- 31 Ekim 2013
- 21.357
- 71.623
- 798
- 40
Tüüüüüüümmmmm tuşlara basıyoruz kaptanım, bol hareket sıkı bir beslenme, azıcık dişimizi sıkalımmm cumaya şu kadarcık kaldıGörücez bakalım kim kazanacak.
Mavi takım gardınızı alın Cumartesi yarışı biz alıcaz başka yolu yok.
Jasminium84 kaptanım olağanüstü göreve çağırıyorum
Çok feci hırs yaptım
kaptanımmm seninleyimmm her daimm, bu hafta maviş olacak her yerKimler vardı
I Ilyusa
Boncuk2307
bnnu
gezegenfeza
Tesnim1903
Jasminium84
Hepinizden çok güzel menü ve spor bekliyorum. Tabiki önce benden.
Cumartesi kutlama yapıcaz mavi takım kazandı kutlaması
Valla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyleTüüüüüüümmmmm tuşlara basıyoruz kaptanım, bol hareket sıkı bir beslenme, azıcık dişimizi sıkalımmm cumaya şu kadarcık kaldı
Boncuk2307
Tesnim1903
bnnu
I Ilyusa
gezegenfeza
Ellssa
kızlaaaarrrr, canım mavi boncuklarım görev bizi bekler, kuşanın kılıçları, zafer bizim olacak, olmalı
Nasıl oldun canımbenim de
cumartesi 81.9
bugün 81.7
valla devam ediyor canım. bitki çayları, vitamin öyle idare ediyorum. benim uzun sürdü sanki. 1 hafta olduNasıl oldun canım
sizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no nooooooValla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyleBenim iştah sıfırlandı kendimden beklediğim süper hareket
Jou canım nerelerdesin
olsa ne güzel yenirdi beeeTamam canım biz özel su börekleri göndeririz hem sana hem takımına daha iyi bakarsın
Bizim takımın eli de armut toplamiyor kaptanım, tabiki biz kazanacağız ✌Görücez bakalım kim kazanacak.
Mavi takım gardınızı alın Cumartesi yarışı biz alıcaz başka yolu yok.
Jasminium84 kaptanım olağanüstü göreve çağırıyorum
Çok feci hırs yaptım
1saatlik sporumu yaptim bulekaptanimKimler vardı
I Ilyusa
Boncuk2307
bnnu
gezegenfeza
Tesnim1903
Jasminium84
Supersin canimmmsizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no noooooo
arke canımm, tatlımm, bitanemmm sayende kendime geldimmm
Zafer inananlarirdirrrTüüüüüüümmmmm tuşlara basıyoruz kaptanım, bol hareket sıkı bir beslenme, azıcık dişimizi sıkalımmm cumaya şu kadarcık kaldı
Boncuk2307
Tesnim1903
bnnu
I Ilyusa
gezegenfeza
Ellssa
kızlaaaarrrr, canım mavi boncuklarım görev bizi bekler, kuşanın kılıçları, zafer bizim olacak, olmalı
Kimler vardı
I Ilyusa
Boncuk2307
bnnu
gezegenfeza
Tesnim1903
Jasminium84
İyi olan kazansın, +1 spor puanı cepteTüüüüüüümmmmm tuşlara basıyoruz kaptanım, bol hareket sıkı bir beslenme, azıcık dişimizi sıkalımmm cumaya şu kadarcık kaldı
Boncuk2307
Tesnim1903
bnnu
I Ilyusa
gezegenfeza
Ellssa
Hadi yaa tam benim iştah açılmışken bu olmadıValla öyle. Kılıçlar çekildi şu an itibariyleBenim iştah sıfırlandı kendimden beklediğim süper hareket
Jou canım nerelerdesin
Aaaa kızarım bak, bırakmak da ne demek, öyle havlu atmak yok. Arada tökezleriz ama sonra sabaha kadar dans,sizi etkilememek adına birşey dememiştim ama bugün çok modum düşüktü ve hatta diyeti bırakma noktasındaydım ama no no noooooo
arke canımm, tatlımm, bitanemmm sayende kendime geldimmm
Bizi kutlamaya gelen mavi takıma ikram edeceğiz o börekleri canımolsa ne güzel yenirdi beee
cumartesi ödül öğününde yani
Ortalık iyice kızışmışSem2024
bluegreeneyes
sibel_84
P Purple58
94bassuk
D Deltavealfa
Kizlaaaaarrrr, kırmızı takımın güzelleri gördünüz mü büyük bir meydan okuma var, 2 spor canavarı bizde, hızlıca kilo atacak yeni başlangıçlar bizde, bir de gözü pek kaptan bizde (yani ben), biz bu yarışı kaybeder miyiz sizce
Bizim takımın eli de armut toplamiyor kaptanım, tabiki biz kazanacağız ✌
Aynennn bizde boş mu durcez kızlarrrr tabiki ezip geçcez demiSem2024
bluegreeneyes
sibel_84
P Purple58
94bassuk
D Deltavealfa
Kizlaaaaarrrr, kırmızı takımın güzelleri gördünüz mü büyük bir meydan okuma var, 2 spor canavarı bizde, hızlıca kilo atacak yeni başlangıçlar bizde, bir de gözü pek kaptan bizde (yani ben), biz bu yarışı kaybeder miyiz sizce
Spor'da da +1 puan bizde zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?