- 5 Haziran 2021
- 4.775
- 20.676
- 258
İnsanlah kaptanımNasıl yani
Bu cumartesi artık
Tebrikler canım çok güzel
Ayy inşallah ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlah kaptanımNasıl yani
Bu cumartesi artık
Nasıl yani
Bu cumartesi artık
EVett kuzumm lesliede yapınca kurtardım sanırımmHosgeldin canim
Cok bisey almamissin
Tebrik ederim canim cumartesiye cok guzel eksi gelicek
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim canim
Hosgeldin canim
Cok arti degil canim
Cumartesiye fazlasiyla gider
Tebrikler kaptanim
Sabit gelmekte cok iyi bence
sabit gelmekte guzel canim
Cok arti degil canim
Cumartesiye halledersin
Tebrik ederim.canim
Aboo 100 Gr neciydi herkes 1 kg vermişCanim ellerine sağlık ben takımından memnunum aynen devam edelim![]()
Maşallah, çok azimli gidiyosun canımBugun de hedefimi tamamladım ramazan ayı gelene kadar her gün en az 20 dk spor leslie yada yürüyüş her gün adet olmadığım günler hariç 2 cuz kuran inşallah
Bugun de okudum 1 cuz ve sporumu tamamladım![]()
Oğlunun kalbinde ne rahatsızlık var canım?Allah kabul etsin canım . Ölmüşlerin ruhuna, evlatlarının canına değsin. Benim oğluşumada duş et kalbi düzelsin artık bende huzur bulayım 10 yıldır gece gündüz diken üstündeyim . Kimin duası kabul olur bilinmez
Benim de omuriliğimde yama var. Beyin kanamasi mı geçirmiştim sen de? Ama doktorum bana sporla ilgili hicbir sey söylemedi normal hayatına devam edebilirsin dedi.Omirilik ameliyatliyim canım , omiriliğimde 2 yama var . Sadece çok hafif tempo yuruyebiliyorum . Sen ben farketmez canim hepimiz kilo verelim hedeflerimize ulaşalım sağlıklı olalım![]()
Geçmiş olsun Boncukcum
Yaaa, Almanca daha zor diyorlar ama Hollandada da sınavı geçmek zor sanırım. Orada B1 le uzun süre ugrasanlari çok duyuyorum.B1 canım, kurtulamıyorum b1den. Daha önceki kurslarım da aynı seviyeydi
Vayy bu kilo için çok güzel bir eksi harika
Hoşbuldum canımHosgeldinnn canım tekrar![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin![]()
Keşke etiket yapıp pazar atsaydin tühBilmiyorum canım düzenli menü paylaşıyor um aslında sadece cumartesi tartı bildirimi yapamadım
O 1 kg olanlar artı olanlar sanırım bebisim moral bozmaAboo 100 Gr neciydi herkes 1 kg vermiş![]()
Maşallah, çok azimli gidiyosun canım
Oğlunun kalbinde ne rahatsızlık var canım?
Benim de omuriliğimde yama var. Beyin kanamasi mı geçirmiştim sen de? Ama doktorum bana sporla ilgili hicbir sey söylemedi normal hayatına devam edebilirsin dedi.
Geçmiş olsun Boncukcum
Migren için hacamat denedin mi çok etkili oluyor düzenli yaptirdiginda.
Yaaa, Almanca daha zor diyorlar ama Hollandada da sınavı geçmek zor sanırım. Orada B1 le uzun süre ugrasanlari çok duyuyorum.
Vayy bu kilo için çok güzel bir eksi harika![]()
![]()
![]()
Kızlarcim bugünkü menum
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara
Sade Türk kahvesi
Ogle
Haşlanmış brokoli salatası
1 kase kesme çorba
Ara
1 avuç kuruyemiş
1 kuru incir
Sade Türk kahvesi
Akşam
Firinda tavuk sarma
2 köfte
Haşlanmış brokoli salatası ve çoban salata
Koz biber
Su 3 lt
Aralarda dukan birası
20 dk leslie
Ellssa
Boncuk2307
Sem2024
Yok kizz valla mi neresi fazla olmuş meselaKuzu spor harika ama menü bugun biraz artmış sanki.
Kuzu spor harika ama menü bugun biraz artmış sanki.
Aslinda biraz arttırmaya çalışıyorum yediklerimi bide diyetisyen menüsü ile ilerlemeye çalıştım yani değişim şeklinde ama doğru diyorsun ne kadar az olsa da aslında sisirdi akşam yediklerim daha dikkat ederimKuzum tabi ben diyetisyen değilim ama mesela ben olsam ara öğünde ya kuruyemiş ya da kuru meyve yerdim.ikisini aynı anda yemezdim. Yada akşam ya tavuk ya köfte yerdim. Diyetistenler aynı gün içinde hem tavuk hem kırmızı et vermiyorlar. Birde akşam hem köz biber, hem brokoli salatası ,hem çoban salata var. Zeytinyağlı sebzeler iyi eminim az az yemişsindir .Ama midemiz hepsini ayrı ayrı öğütüyormuş bizim için sindirim hizida çok önemli. P Purple58
Sınav değil kaygım, B2 kursuna başlarim istesem. Yani resmi bir sınava girmedim henüz. Bu online bi seviye sınavı yaptı kurşun kendisi, B1+ önerdi ben de b1den başlamak istedim. Resmi sınava cesaretim yok canim.Maşallah, çok azimli gidiyosun canım
Oğlunun kalbinde ne rahatsızlık var canım?
