- 7 Ağustos 2016
- 4.714
- 17.749
- 208
Sen nerdesin ki canmTatil bitti burda canım, her şey yoğun şekilde devam. Bu dinlenmiş halim 
Hay Allah geçmiş olsun mu denir. Kış yüzündendir belki kaptanımKızlar kolumu bile kaldıramıyorum o kadar bitkin o kadar yorgunum
Tartı günü ne zamandı kaç gün kaldıyandı kablolar bende
Dün 500 ip atlamak perte çıkardı nasıl hamlamışım. Bugün sadece yürüdüm ip atlayamam herhalde. Atlayabilirsem 100 ancak. Yazarım atlayabilirsem @Boncuk2307
Doğru dürüst menü yemek istiyorumyiyemiyorum @arke geliyor aklıma
Sırtım yanlarım bağımsızlığını ilan etti
Bugün sadece okicam yorum yapamicam üzgünüm
Harikasın canmevet sporumla geldim
7700 adım, 20 dk üst vücut antrenmanı@Boncuk2307
Nazlikusum naber nasılsın? Ben yürüyüşe çıktım telefonun fenerini açtım öyle yürüyorum karanlıktaÇok iyi menü, afiyet olsun
Vayyy, benim de acil spora başlamam lazım
Afiyet olsun, menün gayet güzel
Kaptanım lavaş ve kurabiye birlikte olunca karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki. Ama sporla dengelemişsin
Ay hakkatten aynen katılıyorum. Kısa seylerden bıktım. Göbek üstü crop zaten nasi giyeyimKızz bide kendime birsey bulamıyorumm hep croplu tarzlı şeyler dogru düzgün kıyafetler yok saçma sapan kıyafetler yapıyolar aşırı sinir oluyorum evdekileri vericektim ama baktım ben bulamıyorum hic giymediklerim asılı duruyor
Şarkılar iyiymişSen nerdesin ki canm
Ruhunu canlı tut sabah kalkınca bi hareketli şarkı aç neşeli ve hareketli başla öyle devam etsin gününbiz sabah evden çıkınca arabada hareketli müziklerle başliyoruz iyi geliyor valla bu ara favorimiz APT. ve pikachu dansı arada horon
Ayyy ben de çok istiyorum 2. Çocuğu. Çocuğum 4 yaşında şu anda. Ama eşimi ikna edemiyorum. Bunu büyütelim yeter bize diyo.Evett evettt 2ci bebem hayatımı yeniden yaşıyorumhoşgeldin
Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah iyi geçmiştirKızlar yarın çok yakın bir arkadaşımın kızı ameliyat olacak. Hem dualarınızı esirgemeyin hem de ugrayamazsam haberiniz olsun. Tüm gün onun yanında olacağım büyük ihtimalle. Hepinizi çok öpüyorum
Malesef keşke böyle olmasa, ama zamanin getirdiği hâl çok kötü. İnsanlık gittikçe medenilesmesi gerekirken tersine işleyen bir durum var. Allah yardımcımız olsun.Heeee kızz ben bu sıra böyle croplara sardım tabiikide evde yani dışarda biyerde giyemem rahatsız oluyorum insallah benim kızımda bana benzer senelerdir aynı tarzdayım giyecekse evde giysin dışarlara giymesin kimseye özenmesinbu devir çokkötü
Çok iyi menüSelamlar kizlar gelemedim bugün kayinvalidemlerdeydik yemekte menümu yazım
Sabah 9 30
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
Ara 13 30
1 kase yoğurt 1 avuç fıstık
Aksam 16 30
1 kase mercimek çorbası
3 4 tane lahana sarması
Istavrit yedim ama sayısını bilmiyorum bir tabak diyelim
