- 21 Aralık 2016
- 8.934
- 41.158
- 548
Günnnnooooooo
Sabah açkarna spor ettimm yiihhhuuu
30 dk yapabildim vallaha başum döndü bidaha açkarna edemem
Canım kahvaltı dışında yatana kadar hep disaridaydimBak aynı menüyü bugün şöyle yiyebilirsin
Sabah yumurtayı arttırıp omlet yapabilirsin ( fazla protein az ekmek yemek için )
Zeytin , ceviz , domates ,salatalık ekle
Öğlen sac böreği degil sac kavurma olur, sebze olur
Yanında yoğurtla
Akşama da Sivas köfte ,salata, çorba
Ekmeksiz , öğünde 1-2 dilim diyet ekmeğe kadar yolu varpide , yufka da yenir elbet ama bunların kontrolünu yapamak zor.
öyle de bana dedim o da diyor hfhgdgfEn sonunda sana bakım demiş olamaz değil mi
balım, tatlım, aşkım, canım her şey varrrrAyy çok tatlış konuşmuş yaa, balım falan diyor ne minnoş. Ben de mi sorsam bugünküleri
canım doğum günün kutlu olsun26 Nisan
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
10:00 maydanozlu peynirli omlet, taze peynir, bir dilim ekmek
11:00 kahve yanında da bir dilim pasta (doğumgünümdü)
15:30 tabakta az döner yanında salata (ekmek vs yemedim)
18:00 iki avuç cekirdek üstüne de iki domates ve bir muz
kısacık ekran süreni bize ayırdığın için teşekkür ederiz ve geçmiş olsun ve love yaa@arke için ekran süresinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Benim oğlan dışardan eve geliyor, ben şimdilik kaçar. Hepinizi öpüyorum.
Canimm aman dikkat et kendine yüklenme bu kadar yürüyüş yap sadeceLeslie veya yürüyüş olur kaptanım en azından ağrılar geçinceye kadar çok yüklenmemem lazım Mr raporuma göre tümör 2cm daha büyüyüp 5cm ulaşmış hain
Bayildim yoruma. Ben yazayim bi ne diyecek.bugün yediklerimle ilgili chatgpt ile konuşuyordum hemen moralimi yükseltti shdhdhdhdj en iyi diyetisyen chatgpt ya
Afiyet olsun canımBugünün menüsü
Sabah 9 00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Ogle 13 00
1 kase şehriye çorbası
Salata ve yoğurt
Ara 15 00
2 galeta
3 hurma
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18 00
2 kaşık bulgur pilavı
1 tane haşlanmış but
Yarim lahmacun
1 barsak ayran
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş ( saatin şarjı bitmiş yürüyüşe giderken fakr ettim adım sayısı olduğu kadar artık bugün)
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Bki baya düşük kendıne çok yüklenme bence155 nebilim bı heves ettimde buda zormuş yaş
öyle de bana dedim o da diyor hfhgdgf
balım, tatlım, aşkım, canım her şey varrrr
canım doğum günün kutlu olsunafiyet olsun, önemli günlerde ve kıymetli dostlarla oturulan sofralarda kaloriler sayılmaz
kısacık ekran süreni bize ayırdığın için teşekkür ederiz ve geçmiş olsun ve love yaa
Senin ChatGpt'nin dilini görünce dedim benim ki niye gudubet acaba.bugün yediklerimle ilgili chatgpt ile konuşuyordum hemen moralimi yükseltti shdhdhdhdj en iyi diyetisyen chatgpt ya
Canım günlük tartılınca öyle dalgalanmalar görülebiliyor. Günlük tartılma bence. Ya da kendini tutamıyorsan da sadece cumartesileri baz al. Diğerlerini sallama.Günaydın kızlar
Açıkçası ben bu kilo verme işinden çok sıkıldım ya
Bugün sabah tartıldım hala 67 çıkıyorum dün ne güzel 66 küsür çıkmıştım sporda yaptım ama bana mısın demiyor
Dün gece çok uykusu kaldım buraya yazdıktan sonra da ekmeye labne sürdüm ve üstüne reçel sürüp yedım cıss yemiş oldum yaniSenin ChatGpt'nin dilini görünce dedim benim ki niye gudubet acaba.Şimdi ben de bir program hazırlattım, ay pek şefkatliydi. Ben akademik çalışıyordum kendisiyle, o zaman gudubetleşiyor demek ki
Canım günlük tartılınca öyle dalgalanmalar görülebiliyor. Günlük tartılma bence. Ya da kendini tutamıyorsan da sadece cumartesileri baz al. Diğerlerini sallama.
Ben de uykusuz kalınca hemen artı çıkarım. Mesela ben bu hafta daha iyi bir eksi bekliyordum ama depremden beri doğru düzgün uyuyamıyorum. Muhtemelen etkiliyor.Dün gece çok uykusu kaldım buraya yazdıktan sonra da ekmeye labne sürdüm ve üstüne reçel sürüp yedım cıss yemiş oldum yani
Gunluk tartilara takilma bedenine odaklan dun spor yaptin belki kaslarin şişti modunu düşürme devamGünaydın kızlar
Açıkçası ben bu kilo verme işinden çok sıkıldım ya
Bugün sabah tartıldım hala 67 çıkıyorum dün ne güzel 66 küsür çıkmıştım sporda yaptım ama bana mısın demiyor
Aynı boydaki ben 68 kilo155 nebilim bı heves ettimde buda zormuş yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?