece 10da yemistim
Sahur: 1 maden suyu , Çay

İftar : Keto lavas ile Hatay döner

İçerik 3-4 yumurta ( mayonezi dahil ) - 150 g tavuk , 1.5 dilim peynir, 1 YK tahin , 1 YK öğütülmüş badem , salçalı sos , marul az soğan, yarım kornişon )

Ellssa Boncuk2307 arke (alışkanlık olmuş )
Azmet5255

Salı günkü menüm sabah bir tatlı kaşığı helva biraz salatalık domates ve bir haşlama

Perşembe menüm
Sabah 4 hurma tahinli

Ara fındık ve bir muz

Akşam tavuk haşlama ve salata et sote

Cuma menüm
Sabah 4 tahinli hurma

Ara bir limonlu gazoz iki hurma

Akşam tavuk sote bir kase mercimek çorbası bir tb ekmek

Sular 2 litre bin üstü

Boncuk2307
Ellssa

Hayırlı sabahlar

Sahur : 1 katmer, 3 zeytin, 1 domates, 2-3 dilim peynir, kavurmalı yumurta
İftar : Mercimek çorbası, et kavurma, 1 kaşık pilav, salata, 1 kaşık haydari, 1 tulumba, 1 küçük şekerpare

Su:1,5 litre
Yürüyüş:8760 adım

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Eklentiler

• IMG_2722.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 0
Kızlar selamlar bir hevesle geri dönmüştüm olmadı özür dilerim 10 gündür hastane lerdeyiz eşimin ameliyatı bitti duzeldik derken annem çok kotulesti yatıyoruz 1 haftadır Allah tüm hastalara şifa versin inşallah benim annemede dahil
Bende yorgun bitik düştüm sanırım sonunda ben hastanelik olucam zaten ınfluanza oldum hala atamadım
Sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…