Oyy kıyamam canım ya. Çok zor olur. Çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşa. Yazmayınca dedim bişey oldu mutlakaCanımm senden başka kimse sormayoooo beniiibitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri
Hepimiiizİşte bana bunlarla gelin ya, ayy ben de 82leri görsem fevkaladenin fevki olur
Spor puanı sen vebluegreeneyes da unutmayın, safları sağlam tutalım
Hemen kuşum hemen, şöyle bol krem şantili tarafından olsunrakip takımımıza öylesi yakışır çünkü
Spor canavarlarım benim
İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar
Kimmiş bakayım o, dur onu da alayım hemen
Sandıklara sahip çıkalım, görev yerimizden ayrılmayalım
Bende hazırları var kaptanımhemen göndereyim mi sana
Herkes hanımefendi kişiliğinin altında neler sakliyormusay bence çok tatlı oldu, ortalık iyice kızışacak
Hele söyle bana sizin büyüğünüz nerde (kaptanınız)
Bu hafta takıma gircek misin canım
Vallahii zaten kiloda almışım gram gram cumsrtesiye inşallah 68 görürüm yoksa çok sıkıldım bu 69danOyy kıyamam canım ya. Çok zor olur. Çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşa. Yazmayınca dedim bişey oldu mutlaka
Hepimiiizhepimizi alamazsın cınımm
Hakkaten yaa kaptanımızJasminium84 nerdeee
Yok canm kaptanım teşekkür ederimArkadaşın annesi yapmıştı. Canın çekti ise hemen rica edeyim yaptırıp göndereyim tatlım
Afiyet olsunmenüm
9:30
2 haşlanmış yumurta
zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek
12:00
2 dilim portakal
küçük kase yer fıstığı
sade kahve
15:30
Kısır
Bol yeşillik marul
2 kaşık irmik helva
1 tane kurabiye
Planımda akşamı da yicektim lakin burda iştahım birden kapandı.
Su
Şu an 3300 ml gösteriyor tel
yatana kadar içerim
Spor
300 ipdaha atlarsam yazarım
Boncuk2307 Jasminium84
Çıldırtmeyin uleeenHahahahaha vlla nazik kibar hanımefendilerin içinden bir anda neler çıktı aamaaaaannn neydem ben
Yettim kaptanımmm, hangi kural geçen haftaydı ben bilmiyorum kural falan
Pasta börek yiyorlarmış kaptanımTakımda bir ben bir de boncuk var. Herkesler nerde acaba?
Bu akşam da güzel bir spor yaptım kaptanım birazdan yazarımİşte bana bunlarla gelin ya, ayy ben de 82leri görsem fevkaladenin fevki olur
Spor puanı sen vebluegreeneyes da unutmayın, safları sağlam tutalım
Hemen kuşum hemen, şöyle bol krem şantili tarafından olsunrakip takımımıza öylesi yakışır çünkü
Spor canavarlarım benim
İşte görmek istediğimiz hareketler bunlar
Kimmiş bakayım o, dur onu da alayım hemen
Sandıklara sahip çıkalım, görev yerimizden ayrılmayalım
Bende hazırları var kaptanımhemen göndereyim mi sana
Herkes hanımefendi kişiliğinin altında neler sakliyormusay bence çok tatlı oldu, ortalık iyice kızışacak
Hele söyle bana sizin büyüğünüz nerde (kaptanınız)
Jou canm diş sürecinden sana kocamaaaan sarılıyorumVallahii zaten kiloda almışım gram gram cumsrtesiye inşallah 68 görürüm yoksa çok sıkıldım bu 69dan
Oof kızlar oooff 1buçuk hafta fire verdim ve saçma sapan yedim. Her gün bugün başlıyorum diye uyansam da beceremedim. Ben geri gelicem yarın. Tartımı atarım. Allam nolur istikrarlı olayım. LütfenKızlar bu gün geldim alıntıları yaptım yaptım silindi sonra da yazmaya zaman bulamadım
@gezegenfeza abla doğum günün kutlu olsun
P Purple58 tebrik ederim canmseninle yarışmak harikaydı
Ellssa Boncuk2307 kaptanlarım destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız
arke kaptanım yeni maraton hayırlı olsun güzel sonuçlar bizimle olsun
Veee geçen haftanın mavi kızları hepinize teşekkür ederim hepiniz elinizden geleni yaptınız
rockandroll Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus Jasminium84 @Tesnim1903 @-Murphy-
Her şeyi tek mesajla hallettim sanırım
Yapıldı kaptanımKizzzllaaaar sporlar yapıldı mı bakalım, ben şimdi yürüyüşe çıktım. Duydum ki mavi takım bizi yenecekmis, dedim kalk yürü yediklerini erit
Canmm mümkün olduğunca buraya menü yazmaya spor etkinliklerini atmaya çalış ki kilo verme yolculuğunda sapmaları daha az yaşayasın yoksa ipin ucu kacınca zor toplanıyorOof kızlar oooff 1buçuk hafta fire verdim ve saçma sapan yedim. Her gün bugün başlıyorum diye uyansam da beceremedim. Ben geri gelicem yarın. Tartımı atarım. Allam nolur istikrarlı olayım. Lütfen
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Yaaa bende koskocaaamaannnnnJou canm diş sürecinden sana kocamaaaan sarılıyorumaynı süreç bizde de var benimki biraz geç çıkardı ama yine de zorlanıyoruz bir de üstüne ortanca oğluş hasta 2-3 gündür ateşleniyor ilaç başladık kreşe göndermedim dün benimle mesai yaptı
