- 8 Şubat 2024
- 3.111
- 16.747
- 128
Canım çok teşekkür ederim beni düşündüğün için ama hazırlıkta olacağım. Bu hafta hem iki gün menü paylaşamadım hem de sınava çalışacağım diye hazırlığa geçeyim dedimKuzu badana yapıyoruz.arke kabul ederse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim beni düşündüğün için ama hazırlıkta olacağım. Bu hafta hem iki gün menü paylaşamadım hem de sınava çalışacağım diye hazırlığa geçeyim dedimKuzu badana yapıyoruz.arke kabul ederse
Canım olmazsa sen seç. Azmet arkadaşta olabilir karşı takimSem2024 seçelim birlikte madem takımları kuralım, Azmet abla da istemezse kaptan olmak onu da o zaman düşünürüz
Şimdi gordummm canım yeni oturdum evime geldim çok sukurteşekkür ederim bitanem. Umarım bu msj i görürsün.![]()
Canin çok geçmiş olsun diğer msjlari okudum bise mi oldu diyecektim ki sınavının olduğunu gördüm inşallah çok güzel geçerCanım kusura bakma iki gündür giremedim ben. Hastaydım ve tansiyonum falan yerlerdeydi. Bugün iyiyim çok şükür ama maalesef artı geldim. Sonuçlara henüz bakmadım umarım takımı çok kötü etkilememisimdir.
1. Yulaflı krep (kahvaltı için güzel seçenek)
2. Bahar (demet evgar hayranıyım çünkü)
3. Yüzme (diğerleri zor geliyor)
Yaaa beni almissinnn çok sevindim
Tmm kaptanım olurum