Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tüüüüüüümmmmm tuşlara basıyoruz kaptanım, bol hareket sıkı bir beslenme, azıcık dişimizi sıkalımmm cumaya şu kadarcık kaldı

Boncuk2307
Tesnim1903
bnnu
I Ilyusa
gezegenfeza
Ellssa

kızlaaaarrrr, canım mavi boncuklarım görev bizi bekler, kuşanın kılıçları, zafer bizim olacak, olmalı

Valla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyle Benim iştah sıfırlandı kendimden beklediğim süper hareket
Jou canım nerelerdesin

Valla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyle Benim iştah sıfırlandı kendimden beklediğim süper hareket
Jou canım nerelerdesin
sizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no noooooo

arke canımm, tatlımm, bitanemmm sayende kendime geldimmm

Bizim takımın eli de armut toplamiyor kaptanım, tabiki biz kazanacağız ✌

Sem2024
bluegreeneyes
sibel_84
P Purple58
94bassuk
D Deltavealfa

Kizlaaaaarrrr, kırmızı takımın güzelleri gördünüz mü büyük bir meydan okuma var, 2 spor canavarı bizde, hızlıca kilo atacak yeni başlangıçlar bizde, bir de gözü pek kaptan bizde (yani ben), biz bu yarışı kaybeder miyiz sizce

Jou canım nerelerdesin
Hadi yaa tam benim iştah açılmışken bu olmadı
sizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no noooooo

arke canımm, tatlımm, bitanemmm sayende kendime geldimmm
Aaaa kızarım bak, bırakmak da ne demek, öyle havlu atmak yok. Arada tökezleriz ama sonra sabaha kadar dans, durmak yok canım.

Sen iste benim hep seni kendine getiririm bal böceğim
olsa ne güzel yenirdi beee
cumartesi ödül öğününde yani
Bizi kutlamaya gelen mavi takıma ikram edeceğiz o börekleri canım

Bizim takımın eli de armut toplamiyor kaptanım, tabiki biz kazanacağız ✌

Aynennn bizde boş mu durcez kızlarrrr tabiki ezip geçcez demi bluegreeneyes canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…