Benim de omuriliğimde yama var. Beyin kanamasi mı geçirmiştim sen de? Ama doktorum bana sporla ilgili hicbir sey söylemedi normal hayatına devam edebilirsin dedi.
Geçmiş olsun Boncukcum
Migren için hacamat denedin mi çok etkili oluyor düzenli yaptirdiginda.
Yaaa, Almanca daha zor diyorlar ama Hollandada da sınavı geçmek zor sanırım. Orada B1 le uzun süre ugrasanlari çok duyuyorum.
Vayy bu kilo için çok güzel bir eksi harika![]()
![]()
![]()
Canım ben bilmiyordum rahatsizliğini. Neler yaşamişsin inşallah sende kalan izleri de bir mucize olur geçer gider. Çok çok geçmiş olsunCanım benim omiriligim yırtıldı. Beynimdeki bos sıvısı omiriliğimden akmış yüksek kafa basıncı beyne zarar vermiş . Benim tedavi surecim çok yıpratıcı oldu . Hastalığıma teşhis çok zor oldu. Çok bilinmiyor sanırım uzun süre baş ağrılarıma doktorlar psikolojik dediler .kas gevşetici ilaç verip eve gönderdiler . Az kalsın basınçdan beynim patlıyordu.. Tehsis ve tedaviye başlangıç aşamasında 3 kere belimden sıvı alınmaya çalışıldı. İlkinde gece acilde bir asistan Dr üzerime 3 kisiyi oturtup bayıltana kadar uğraştı ama alamadı, sonunda hemşirenin hasta gidiyor bırakın artık dediğini duydum bayılmışım. o omirilige çok giriş çıkış yaptığı için diğer doktorlarda alamadı. Doktor biri ameliyatta kadını hacamat etmişler dedi duydum yani. Hatırlamak dahi istemiyorum Allah a havale ettim. Hala geceleri, ve özelliklede kışın ağrım oluyor. Kafa basincım çok olduğu için sol gözüme vurmuş o gözümdede göz arkası sorunlar var. Çok yürüdüğümde basınç oluyor yada sıcak güneşli havada çıktığımda gözümde çok ağrım oluyor . Beni nöroloji doktoru takip ediyor. 2 ayrı nöroloji doktoruna gittim . normal hayatına dön. Ama 5kg üzeri sakın ağır kaldırma, ani eğilip doğrulma, normal doğum yapma dedi. Yani o zaman zaten normal bir hayata dönülmemiş oluyor
Aaa inanamıyorum, aslında aynı şeyi yaşamışız. Benim de omuriligim yırtıldı ve bos sivisi dışarı çıkıyordu. Çok şiddetli baş ağrılarım vardı migren zannedip gittim doktora ama emar sonucu beyin kanaması deyince şok oldum. Benim şansım iyi bir doktora denk gelmek oldu. Çok uğraştı ama hastane yetersiz kalınca biz kaçağın yerini bulamıyoruz deyip başka bir yere sevk etti. Orada kolay bir şekilde tek seferde yama yapıldı. Sonrasında kontroller devam etti ve doktorum artık normal hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece normal doğum yasaktı dediğin gibi. Senin durumun çok talihsiz olmuş, çok geçmiş olsun. Doktor ne kadar önemli baksana, aynı durumun geldiği 2 farklı nokta şaka gibiCanım benim omiriligim yırtıldı. Beynimdeki bos sıvısı omiriliğimden akmış yüksek kafa basıncı beyne zarar vermiş . Benim tedavi surecim çok yıpratıcı oldu . Hastalığıma teşhis çok zor oldu. Çok bilinmiyor sanırım uzun süre baş ağrılarıma doktorlar psikolojik dediler .kas gevşetici ilaç verip eve gönderdiler . Az kalsın basınçdan beynim patlıyordu.. Tehsis ve tedaviye başlangıç aşamasında 3 kere belimden sıvı alınmaya çalışıldı. İlkinde gece acilde bir asistan Dr üzerime 3 kisiyi oturtup bayıltana kadar uğraştı ama alamadı, sonunda hemşirenin hasta gidiyor bırakın artık dediğini duydum bayılmışım. o omirilige çok giriş çıkış yaptığı için diğer doktorlarda alamadı. Doktor biri ameliyatta kadını hacamat etmişler dedi duydum yani. Hatırlamak dahi istemiyorum Allah a havale ettim. Hala geceleri, ve özelliklede kışın ağrım oluyor. Kafa basincım çok olduğu için sol gözüme vurmuş o gözümdede göz arkası sorunlar var. Çok yürüdüğümde basınç oluyor yada sıcak güneşli havada çıktığımda gözümde çok ağrım oluyor . Beni nöroloji doktoru takip ediyor. 2 ayrı nöroloji doktoruna gittim . normal hayatına dön. Ama 5kg üzeri sakın ağır kaldırma, ani eğilip doğrulma, normal doğum yapma dedi. Yani o zaman zaten normal bir hayata dönülmemiş oluyor