• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımm senden başka kimse sormayoooo beniii🥹🥹 bitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri🥲🥲
Oyy kıyamam canım ya. Çok zor olur. Çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşa. Yazmayınca dedim bişey oldu mutlaka
İşte bana bunlarla gelin ya, ayy ben de 82leri görsem fevkaladenin fevki olur 🤩

Spor puanı sen ve bluegreeneyes bluegreeneyes da unutmayın, safları sağlam tutalım 🤣🤣

Hemen kuşum hemen, şöyle bol krem şantili tarafından olsun 😋 rakip takımımıza öylesi yakışır çünkü 🤣

Spor canavarlarım benim 🥰

İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar 👏👏

Kimmiş bakayım o, dur onu da alayım hemen 🤣

Sandıklara sahip çıkalım, görev yerimizden ayrılmayalım 🤣

Bende hazırları var kaptanım💕 hemen göndereyim mi sana 🤣

Herkes hanımefendi kişiliğinin altında neler sakliyormus 🤣🤣 ay bence çok tatlı oldu, ortalık iyice kızışacak 🤪

Hele söyle bana sizin büyüğünüz nerde (kaptanınız) 🤣🤣
Hepimiiiz :KK73::KK73::KK73: hepimizi alamazsın cınımm:KK36:
Hakkaten yaa kaptanımız Jasminium84 Jasminium84 nerdeee :KK36::KK36::KK36:

Oyy kıyamam canım ya. Çok zor olur. Çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşa. Yazmayınca dedim bişey oldu mutlaka

Hepimiiiz :KK73::KK73::KK73: hepimizi alamazsın cınımm:KK36:
Hakkaten yaa kaptanımız Jasminium84 Jasminium84 nerdeee :KK36::KK36::KK36:
Vallahii zaten kiloda almışım gram gram cumsrtesiye inşallah 68 görürüm yoksa çok sıkıldım bu 69dan

Arkadaşın annesi yapmıştı. Canın çekti ise hemen rica edeyim yaptırıp göndereyim tatlım :kk77::KK68:
Yok canm kaptanım teşekkür ederim 🥰 diyetisyenim bana bitter yazdı onu yedim akşam 😎
menüm

9:30
2 haşlanmış yumurta
zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek

12:00
2 dilim portakal
küçük kase yer fıstığı
sade kahve

15:30
Kısır
Bol yeşillik marul
2 kaşık irmik helva
1 tane kurabiye

Planımda akşamı da yicektim lakin burda iştahım birden kapandı.:KK53:

Su
Şu an 3300 ml gösteriyor tel :KK50:
yatana kadar içerim

Spor
300 ip :spor: daha atlarsam yazarım :21:

Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun 🥰 neyse rakip de olsak kıyamayız iyiki durmuşsun kaptanım zaten helva kurabiye biraz cıss olmuş 😘
Hahahahaha vlla nazik kibar hanımefendilerin içinden bir anda neler çıktı aamaaaaannn neydem ben:KK70::KK70:

Yettim kaptanımmm, hangi kural geçen haftaydı ben bilmiyorum kural falan :confused::confused:
Çıldırtmeyin uleeen :KK70::KK70:
Takımda bir ben bir de boncuk var. Herkesler nerde acaba?
Pasta börek yiyorlarmış kaptanım 🤪🤪
İşte bana bunlarla gelin ya, ayy ben de 82leri görsem fevkaladenin fevki olur 🤩

Spor puanı sen ve bluegreeneyes bluegreeneyes da unutmayın, safları sağlam tutalım 🤣🤣

Hemen kuşum hemen, şöyle bol krem şantili tarafından olsun 😋 rakip takımımıza öylesi yakışır çünkü 🤣

Spor canavarlarım benim 🥰

İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar 👏👏

Kimmiş bakayım o, dur onu da alayım hemen 🤣

Sandıklara sahip çıkalım, görev yerimizden ayrılmayalım 🤣

Bende hazırları var kaptanım💕 hemen göndereyim mi sana 🤣

Herkes hanımefendi kişiliğinin altında neler sakliyormus 🤣🤣 ay bence çok tatlı oldu, ortalık iyice kızışacak 🤪

Hele söyle bana sizin büyüğünüz nerde (kaptanınız) 🤣🤣
Bu akşam da güzel bir spor yaptım kaptanım birazdan yazarım 😘😘🧿🧿🧿 o iş bizde de mi P Purple58
Ama yarın off günü yaparım 😉

