• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasıl yani :110:

Bu cumartesi artık :KK66:

Tebrikler canım çok güzel

Ayy inşallah ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederim :KK60:

Canım 86 kg yum şuanda ilk hedefim 70kg . Ona 16kg var o yüzden yazdım 🤭. Gerçi sonraki hedefim 60kg

Kızlar bugünkü menum

Sabah 1diljm laktozsuz peynir 1 dilim glutensiz ekmek 1 domates 1 salatalık 4 dal kıvırcık 1 yesil biber ile söğüş ( üzerine 1 yemek aşığı sızma zeytinyağı)

Ara bitki çayı
Öğle 100gr kavurma 1 domates

Akşam 5 kaşık sebze yemeği 1 dilim glutensiz ekmek 80gr et kavurma yerim
1 maden suyu içerim
Su 3litre Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Hosgeldin canim
Cok bisey almamissin

Tebrik ederim canim cumartesiye cok guzel eksi gelicek

Tebrik ederim canim

Tebrik ederim canim

Hosgeldin canim

Cok arti degil canim
Cumartesiye fazlasiyla gider

Tebrikler kaptanim

Sabit gelmekte cok iyi bence

sabit gelmekte guzel canim

Cok arti degil canim
Cumartesiye halledersin

Tebrik ederim.canim
EVett kuzumm lesliede yapınca kurtardım sanırımm

Bugun de hedefimi tamamladım ramazan ayı gelene kadar her gün en az 20 dk spor leslie yada yürüyüş her gün adet olmadığım günler hariç 2 cuz kuran inşallah 🤲
Bugun de okudum 1 cuz ve sporumu tamamladım 🥰
Maşallah, çok azimli gidiyosun canım 👏👏
Allah kabul etsin canım . Ölmüşlerin ruhuna, evlatlarının canına değsin. Benim oğluşumada duş et kalbi düzelsin artık bende huzur bulayım 10 yıldır gece gündüz diken üstündeyim . Kimin duası kabul olur bilinmez
Oğlunun kalbinde ne rahatsızlık var canım?
Omirilik ameliyatliyim canım , omiriliğimde 2 yama var . Sadece çok hafif tempo yuruyebiliyorum . Sen ben farketmez canim hepimiz kilo verelim hedeflerimize ulaşalım sağlıklı olalım 🌺💞
Benim de omuriliğimde yama var. Beyin kanamasi mı geçirmiştim sen de? Ama doktorum bana sporla ilgili hicbir sey söylemedi normal hayatına devam edebilirsin dedi.
Ayy kusura bakmayın canımlar ben ne bildirim yapabildim ne de bakabildim anca bildirimleri kaydettim şimdi tablo yapmaya geçiyorum. Biraz migrenim tuttu da geçsin diye yataktan kalkamadım. Şimdi hallediyorum işleri :confused:
Cumartesi : 60.05
Bugün : 60.25
+200 gr
Ellssa Ellssa Sem2024 Sem2024 Azmet5255 Azmet5255
Geçmiş olsun Boncukcum ❤️
Migren için hacamat denedin mi çok etkili oluyor düzenli yaptirdiginda.
B1 canım, kurtulamıyorum b1den. Daha önceki kurslarım da aynı seviyeydi
Yaaa, Almanca daha zor diyorlar ama Hollandada da sınavı geçmek zor sanırım. Orada B1 le uzun süre ugrasanlari çok duyuyorum.
Vayy bu kilo için çok güzel bir eksi harika 👏 👏 👏

Benim de omuriliğimde yama var. Beyin kanamasi mı geçirmiştim sen de? Ama doktorum bana sporla ilgili hicbir sey söylemedi normal hayatına devam edebilirsin dedi.

Yaaa, Almanca daha zor diyorlar ama Hollandada da sınavı geçmek zor sanırım. Orada B1 le uzun süre ugrasanlari çok duyuyorum.

