Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine emeğine sağlık canım
Sem2024 seni de çok tebrik ediyorum canım Kırmızı takım kaptanlığın hayırlı olsun. Mavi takım kaptanını seçermisin takımlar kurulsun.
Woow

Arke'cim umarım yoktur bir problem. Artı filan çok önemli değil, zaten çok büyük bi fark da değil de. Keyifsizmişsin gibi geldi mesajın tonu. Umarım herşey yolundadır canım
Evet ben de öyle hissettim umarım kötü bişey yoktur

Teşekkürler boncuk kaptanım emeklerin icin. Bu tablo harika ellerine sağlık.
Ayrıca da çok doğru transfer yapmışım di mi takıma tebrik ederim güzel kilo vermişsin bu hafta canim
Sen öyle diyorsan öyledir ablacım istediğim kiloya düştüm şükür birkaç hafta hazırlıkta kalayım diyorum artık koruma deneyeyim

Bu düzeni hiç sevemedim ben ya .. alintilamadigim olursa şimdiden kusura bakmasın.

İnşallah kalmaz yoksa gıcık bir sistem olacak.
Eline sağlık canım benim. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Biz tabii ki ve sibelcim sen bu hafta bence çok güzel is başardın. O şartlarda eksiye inmeyi başardın. Gerçekten icten tebrikler canım
Hadi bakalım galibiyet bizde idi desenize. Ya bu hafta değişik bir hafta oldu. Hastane ilaçlar yolculuk sonrası ödemi aramama. Ona rağmen eksi geldim. Belki de ilaç yeterli gelmeye mi basladi diye düşündüm bugün.

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİKİLO70'LER LİGİ KİLO
Boncuk2307 60.05 94bassuk 71.60
bnnu 64.00 Ellssa 73.40
bluegreeneyes 64.40 I Ilyusa 74.50
D Deltavealfa 67.70 sibel_84 75.35
Azmet5255 69.20 Mthn83 76.50
Cicekbocekkaktus 78.50
80' LER LİGİKİLO
FitFiliz 82.10
arke 83.30
Sem2024 87.80
N Nazlimuuu 89.00
ALTIN LİG KİLO
@Purple58YARIN

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (01.02.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

İnşallah öyledir canım sen güzel düşün güzel olsun
Ellerine sağlık canım

Canım kusura bakma iki gündür giremedim ben. Hastaydım ve tansiyonum falan yerlerdeydi. Bugün iyiyim çok şükür ama maalesef artı geldim. Sonuçlara henüz bakmadım umarım takımı çok kötü etkilememisimdir.

1. Yulaflı krep (kahvaltı için güzel seçenek)
2. Bahar (demet evgar hayranıyım çünkü)
3. Yüzme (diğerleri zor geliyor)

Geçmiş olsun canım

Hayır kaptanım sıkıntı yok, aceleyle çok resmi bir şekilde yazmısım pardon

2 hafta sonra bir sınavım var, biraz ona yoğunlaşmam lazım. Aklım burada kalmasın takımlara da zarar vermeden rahatça sınava bakayım dedim. Diyete devam edicem aslında ama menü vs beni oyalamasın dedim.

Woow

Arke'cim umarım yoktur bir problem. Artı filan çok önemli değil, zaten çok büyük bi fark da değil de. Keyifsizmişsin gibi geldi mesajın tonu. Umarım herşey yolundadır canım
Ayyy evet canım ya hızlıca yazıp çıkınca öyle olmuş. Çok şükür bir sıkıntı yok, iki gün hastalıkla geçti belki de ondan artı geldi bilmiyorum. 2 hafta sonra dil sınavına gireceğim, ona bakmak için takımlara girmek istemedim.

Kaptanim ellerine sağlık

FitFiliz kaptanım seni ve tüm takımımızı tebrik ederim benim katkım olamadığı için üzgünüm

Mthn83 kaptanim seni ve mavi takımı da tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…