Ve salata bolca
Su 2.5 lt
Ellssa @Boncuk2307 @arke canım hastanede misin hala nasıl durumu hastanın çıktı mı ameliyattan
Yaaa kaptanım geçmiş olsun, kas gevsetici varsa iç bir tane iyi gelir. Benim de gözüm kesmiyo spora başlamayı. Hamlamaktan korkuyorumKızlar kolumu bile kaldıramıyorum o kadar bitkin o kadar yorgunum
Tartı günü ne zamandı kaç gün kaldıyandı kablolar bende
Dün 500 ip atlamak perte çıkardı nasıl hamlamışım. Bugün sadece yürüdüm ip atlayamam herhalde. Atlayabilirsem 100 ancak. Yazarım atlayabilirsem @Boncuk2307
Doğru dürüst menü yemek istiyorumyiyemiyorum @arke geliyor aklıma
Sırtım yanlarım bağımsızlığını ilan etti
Bugün sadece okicam yorum yapamicam üzgünüm
Menün kalori olarak iyi ama 4 dilim ekmek ve kurabiye yerine protein alsan daha doyurucu olur sanki kaptanımBugün menüm
10:45
3 tane sahanda yumurta
siyah zeytin
4 dilim tam buğday
12:30
1 tane portakal
15:00
1 minik kurabiye çayın yanında
Bu kadar
Su
3000 ml diyor tel
Spor
4 defa 30 dk yürüyüş toplam 2 saat
@Jasminium84 @Boncuk2307
Çok doyurucu ve güzel menün, afiyet olsunselammmmlar günün z raporunu veriyorum:
8.30 ananas, yulaf, chia, fıstık ezmesi smoothie
12.30 süzme yoğurt üzeri fırında bamya&nohut, salata
16.00 sütlü kahve, 2 galeta, armut ve 8 badem
19.30 2 yumurta(sahanda, az yağlı) 1 dilim tam buğday ekmeği, 7 zeytin, domates salatalık söğüş, 1 tane ıspanaklı gül böreği (ev yapımı, yağsızdı)
sporu akşam yatmadan önce yazayım. daha üst vücut antrenmanı yapıcam
su 2.5 lt, büyük ihtimalle 3'e tamamlarım.
@arkeEllssa (boncuk u spora etiketleyim galiba di mi)
VoooaaavvvFazla atladığım zaman ben de öyle olmuştum kaptanım sonrakilerde akıllandım spor sonrası bacaklarıma kas gevşetici agrı kesici krem sürdüm hepbir de bu gün ölçülerimi aldım iki ayda total'de 26 cm incelmişim
Tebriklerevet sporumla geldim
7700 adım, 20 dk üst vücut antrenmanı@Boncuk2307
Filizz, iyiyim anca bakabiliyorum buraya. Sen nasılsın? Haftanın 5 günü kursa gitmek benim pertimi öyle bir çıkarıyor ki spora hiç halim kalmıyor. Şimdi sıpamı uyuttum evi temizliycem yarın misafirim gelecek. Zaten hiç oturamiyorum gün içinde sürekli hareket halindeyim.Nazlikusum naber nasılsın? Ben yürüyüşe çıktım telefonun fenerini açtım öyle yürüyorum karanlıktakeşke kilo almadan önce ön görseydik bunları. Neyse kısacası seni de yürüyüşe davet ediyoree
Keşke canım ama sen hakkatten hareketliymişsin zaten. Misafir hazırlığında kolaygelsinAyyy ben de çok istiyorum 2. Çocuğu. Çocuğum 4 yaşında şu anda. Ama eşimi ikna edemiyorum. Bunu büyütelim yeter bize diyo.
Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah iyi geçmiştir
Malesef keşke böyle olmasa, ama zamanin getirdiği hâl çok kötü. İnsanlık gittikçe medenilesmesi gerekirken tersine işleyen bir durum var. Allah yardımcımız olsun.