Vallahii zaten kiloda almışım gram gram cumsrtesiye inşallah 68 görürüm yoksa çok sıkıldım bu 69dan
Jou canm diş sürecinden sana kocamaaaan sarılıyorum 🤗🤗 aynı süreç bizde de var benimki biraz geç çıkardı ama yine de zorlanıyoruz 🦷🦷 bir de üstüne ortanca oğluş hasta 2-3 gündür ateşleniyor ilaç başladık kreşe göndermedim dün benimle mesai yaptı 😔

Kızlar bu gün geldim alıntıları yaptım yaptım silindi sonra da yazmaya zaman bulamadım
@gezegenfeza abla doğum günün kutlu olsun🎂🎁🎉👑
P Purple58 tebrik ederim canm 😘💙seninle yarışmak harikaydı 🥰
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarım destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız 🌼🌼😘😘
arke arke kaptanım 🩷🩷yeni maraton hayırlı olsun güzel sonuçlar bizimle olsun 🥰🥰
Veee geçen haftanın mavi kızları hepinize teşekkür ederim hepiniz elinizden geleni yaptınız
rockandroll rockandroll Boncuk2307 Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus Jasminium84 Jasminium84 @Tesnim1903 @-Murphy-

Her şeyi tek mesajla hallettim sanırım 🤣🤣🤣
Oof kızlar oooff 1buçuk hafta fire verdim ve saçma sapan yedim. Her gün bugün başlıyorum diye uyansam da beceremedim. Ben geri gelicem yarın. Tartımı atarım. Allam nolur istikrarlı olayım. Lütfen ❤️❤️

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Oof kızlar oooff 1buçuk hafta fire verdim ve saçma sapan yedim. Her gün bugün başlıyorum diye uyansam da beceremedim. Ben geri gelicem yarın. Tartımı atarım. Allam nolur istikrarlı olayım. Lütfen ❤️❤️

Canmm mümkün olduğunca buraya menü yazmaya spor etkinliklerini atmaya çalış ki kilo verme yolculuğunda sapmaları daha az yaşayasın yoksa ipin ucu kacınca zor toplanıyor 😘 tekrar hoşgeldin 🌼

14 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ile biberli omlet, yarım avakado, 1 dilim peynir, yeşillik 1 dilim tb ekmek
13.45 8 kaşık yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe tavuk suyu çorba, 8 kaşık kapuska, salata, 2 kaşık yoğurt
20.00 2 kare bitter çikolata 6 badem
3 litre su
Spor, 30 dk step aerobiği, 400 ip atlama, 12.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
1000006741.jpg

Jou canm diş sürecinden sana kocamaaaan sarılıyorum 🤗🤗 aynı süreç bizde de var benimki biraz geç çıkardı ama yine de zorlanıyoruz 🦷🦷 bir de üstüne ortanca oğluş hasta 2-3 gündür ateşleniyor ilaç başladık kreşe göndermedim dün benimle mesai yaptı 😔
Yaaa bende koskocaaamaannnnn

Aahhh kuzuumm senin ki kaç aylıkki benim ki dün 7 aylık oldu bianda geldii 3 aydır bu durum vardı bizde 4 aydan beri çok cekti benim oğlum🥹🥹 patladı derken busefer minik halen daha gelmeye devam ediyorr tam patlasa artık Seninkide cok zor biride hasta ikisi birden heleki zor oluyo başım bağlı geziyorum ortalıkta🥹🥹 kızimda biyandan geç uyur şuan ayağımda sallıyorumm resmen saat 23.13 🤦‍♀️ ağrı kesici içsem ne fayda majezik içemiyorum oğlumu emziriyorum

Aahhh kuzuumm senin ki kaç aylıkki benim ki dün 7 aylık oldu bianda geldii 3 aydır bu durum vardı bizde 4 aydan beri çok cekti benim oğlum🥹🥹 patladı derken busefer minik halen daha gelmeye devam ediyorr tam patlasa artık Seninkide cok zor biride hasta ikisi birden heleki zor oluyo başım bağlı geziyorum ortalıkta🥹🥹 kızimda biyandan geç uyur şuan ayağımda sallıyorumm resmen saat 23.13 🤦‍♀️ ağrı kesici içsem ne fayda majezik içemiyorum oğlumu emziriyorum
Canm parol iki tane içebilirsin tek içince fayda etmiyor.. 1 yaş oldu teyzesi 🌼 yürüyüp oynarken acısını biraz da olsa unutuyor çok şükür. Senin de Allah yardımcın olsun, gerçekten zorlu süreçler ama geçiyor hepsi benim bu 3.ü ya daha relax olabiliyorum sanırım🩷🩷🩷 kaç tane çocuk varsa ona bölünüyoruz resmen 🥴

