• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Görücez bakalım kim kazanacak.
Mavi takım gardınızı alın Cumartesi yarışı biz alıcaz başka yolu yok. :KK5:
Jasminium84 Jasminium84 kaptanım olağanüstü göreve çağırıyorum :cool::KK36:
Çok feci hırs yaptım :rapci::rapci:
Tüüüüüüümmmmm tuşlara basıyoruz kaptanım, bol hareket sıkı bir beslenme, azıcık dişimizi sıkalımmm cumaya şu kadarcık kaldı :KK55:

Boncuk2307 Boncuk2307
Tesnim1903 Tesnim1903
bnnu bnnu
I Ilyusa
gezegenfeza gezegenfeza
Ellssa Ellssa

kızlaaaarrrr, canım mavi boncuklarım görev bizi bekler, kuşanın kılıçları, zafer bizim olacak, olmalı :dua::sampiyon:

Tüüüüüüümmmmm tuşlara basıyoruz kaptanım, bol hareket sıkı bir beslenme, azıcık dişimizi sıkalımmm cumaya şu kadarcık kaldı :KK55:

Boncuk2307 Boncuk2307
Tesnim1903 Tesnim1903
bnnu bnnu
I Ilyusa
gezegenfeza gezegenfeza
Ellssa Ellssa

kızlaaaarrrr, canım mavi boncuklarım görev bizi bekler, kuşanın kılıçları, zafer bizim olacak, olmalı :dua::sampiyon:
Valla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyle:kk77: Benim iştah sıfırlandı :KK71:kendimden beklediğim süper hareket :anne:
Jou Jou canım nerelerdesin

Valla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyle:kk77: Benim iştah sıfırlandı :KK71:kendimden beklediğim süper hareket :anne:
sizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no noooooo :KK11:

arke arke canımm, tatlımm, bitanemmm sayende kendime geldimmm :21:

Görücez bakalım kim kazanacak.
Mavi takım gardınızı alın Cumartesi yarışı biz alıcaz başka yolu yok. :KK5:
Jasminium84 Jasminium84 kaptanım olağanüstü göreve çağırıyorum :cool::KK36:
Çok feci hırs yaptım :rapci::rapci:
Bizim takımın eli de armut toplamiyor kaptanım, tabiki biz kazanacağız ✌🤩🤩

Kimler vardı

I Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
bnnu bnnu
gezegenfeza gezegenfeza
Tesnim1903 Tesnim1903
Jasminium84 Jasminium84

Hepinizden çok güzel menü ve spor bekliyorum. Tabiki önce benden.
Cumartesi kutlama yapıcaz mavi takım kazandı kutlaması :KK5::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Sem2024 Sem2024
bluegreeneyes bluegreeneyes
sibel_84 sibel_84
P Purple58
94bassuk 94bassuk
D Deltavealfa

Kizlaaaaarrrr, kırmızı takımın güzelleri gördünüz mü büyük bir meydan okuma var, 2 spor canavarı bizde, hızlıca kilo atacak yeni başlangıçlar bizde, bir de gözü pek kaptan bizde (yani ben), biz bu yarışı kaybeder miyiz sizce 🤩💃

Hadi yaa tam benim iştah açılmışken bu olmadı 🤣🤣
sizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no noooooo :KK11:

arke arke canımm, tatlımm, bitanemmm sayende kendime geldimmm :21:
Aaaa kızarım bak, bırakmak da ne demek, öyle havlu atmak yok. Arada tökezleriz ama sonra sabaha kadar dans,💃💃 durmak yok canım.

Sen iste benim hep seni kendine getiririm bal böceğim 💕
olsa ne güzel yenirdi beee :rapci::rapci:
cumartesi ödül öğününde yani :P
Bizi kutlamaya gelen mavi takıma ikram edeceğiz o börekleri canım 💕🤣

Bizim takımın eli de armut toplamiyor kaptanım, tabiki biz kazanacağız ✌🤩🤩

Sem2024 Sem2024
bluegreeneyes bluegreeneyes
sibel_84 sibel_84
P Purple58
94bassuk 94bassuk
D Deltavealfa

Kizlaaaaarrrr, kırmızı takımın güzelleri gördünüz mü büyük bir meydan okuma var, 2 spor canavarı bizde, hızlıca kilo atacak yeni başlangıçlar bizde, bir de gözü pek kaptan bizde (yani ben), biz bu yarışı kaybeder miyiz sizce 🤩💃
Aynennn bizde boş mu durcez kızlarrrr tabiki ezip geçcez demi bluegreeneyes bluegreeneyes canimm 🥰💪💪

Back