Canm parol iki tane içebilirsin tek içince fayda etmiyor.. 1 yaş oldu teyzesiYaaa bende koskocaaamaannnnn
Aahhh kuzuumm senin ki kaç aylıkki benim ki dün 7 aylık oldu bianda geldii 3 aydır bu durum vardı bizde 4 aydan beri çok cekti benim oğlumpatladı derken busefer minik halen daha gelmeye devam ediyorr tam patlasa artık Seninkide cok zor biride hasta ikisi birden heleki zor oluyo başım bağlı geziyorum ortalıkta kızimda biyandan geç uyur şuan ayağımda sallıyorumm resmen saat 23.13 ağrı kesici içsem ne fayda majezik içemiyorum oğlumu emziriyorum
Yaaa 3cü bebemiCanm parol iki tane içebilirsin tek içince fayda etmiyor.. 1 yaş oldu teyzesiyürüyüp oynarken acısını biraz da olsa unutuyor çok şükür. Senin de Allah yardımcın olsun, gerçekten zorlu süreçler ama geçiyor hepsi benim bu 3.ü ya daha relax olabiliyorum sanırım kaç tane çocuk varsa ona bölünüyoruz resmen
Afiyet olsun canm14.01.25
12.00 2 dilim tam buğday ekmek, 2 kibrit kutusu kadar hellim, 1.5 yumurtadan sahanda yumurta ve 2 hindi füme
16.00 balık kraker bisküvi(yine benim japonlar japonyadan getirmiş, cıss bişey deil sağlıklı) antep fıstığı 8 adet ve armut
19.00 fırında somon 1 dilim, nohutlu basmati pilav 3 yk, bol salata
spor bugün açıp yapamadım zamanım olmadı. 6000 adım atmışım.
su 2.5 lt
saygılar
arke Boncuk2307 Ellssa
Tartı aldın mı hayırlı olsun canımVallahii zaten kiloda almışım gram gram cumsrtesiye inşallah 68 görürüm yoksa çok sıkıldım bu 69dan
Yok canm kaptanım teşekkür ederimdiyetisyenim bana bitter yazdı onu yedim akşam
Afiyet olsunneyse rakip de olsak kıyamayız iyiki durmuşsun kaptanım zaten helva kurabiye biraz cıss olmuş
Çıldırtmeyin uleeen
Pasta börek yiyorlarmış kaptanım
Bu akşam da güzel bir spor yaptım kaptanım birazdan yazarımo iş bizde de mi P Purple58
Ama yarın off günü yaparım
size de çok geçmiş olsun canımJou canm diş sürecinden sana kocamaaaan sarılıyorumaynı süreç bizde de var benimki biraz geç çıkardı ama yine de zorlanıyoruz bir de üstüne ortanca oğluş hasta 2-3 gündür ateşleniyor ilaç başladık kreşe göndermedim dün benimle mesai yaptı
Ya neden çıktın. Ben şaka yapmıştım.Kizzzllaaaar sporlar yapıldı mı bakalım, ben şimdi yürüyüşe çıktım. Duydum ki mavi takım bizi yenecekmis, dedim kalk yürü yediklerini erit
Sen nerelerdesinOof kızlar oooff 1buçuk hafta fire verdim ve saçma sapan yedim. Her gün bugün başlıyorum diye uyansam da beceremedim. Ben geri gelicem yarın. Tartımı atarım. Allam nolur istikrarlı olayım. Lütfen
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun14 Ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ile biberli omlet, yarım avakado, 1 dilim peynir, yeşillik 1 dilim tb ekmek
13.45 8 kaşık yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe tavuk suyu çorba, 8 kaşık kapuska, salata, 2 kaşık yoğurt
20.00 2 kare bitter çikolata 6 badem
3 litre su
Spor, 30 dk step aerobiği, 400 ip atlama, 12.500 adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3537129
İyi yapıyosun içme canım.Yaaa bende koskocaaamaannnnn
Aahhh kuzuumm senin ki kaç aylıkki benim ki dün 7 aylık oldu bianda geldii 3 aydır bu durum vardı bizde 4 aydan beri çok cekti benim oğlumpatladı derken busefer minik halen daha gelmeye devam ediyorr tam patlasa artık Seninkide cok zor biride hasta ikisi birden heleki zor oluyo başım bağlı geziyorum ortalıkta kızimda biyandan geç uyur şuan ayağımda sallıyorumm resmen saat 23.13 ağrı kesici içsem ne fayda majezik içemiyorum oğlumu emziriyorum
Afiyet olsun14.01.25
12.00 2 dilim tam buğday ekmek, 2 kibrit kutusu kadar hellim, 1.5 yumurtadan sahanda yumurta ve 2 hindi füme
16.00 balık kraker bisküvi(yine benim japonlar japonyadan getirmiş, cıss bişey deil sağlıklı) antep fıstığı 8 adet ve armut
19.00 fırında somon 1 dilim, nohutlu basmati pilav 3 yk, bol salata
spor bugün açıp yapamadım zamanım olmadı. 6000 adım atmışım.
su 2.5 lt
saygılar
arke Boncuk2307 Ellssa
Geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla dış dönemini atlatirsiniz. Sen daha önce durumunu ve yoğunluğunu açıkladın canım ondan kimse elleşmiyor galiba sanaCanımm senden başka kimse sormayoooo beniiibitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri
11(4 ay sonra olacakYaaa 3cü bebemimaşaallahhh canım benim cidden büyüyolarr yaa ne ara bu aya geldik ben bile şaşkınım rabbime şükürler olsun sağlik olsun bunlarda unutuluyor tabiikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?