Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aynenn öyle kuzumm, tam öğle arama geliyor onda da yogada olduğum için görmüyorum bir de Ellssa kaptanıma atılıyor sanıyordum ben

ama ne olursa olsun zaten bileğinin hakkıyla kazanıyorsun canımm ben artı gelmiştim, tebrik ederim

Teşekkür ederim canım, diyetisyen listesi bana çok iyi geliyor gerçekten. kendi başıma asla böyle veremiyorum.

Teşekkür ederim canım, diyetisyen listesi bana çok iyi geliyor gerçekten. kendi başıma asla böyle veremiyorum.
ben bir süredir düzgün veremiyorum ama diyetisyen listesine de hiç uyamam, bir miktar canım sıkılıyor
bir de spor yapmama rağmen vücudum şişiyor gibi hissediyorum niye öyle oldum anlamıyorum

Kaptanım öncelikle ellerine sağlık. Seçimlerde kaçırdığım için üzüldüğüm P Purple58 i alıyorum, bildirim yapmayan Tesnim1903 arkadaşımı mavi takıma transfer ediyorum.

Saat 4e kadar boşluğum vardı, odada oturmak yerine yürüyüşe çıkayım dedim, yine yağmur yağıyor. Yanıma da şemsiye almamıştım, yürüyüş yalan oldu
Sen hangi sehirdeydin canimm hep yağmur yağıyor sizin oraya
Diyetisyen e mi gidiyorsun sen bundan sonra menulerine daha dikkatli bakcamm kopya çekerim
Kaptanım öncelikle ellerine sağlık. Seçimlerde kaçırdığım için üzüldüğüm P Purple58 i alıyorum, bildirim yapmayan Tesnim1903 arkadaşımı mavi takıma transfer ediyorum.
Eneeem almışsın benimi beni beni bihterini

ben bir süredir düzgün veremiyorum ama diyetisyen listesine de hiç uyamam, bir miktar canım sıkılıyor
bir de spor yapmama rağmen vücudum şişiyor gibi hissediyorum niye öyle oldum anlamıyorum
Çalışırken uymak zor tabi, evden yemek getirmek gerekiyor. Vücudun neden şişiyor acaba, yediğin şeylerden sonra mi şişkinlik oluyor. Ödem çayı falan kullanıyor musun.

Çalışırken uymak zor tabi, evden yemek getirmek gerekiyor. Vücudun neden şişiyor acaba, yediğin şeylerden sonra mi şişkinlik oluyor. Ödem çayı falan kullanıyor musun.
yok kuzum evden zaten yemek getiriyorum ben, ama biri bana şunu şu saatlerde şu kadar yemelisin dediğin bende ters tepiyor

Ayırdığım için üzmeyin beni, söz ona çok iyi bakacağım
tamam tamammm kıyamamm sana, biliyorum ki çok iyi bakacaksın zaten

Dün regl oldum ben de yüzük bile çıkmıyor parmağımdan
Cumartesi : 61.80
Bugün : 62.65
+ 850 gr
Ellssa Jasminium84 arke
Nasılda aynı haftaya denk gelmiş herkesler regl sanki
Ya kızlar geç attım biraz

arke Ellssa

Cumartesi 67.50
Salı 67.75
+0.25 regl yüzünden :///
Sıkıntı yapma canım gider
Evet canım böyle
Ellerine sağlık canım
Jasminium84 kaptanım bana attı evet. İkimize attığını düşündüm hatta arke kaptanın da fotosunu gönderir diye düşündüm.
Neyse sağlık olsun sana özelden de attım zaten

Diyetisyen e mi gidiyorsun sen bundan sonra menulerine daha dikkatli bakcamm kopya çekerim
Evet canım diyetisyen listesi uyguluyorum hatta şubat için de bugün alım yaptım. Martın başına kadar aynı kişiyle devam bakalım.
Eneeem almışsın benimi beni beni bihterini
Aldım tabi yaa, kaçırmıyım diye uğraştım o kadar.
yok kuzum evden zaten yemek getiriyorum ben, ama biri bana şunu şu saatlerde şu kadar yemelisin dediğin bende ters tepiyor
Aslında alışıksan çok zorlamaz seni. Ben de saatlerine birebir uyamıyorum ama listeleri elimden geldiğince birebir yapmaya çalışıyorum (değişim listesi olduğu için ve bazen uyarlama yapmaya izin verdiği için kolay oluyor. Hatta günlerin yerlerini bile kendime göre değiştirme hakkım var)
tamam tamammm kıyamamm sana, biliyorum ki çok iyi bakacaksın zaten

Gönder kaptanım gönder, ağanın eli tutulmazmış. Cumartesi kazanınca ödül olarak takımca yeriz
Görücez bakalım kim kazanacak.
Mavi takım gardınızı alın Cumartesi yarışı biz alıcaz başka yolu yok.
Jasminium84 kaptanım olağanüstü göreve çağırıyorum
Çok feci hırs yaptım

Kimler vardı
I Ilyusa
Boncuk2307
bnnu
gezegenfeza
Tesnim1903
Jasminium84

Hepinizden çok güzel menü ve spor bekliyorum. Tabiki önce benden.
Cumartesi kutlama yapıcaz mavi takım kazandı kutlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…