Canım benim omiriligim yırtıldı. Beynimdeki bos sıvısı omiriliğimden akmış yüksek kafa basıncı beyne zarar vermiş . Benim tedavi surecim çok yıpratıcı oldu . Hastalığıma teşhis çok zor oldu. Çok bilinmiyor sanırım uzun süre baş ağrılarıma doktorlar psikolojik dediler .kas gevşetici ilaç verip eve gönderdiler . Az kalsın basınçdan beynim patlıyordu.. Tehsis ve tedaviye başlangıç aşamasında 3 kere belimden sıvı alınmaya çalışıldı. İlkinde gece acilde bir asistan Dr üzerime 3 kisiyi oturtup bayıltana kadar uğraştı ama alamadı, sonunda hemşirenin hasta gidiyor bırakın artık dediğini duydum bayılmışım. o omirilige çok giriş çıkış yaptığı için diğer doktorlarda alamadı. Doktor biri ameliyatta kadını hacamat etmişler dedi duydum yani. Hatırlamak dahi istemiyorum Allah a havale ettim. Hala geceleri, ve özelliklede kışın ağrım oluyor. Kafa basincım çok olduğu için sol gözüme vurmuş o gözümdede göz arkası sorunlar var. Çok yürüdüğümde basınç oluyor yada sıcak güneşli havada çıktığımda gözümde çok ağrım oluyor . Beni nöroloji doktoru takip ediyor. 2 ayrı nöroloji doktoruna gittim . normal hayatına dön. Ama 5kg üzeri sakın ağır kaldırma, ani eğilip doğrulma, normal doğum yapma dedi. Yani o zaman zaten normal bir hayata dönülmemiş oluyor

Kızlarcim bugünkü menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin

Ara
Sade Türk kahvesi

Ogle
Haşlanmış brokoli salatası
1 kase kesme çorba

Ara
1 avuç kuruyemiş
1 kuru incir
Sade Türk kahvesi

Akşam
Firinda tavuk sarma
2 köfte
Haşlanmış brokoli salatası ve çoban salata
Koz biber

Su 3 lt
Aralarda dukan birası
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Eklentiler

• 20250204_173042.webp
    20250204_173042.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 8
Kızlarcim bugünkü menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin

Ara
Sade Türk kahvesi

Ogle
Haşlanmış brokoli salatası
1 kase kesme çorba

Ara
1 avuç kuruyemiş
1 kuru incir
Sade Türk kahvesi

Akşam
Firinda tavuk sarma
2 köfte
Haşlanmış brokoli salatası ve çoban salata
Koz biber

Su 3 lt
Aralarda dukan birası
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Kuzu spor harika ama menü bugun biraz artmış sanki 🙈.

Kuzu spor harika ama menü bugun biraz artmış sanki 🙈.

Kuzum tabi ben diyetisyen değilim ama mesela ben olsam ara öğünde ya kuruyemiş ya da kuru meyve yerdim.ikisini aynı anda yemezdim. Yada akşam ya tavuk ya köfte yerdim. Diyetistenler aynı gün içinde hem tavuk hem kırmızı et vermiyorlar. Birde akşam hem köz biber, hem brokoli salatası ,hem çoban salata var. Zeytinyağlı sebzeler iyi eminim az az yemişsindir .Ama midemiz hepsini ayrı ayrı öğütüyormuş bizim için sindirim hizida çok önemli. P Purple58

Kuzum tabi ben diyetisyen değilim ama mesela ben olsam ara öğünde ya kuruyemiş ya da kuru meyve yerdim.ikisini aynı anda yemezdim. Yada akşam ya tavuk ya köfte yerdim. Diyetistenler aynı gün içinde hem tavuk hem kırmızı et vermiyorlar. Birde akşam hem köz biber, hem brokoli salatası ,hem çoban salata var. Zeytinyağlı sebzeler iyi eminim az az yemişsindir .Ama midemiz hepsini ayrı ayrı öğütüyormuş bizim için sindirim hizida çok önemli. P Purple58
Aslinda biraz arttırmaya çalışıyorum yediklerimi bide diyetisyen menüsü ile ilerlemeye çalıştım yani değişim şeklinde ama doğru diyorsun ne kadar az olsa da aslında sisirdi akşam yediklerim daha dikkat ederim

Sınav değil kaygım, B2 kursuna başlarim istesem. Yani resmi bir sınava girmedim henüz. Bu online bi seviye sınavı yaptı kurşun kendisi, B1+ önerdi ben de b1den başlamak istedim. Resmi sınava cesaretim yok canim.