14.01.25

12.00 2 dilim tam buğday ekmek, 2 kibrit kutusu kadar hellim, 1.5 yumurtadan sahanda yumurta ve 2 hindi füme
16.00 balık kraker bisküvi(yine benim japonlar japonyadan getirmiş, cıss bişey deil sağlıklı) antep fıstığı 8 adet ve armut
19.00 fırında somon 1 dilim, nohutlu basmati pilav 3 yk, bol salata

spor bugün açıp yapamadım zamanım olmadı. 6000 adım atmışım.

su 2.5 lt
saygılar 😂

arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Canm parol iki tane içebilirsin tek içince fayda etmiyor.. 1 yaş oldu teyzesi 🌼 yürüyüp oynarken acısını biraz da olsa unutuyor çok şükür. Senin de Allah yardımcın olsun, gerçekten zorlu süreçler ama geçiyor hepsi benim bu 3.ü ya daha relax olabiliyorum sanırım🩷🩷🩷 kaç tane çocuk varsa ona bölünüyoruz resmen 🥴
Yaaa 3cü bebemi 😍😍 maşaallahhh canım benim cidden büyüyolarr yaa ne ara bu aya geldik ben bile şaşkınım🥰🥰 rabbime şükürler olsun sağlik olsun bunlarda unutuluyor tabiikii

14.01.25

12.00 2 dilim tam buğday ekmek, 2 kibrit kutusu kadar hellim, 1.5 yumurtadan sahanda yumurta ve 2 hindi füme
16.00 balık kraker bisküvi(yine benim japonlar japonyadan getirmiş, cıss bişey deil sağlıklı) antep fıstığı 8 adet ve armut

su 2.5 lt
saygılar 😂

Afiyet olsun canm🥰 cumartesi daha da güzel sonuçlar alacaksın 😘

Tartı aldın mı hayırlı olsun canım
Gider kilo hiç sıkıntı yapma önce sağlık huzur
Yok canm kaptanım teşekkür ederim 🥰 diyetisyenim bana bitter yazdı onu yedim akşam 😎

Afiyet olsun 🥰 neyse rakip de olsak kıyamayız iyiki durmuşsun kaptanım zaten helva kurabiye biraz cıss olmuş 😘

Çıldırtmeyin uleeen :KK70::KK70:

Pasta börek yiyorlarmış kaptanım 🤪🤪

Bu akşam da güzel bir spor yaptım kaptanım birazdan yazarım 😘😘🧿🧿🧿 o iş bizde de mi P Purple58
Ama yarın off günü yaparım 😉
:KK36: :KK36: :KK36:
size de çok geçmiş olsun canım
Kizzzllaaaar sporlar yapıldı mı bakalım, ben şimdi yürüyüşe çıktım. Duydum ki mavi takım bizi yenecekmis, dedim kalk yürü yediklerini erit 🤣
Ya neden çıktın. Ben şaka yapmıştım. :KK45:

Sen nerelerdesin
Bu sefer bırakmak yok ama dimi :KK19:
14 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ile biberli omlet, yarım avakado, 1 dilim peynir, yeşillik 1 dilim tb ekmek
13.45 8 kaşık yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe tavuk suyu çorba, 8 kaşık kapuska, salata, 2 kaşık yoğurt
20.00 2 kare bitter çikolata 6 badem
3 litre su
Spor, 30 dk step aerobiği, 400 ip atlama, 12.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Eki Görüntüle 3537129
Afiyet olsun

İyi yapıyosun içme canım.

14.01.25

su 2.5 lt
saygılar 😂

Afiyet olsun

Canımm senden başka kimse sormayoooo beniii🥹🥹 bitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri🥲🥲
Geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla dış dönemini atlatirsiniz. Sen daha önce durumunu ve yoğunluğunu açıkladın canım ondan kimse elleşmiyor galiba sana 😘

Yaaa 3cü bebemi 😍😍 maşaallahhh canım benim cidden büyüyolarr yaa ne ara bu aya geldik ben bile şaşkınım🥰🥰 rabbime şükürler olsun sağlik olsun bunlarda unutuluyor tabiikii
11(4 ay sonra olacak🤣) yaş, 6 yaş ve 1 yaş canm çok şükür diğerleri büyüdü sayılır en azından bana bağımlı süreçleri bitti gibi 😊
Zaman çok hızlı sen de bi bakacaksın bu günler hayalmiş yaşanmamış gibi gelecek 🥰

Back