Çok iyi menüafiyet olsun
Yaaa kaptanım geçmiş olsun, kas gevsetici varsa iç bir tane iyi gelir. Benim de gözüm kesmiyo spora başlamayı. Hamlamaktan korkuyorum
Menün kalori olarak iyi ama 4 dilim ekmek ve kurabiye yerine protein alsan daha doyurucu olur sanki kaptanım
Çok doyurucu ve güzel menün, afiyet olsun
Voooaaavvvmaşallah diyelim
Tebrikler
Filizz, iyiyim anca bakabiliyorum buraya. Sen nasılsın? Haftanın 5 günü kursa gitmek benim pertimi öyle bir çıkarıyor ki spora hiç halim kalmıyor. Şimdi sıpamı uyuttum evi temizliycem yarın misafirim gelecek. Zaten hiç oturamiyorum gün içinde sürekli hareket halindeyim.
Ben biraz diyeti oturttuktan sonra spora başlamak istiyorum ya. Belki 1 hafta daha sonra.
Akşam yürüyüşü çok iyiymiş ama, keşke daha yakın olsaydık da beraber ciksaydik
Sen 2 yıl demiştin di mi Hollandaya taşınalı. Bizim de 1.5 seneye yaklaşıyor Almanya'ya taşınmamız. Dili halledebildin mı kursa gidiyor musun?Keşke canım ama sen hakkatten hareketliymişsin zaten. Misafir hazırlığında kolaygelsinyarım kilo verdiriyor insana. Dil kursu iyiymiş burda 5 günlük kurs yok sayılır. Öğretmen sıkıntısı çekiyor kurslar
2 buçuk olcak artık aslinda. Çok kursa gittim ama şöyle yoğun bir kurs yok dediğim gibi buralarda.daha bugün bir seviye sınavı yaptım. Bakalım sonuç gelsin baslicam Şubat'ta yeniden. B1 filanım ama konuşmaya çalışınca a2Sen 2 yıl demiştin di mi Hollandaya taşınalı. Bizim de 1.5 seneye yaklaşıyor Almanya'ya taşınmamız. Dili halledebildin mı kursa gidiyor musun?
Buralardayım canım bakıyorum arada dil kursum var ona gidiyorum, bıdığımın ilaçlarını falan veriyorum ona kanalize olmuş durumdayım çok şükür iyi gidiyor haliLenaG canım nerelerdesin özlettin kendini?
ya zevkleeKızlar ya bu arada tanişmadiklarimla tanişabilir miyiz? Zaten forum online bir de acaba kimle konuşuyorum karşımdaki nasi biri diye bilmeyince bir nevi zorluk yaşıyorum. Diğer türlüsü daha sıcak samimi geliyor. Siz artık tanıyorsunuz az çok birbirinizi ama benim gibi sonradan gelenler için bir kere daha şöyle genel yazsanız kendinizden bahsetseniz olur mu? Nolur nolur
başladın mı japoncayaaa? başka mı yoksa? ben de seni merak ediyordumBuralardayım canım bakıyorum arada dil kursum var ona gidiyorum, bıdığımın ilaçlarını falan veriyorum ona kanalize olmuş durumdayım çok şükür iyi gidiyor hali
Uyku düzenim şaştı yine ve az su içmeye başladım düzeltmeye çalışıyorum. Kilo almıyorum ama vermiyorum da onu çözmeye uğraşıyorum
Korece ye başladım canımbaşladın mı japoncayaaa? başka mı yoksa? ben de seni merak ediyordum
bence menünde hiç karbonhidrat olmaması dışında bir sıkıntı yok gibiBir de danışmak istediğim bir konu var size kızlar. Akşam fırında tavuğu komşum göndermişti. Çok toktum aslında ama bilerek yedim protein almak ve kalorimi bir anda azaltmamak için. Daha önce kalorimi bir anda düşürdüğümde kilo vermem yavaslamisti.
Ne diyorsunuz menüme? Sizce iyi mi? O tavuğu zorla yememe gerek var mıydı?
ay korece japoncaya kıyasla alfabe açısından çok daha kolay, kursla öğrenmesi çokkk daha rahat çok güzel bir seçim olmuşKorece ye başladım canımDaha alfabedeyiz yaa ama çok eğlenceli baya hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?