Aslında gayet normal ama bende böyle biraz normal yesem kilo veremiyorum illa aç gezmem gerekiyor:///Kızlar menumu yazayım ama bugün her zamankinden fazla yedim rahatsız hissediyorum niye böyle oldu anlamadım
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin Yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ogle
3 kaşık kadar ciğer kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık brokoli salatası
Akşam
2 Parça firinda tavuk
3 4 dilim fırın patates
1 koz biber
Havuç tarator
Cok oldu demi bugün ya hemde geç yedim 6 da bitirdim bugün den ümitli değilim neyse
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Aynı benim de öyle ya normalde öyle ara ogun yapiyordum bugün yemek şeklinde olduAslında gayet normal ama bende böyle biraz normal yesem kilo veremiyorum illa aç gezmem gerekiyor:///
en harika kaptan bizim kaptan ya bu daha iyi fikirmişBizi kutlamaya gelen mavi takıma ikram edeceğiz o börekleri canım
Amaaan ortalık karışmışarke kaptanım kocaman bir tepsi pasta yaptım oğlumun okulu için hiiiç canm bile çekmedi ama isterlerse mavi takıma da bir tepsi yapıp gönderebiliriz
Vaaay onları ben yazıyorum ama kalemde hile hurda yapayım mı hee, ne dersiniz bebişlerSpor'da da +1 puan bizde zaten
Mavi takıma da
Ay yok bebeemm yapma sakın öyle şeylersizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no noooooo
arke canımm, tatlımm, bitanemmm sayende kendime geldimmm
Her gün yiyebilirsin canım sabah akşamolsa ne güzel yenirdi beee
cumartesi ödül öğününde yani
Harikasın canım1saatlik sporumu yaptim bulekaptanim
KesinlikleeeZafer inananlarirdirrr
Daha iyisi bizde olursa peki@Sem2024
bluegreeneyes
@sibel_84
P Purple58
94bassuk
D Deltavealfa
Kizlaaaaarrrr, kırmızı takımın güzelleri gördünüz mü büyük bir meydan okuma var, 2 spor canavarı bizde, hızlıca kilo atacak yeni başlangıçlar bizde, bir de gözü pek kaptan bizde (yani ben), biz bu yarışı kaybeder miyiz sizce
Nasıl cepteİyi olan kazansın, +1 spor puanı cepte
Sen hiç tutma canım iştahını rahat ol sıkma kendini yaniHadi yaa tam benim iştah açılmışken bu olmadı
Aaaa kızarım bak, bırakmak da ne demek, öyle havlu atmak yok. Arada tökezleriz ama sonra sabaha kadar dans,durmak yok canım.
Sen iste benim hep seni kendine getiririm bal böceğim
Bizi kutlamaya gelen mavi takıma ikram edeceğiz o börekleri canım
Şike var diye dökülürüz sokaklaraAmaaan ortalık karışmışJasminium84 kaptanım sataşma var
Vaaay onları ben yazıyorum ama kalemde hile hurda yapayım mı hee, ne dersiniz bebişler
Kaptanım senin keteler bitti mi yaaAy yok bebeemm yapma sakın öyle şeyler
Her gün yiyebilirsin canım sabah akşam
Harikasın canım
Kesinlikleee
Daha iyisi bizde olursa peki
Nasıl cepteo geçen haftaya ait değil mi
Sen hiç tutma canım iştahını rahat ol sıkma kendini yani
Afiyet olsun canım.Kızlar menumu yazayım ama bugün her zamankinden fazla yedim rahatsız hissediyorum niye böyle oldu anlamadım
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin Yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ogle
3 kaşık kadar ciğer kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık brokoli salatası
Akşam
2 Parça firinda tavuk
3 4 dilim fırın patates
1 koz biber
Havuç tarator
Cok oldu demi bugün ya hemde geç yedim 6 da bitirdim bugün den ümitli değilim neyse
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Kan değerlerini baktırdın mıAslında gayet normal ama bende böyle biraz normal yesem kilo veremiyorum illa aç gezmem gerekiyor:///
Afiyet olsunBugünün menüsü
Fatscrett kullanıyorum 860 kal
13:00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol marul
1 küçük kurabiye
10 badem
1 dilim peynir
10 yaban Mersini
3 kaşık yoğurt
3 kuru kayısı
Ara
1 activa
60 gr gözleme (ince bir dilim idi)
17:30 Akşam
3 kase kabak çorbası
4-5 kuru erik
Bol su devam ediyorum içmeye
Sporu gece atarım eğer yaparsam :/
Ellssa arke Boncuk2307
Allah kabul etsin14.01.2025 Menüm
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
3 küçük parça fırında tavuk
Büyük bir kase
Çeyrek dilim
Su: sadece 1 bardak. Yatana kadar 1 litreye tamamlarım.
