- 9 Temmuz 2024
- 1.706
- 11.023
- 123
- 24
İlk sayfada yazıyor ablam puanlar hesaplamak istersen. Ama bana sporu toplu olarak at ben ayrıca hesaplayayım olur mu,Tamam canım hiç önemi yok, zaten birincilik falan haftada 1 sporla mümkün değil denasıl yapacağımı öğreneyim diye sordum.
Sağol canım, güzeldi takimdaşlarimi bilmiyorum ama benim için iyiydiSağol canım benim, kaptanlık haftani takip edemedim ya, çok eğlenceli geçmiştir muhtemelen , yarın sana ve takımına başarılar diliyorumAvı takım size de başarılar dilerim
Tmm canım ben hiç hesaplamaya girmiyim, yazarım sadeceİlk sayfada yazıyor ablam puanlar hesaplamak istersen. Ama bana sporu toplu olarak at ben ayrıca hesaplayayım olur mu,
Ooo hadi bakalımSağol canım, güzeldi takimdaşlarimi bilmiyorum ama benim için iyiydi
İnşallah yeneriz de yarın ödül öğünü yaparız
Uzun bir aradan sonra baslim diyete artık yaHayırlı yolculuklar
Çok sevindim aktif olacağına
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Başlama vakti gelmiş demekki
Korkunun faydası yok. Bende az daha bekleyeyim dedim. Hiç de olmasa sahurun etkisi biraz eksilmiş olur diye ...Günaydın
Akşam kardeşimin doğum günüydü gelemedim pek buralara
Şimdi de tartıya gitmekten korkuyorum
GünaydınKimse kapıyı açmamış. Ben açayım bari. Site ne oldu iki gündür. Üst kısımda saçma sapan şeyler çıkıp duruyor ...
Akşama yigenimin doğum günü var. Pazar aç gezmem gerekiyorKorkunun faydası yok. Bende az daha bekleyeyim dedim. Hiç de olmasa sahurun etkisi biraz eksilmiş olur diye ...
Bir sen bir de ben varızGünaydın
Aç gezme ama salata türü seylerle geçiştir canım. Dengelersin sen. Şimdiden doğum günü kutlu olsun yeğeninin.Akşama yigenimin doğum günü var. Pazar aç gezmem gerekiyor
Akşamkiler sabah tartısına ödem yapmaz umarımİyi akşamlar
Kahvaltı 10.30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim.peynir
5 yeşil zeytin
Öğle 14.30
Kahve+ su
Akşam 18.00
Kısır
Az lahana turşusu
2 lt su
4663 adım
Mthn83 Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?