Bu arada geçmiş olsun sen daha önce adını bile yazmak istemiyorum o rahatsızlığı mi gecirdin canım? Zor gunlerin olmuş desene çok geçmiş olsun 🙏
Canım benim omiriligim yırtıldı. Beynimdeki bos sıvısı omiriliğimden akmış yüksek kafa basıncı beyne zarar vermiş . Benim tedavi surecim çok yıpratıcı oldu . Hastalığıma teşhis çok zor oldu. Çok bilinmiyor sanırım uzun süre baş ağrılarıma doktorlar psikolojik dediler .kas gevşetici ilaç verip eve gönderdiler . Az kalsın basınçdan beynim patlıyordu.. Tehsis ve tedaviye başlangıç aşamasında 3 kere belimden sıvı alınmaya çalışıldı. İlkinde gece acilde bir asistan Dr üzerime 3 kisiyi oturtup bayıltana kadar uğraştı ama alamadı, sonunda hemşirenin hasta gidiyor bırakın artık dediğini duydum bayılmışım. o omirilige çok giriş çıkış yaptığı için diğer doktorlarda alamadı. Doktor biri ameliyatta kadını hacamat etmişler dedi duydum yani. Hatırlamak dahi istemiyorum Allah a havale ettim. Hala geceleri, ve özelliklede kışın ağrım oluyor. Kafa basincım çok olduğu için sol gözüme vurmuş o gözümdede göz arkası sorunlar var. Çok yürüdüğümde basınç oluyor yada sıcak güneşli havada çıktığımda gözümde çok ağrım oluyor . Beni nöroloji doktoru takip ediyor. 2 ayrı nöroloji doktoruna gittim . normal hayatına dön. Ama 5kg üzeri sakın ağır kaldırma, ani eğilip doğrulma, normal doğum yapma dedi. Yani o zaman zaten normal bir hayata dönülmemiş oluyor
Canım ben bilmiyordum rahatsizliğini. Neler yaşamişsin inşallah sende kalan izleri de bir mucize olur geçer gider. Çok çok geçmiş olsun 🙏 Allah seni de sevdiklerine bağışlamış. Güzel yasa bundan sonraki ömrünü canım 🤍

Aaa inanamıyorum, aslında aynı şeyi yaşamışız. Benim de omuriligim yırtıldı ve bos sivisi dışarı çıkıyordu. Çok şiddetli baş ağrılarım vardı migren zannedip gittim doktora ama emar sonucu beyin kanaması deyince şok oldum. Benim şansım iyi bir doktora denk gelmek oldu. Çok uğraştı ama hastane yetersiz kalınca biz kaçağın yerini bulamıyoruz deyip başka bir yere sevk etti. Orada kolay bir şekilde tek seferde yama yapıldı. Sonrasında kontroller devam etti ve doktorum artık normal hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece normal doğum yasaktı dediğin gibi. Senin durumun çok talihsiz olmuş, çok geçmiş olsun. Doktor ne kadar önemli baksana, aynı durumun geldiği 2 farklı nokta şaka gibi 😌

Kızlar bugün evdeyken zor oldu biraz. Az yemegw çalıştım ama eski alışkanlıklar öyle kolay bırakmıyor insanı. Bizim mutfak ve salon birleşik sürekli yanibasimda mutfak ve atıştırma tehlikesi var yani 😂
Bir de dizi filan izledim. Uzun zamandir dizi izlerken bişeyler yiyip içmeyi adet edinmiştim kolay değil hemen kurtulmak. Kısacası bugün nefsimle mücadele ederek geçti. Şu an durdu o istek ama bastırınca önüne kolay geçilmiyor. Gözüme perde mi iniyor ne 😂 beynim mi kananiyor bilmiyorum. Boğa burcu yan etkileri mi yoksa 😂😂
Yine de bir çare bulmam lazım. Aslında çok vahim bir gün geçirmiş sayılmam ama zorladiii

Back
X