Spor: 7930 adım
Yarında oruç tutup birakicam, sonra suyum ve sporum daha da artarEki Görüntüle 3537061
Can boncukum yetiştin çok şükür..Amaaan ortalık karışmışJasminium84 kaptanım sataşma var
Vaaay onları ben yazıyorum ama kalemde hile hurda yapayım mı hee, ne dersiniz bebişler
Allah kabul etsin14.01.2025 Menüm
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
3 küçük parça fırında tavuk
Büyük bir kase
Çeyrek dilim
Su: sadece 1 bardak. Yatana kadar 1 litreye tamamlarım.
Spor: 7930 adım
Yarında oruç tutup birakicam, sonra suyum ve sporum daha da artarEki Görüntüle 3537061
Arkadaşın annesi yapmıştı. Canın çekti ise hemen rica edeyim yaptırıp göndereyim tatlımKaptanım senin keteler bitti mi yaaazcık daha ye sen enerji topla
Hahahahaha vlla nazik kibar hanımefendilerin içinden bir anda neler çıktı aamaaaaannn neydem benŞike var diye dökülürüz sokaklara
Yettim kaptanımmm, hangi kural geçen haftaydı ben bilmiyorum kural falanAfiyet olsun canım.
Kan değerlerini baktırdın mı
Afiyet olsun
Allah kabul etsin
Can boncukum yetiştin çok şükür..
O kural geçen hafta geçerli dimi
DimiHahahahaha vlla nazik kibar hanımefendilerin içinden bir anda neler çıktı aamaaaaannn neydem ben
Yettim kaptanımmm, hangi kural geçen haftaydı ben bilmiyorum kural falan
Canımm senden başka kimse sormayoooo beniiiValla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyleBenim iştah sıfırlandı kendimden beklediğim süper hareket
Jou canım nerelerdesin
İşte bana bunlarla gelin ya, ayy ben de 82leri görsem fevkaladenin fevki olurOrtalık iyice kızışmışama benim zaten 65i görme gibi bir hedefim var yani sıkıntı yok kaptanım kazanacaz
Spor puanı sen ve
Hemen kuşum hemen, şöyle bol krem şantili tarafından olsunarke kaptanım kocaman bir tepsi pasta yaptım oğlumun okulu için hiiiç canm bile çekmedi ama isterlerse mavi takıma da bir tepsi yapıp gönderebiliriz
Spor canavarlarım benimSpor'da da +1 puan bizde zaten
Mavi takıma da
İşte görmek istediğimiz hareketler bunlaren harika kaptan bizim kaptan ya bu daha iyi fikirmiş
kaynanama gidiyorum çay içmeye yanında ağzıma bi lokma koymam oruç saatim başladı
Kimmiş bakayım o, dur onu da alayım hemenDaha iyisi bizde olursa peki
Sandıklara sahip çıkalım, görev yerimizden ayrılmayalımŞike var diye dökülürüz sokaklara
Bende hazırları var kaptanımArkadaşın annesi yapmıştı. Canın çekti ise hemen rica edeyim yaptırıp göndereyim tatlım
Herkes hanımefendi kişiliğinin altında neler sakliyormusHahahahaha vlla nazik kibar hanımefendilerin içinden bir anda neler çıktı aamaaaaannn neydem ben
Yettim kaptanımmm, hangi kural geçen haftaydı ben bilmiyorum kural falan
Hele söyle bana sizin büyüğünüz nerde (kaptanınız)Takımda bir ben bir de boncuk var. Herkesler nerde acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?