• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canim normalde yediğimden çok fazla. 1ay deneyeceğim yinede. Umarım işe yarar. Yaramazsa diyetisyen bırakıp tarzanca kendim debelenip vericem.😅 Cumartesi salı dışında tartı kesinlikle yasakladı diyetisyen bende kendime söz verdim tartilmiyorum.3 gündür tartilmiyorum stres yaptım tartilmak bağımlılık yapmış. Kilo verimi %50 beslenme %50 stres ve spor diyor. Çok artı çıkmazsın menülerin de abartı birsey yok . Belkide çok haraketlj olduğun ve diyet kafasından çıktığın için vermiş bile olabilirsin🤲. Hertürlü verecek çok kilomuz var yaza kadar hallederiz inşallah. En geç hazirana kadar 70 olmak istiyorum. 4 ayda 20kg vermem lazım ayda 5kg yapar. Şafak 19kg 🤭😅
Biliyo musun ben de merakla beklicem sonucu. Diyetisyene eskiden gitmiştim ve o verdiğinin yarisini anca yiyordum o zamanlar. Aklıma yatmamisti denemedim. Ama sonuçta uzmanlar bir yandan da güvenmek lazım bilgilerine. Çok istiyorum ise yarasın sende. O zaman bana da umut ışığı olur çünkü 👍

Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 94bassuk 94bassuk I Ilyusa sibel_84 sibel_84 kırmızı takımın kırmızı gülleri 🌹😄
Yarın için başarılar kızlar. Tartıda emeklerimizin karşılığını alalım 💪 (bu emojiyi de hep tavuk butu olarak görüyorum ama şu konseptte çok alakasız tabi o 😂🙈🤣)

Son bir iki görev hepinize kızlar:
1- en sevdiğiniz sağlıklı +az kalorili tarif nedir?
2- en sevdiğiniz yayında olan dizi hangisi (bu sadece meraktan 😂
3- gerçekten zevkle yaptığınız bi spor var mı? (Benim yok da😢, belki fikir olur)

Cevapları bekliyoree 🤗

(mavi takima not: gece atıştırması aslında çok iyi bişeymiş, uzmanlar diyor 😅)

Biliyo musun ben de merakla beklicem sonucu. Diyetisyene eskiden gitmiştim ve o verdiğinin yarisini anca yiyordum o zamanlar. Aklıma yatmamisti denemedim. Ama sonuçta uzmanlar bir yandan da güvenmek lazım bilgilerine. Çok istiyorum ise yarasın sende. O zaman bana da umut ışığı olur çünkü 👍

İnşallah canım ısrarla doktora sordum bu çok degilmi daha az yesem olur mu diye. 😅. Hayır ne azalt ne çoğalt dedi fırçaladı beni. Kilo vermezsem müge anlıya çıkarım dedim kadına 😅

İnşallah canım ısrarla doktora sordum bu çok degilmi daha az yesem olur mu diye. 😅. Hayır ne azalt ne çoğalt dedi fırçaladı beni. Kilo vermezsem müge anlıya çıkarım dedim kadına 😅

Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 94bassuk 94bassuk I Ilyusa sibel_84 sibel_84 kırmızı takımın kırmızı gülleri 🌹😄
Yarın için başarılar kızlar. Tartıda emeklerimizin karşılığını alalım 💪 (bu emojiyi de hep tavuk butu olarak görüyorum ama şu konseptte çok alakasız tabi o 😂🙈🤣)

3- gerçekten zevkle yaptığınız bi spor var mı? (Benim yok da😢, belki fikir olur)

Cevapları bekliyoree 🤗

Canım en sevdiğim az kalorili atıştırmalık muz hurma üzerine fıstık ezmesi kakao 🤭
En sevdiğim dizi yok çünkü akşama kadar niloya izliyorum 🤯
En sevdiğim spor . Kocamla didişmek . Bizim ailede ata sporumuz :tokat:

Woow baya da iddialı demek ki senin diyetisyen. Ay inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏 tehtide bayıldım 😂😂
Canım en sevdiğim az kollarını atıştırmalık muz hurma üzerine fıstık ezmesi kakao 🤭
En sevdiğim dizi yok çünkü akşama kadar niloya izliyorum 🤯
En sevdiğim spor . Kocamla didişmek . Bizim ailede ata sporumuz :tokat:
Ben de deneyeyim atıştırmalık şey lezzetli olur gibi baya 👍 o spor tüm evlilerin ortak sporu 😂 Allah sağlık, afiyet versin

Bugün 31.01.2025 10 bin küsur adım attım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Mthn83 Mthn83

Ayrıca Magnum güzel başlayıp sonlara doğru saçmaladi:

Sabah 9:00 haşlanmış yumurta, bir muz, biraz da buharda pişmiş brokoli

Öğle 13:09 bir dilim tam buğday ekmeği arasında beyaz peynir ve marul

Aksam 15:00-16 arasında, tavuk döner (az sayılır ekmeksiz) ve biraz yeşillik. 8 fındık, bir yulaflı bisküvi, bir kandil simidi, kafeinsiz kahve, muz

Eklentiler

• 1000164866.webp
    1000164866.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 7
Selam canım, dün sana yazdım ama site bozuktu arada kayboldu mesaj. Nasılsın ameliyat nasıl geçti. İyi haberler ver nazlicim bize 🙏
Canımm, evet mesajlar birbirine karışmış. Çok şükür iyiyim oğluşum da iyi. Ameliyat da başarılı geçti. Dün taburcu oldu ben de bugün diyete geri döndüm ✌️

30 ocak menü
10.30 1 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet
14.00 5 hurma arasında fıstık ezmesi 2 kuru incir kahve
18.00 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt bir tavuk but
Su 2 litre
Spor yok ama oturmuyorum pek gün içi ya dışarıda oluyorum yada isleniyorum

31 ocak menü
11.30 2 yumurta ile sucuklu yumurta 7 zeytin
Domates salatalık 2 küçük dilim peynir cok az bal tereyağ 2 dilim tb ekmek
16.00 1 wasa üzeri fıstık ezmesi muz 20 antep fıstık 7 kaju kahve
19.00 domates salatalık 5 yk kaşık yoğurt 1 köfte
Su 2 litre 1 litre Dukan içeceği
Spor yok ev temizliği var
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Mthn83 Mthn83

Cevapları bekliyoree 🤗

• Kaptanım ben tam buğday unuyla krep yapıp arasına meyve az bal koymayı seviyorum, biraz da fındık ya da cevizz ımmmmaaaah canım çekti :confused:
  • Ben çok dizi takip ediyorum kaptanım
  • Uzak şehir
  • Bahar
  • Kuruluş Osman
  • Siyah Kalp
  • Kızılcık Şerbeti
  • Gönül Dağı
Hepsini ertesi gün yada oğlanı uyuturken tekrar açıp izliyorum hızlı çekimle bir de.
* Eliptik bisiklet ve ip atlamak. Sevdiğim müziklerle dans ederek temizlik yapmak favorim. Sem2024 ablanın dediği gibi kocamı darlamak atışmak falan onlar da gerçekten bnim de en sevdiğim şeyler olabilir.

Boncuk2307 Boncuk2307 canım Leslie ve kardiyonun puanıni hesaplayıp mi yazmalıyım bilemedim. Bir de onu yaparken saatimi çıkardım adım sayım artmasın diye. Adım sporun haricinde yani.
Ablacım sen bilirsin ben hesaplıyorum zaten, bir de bugünkünü yazamıyorum maalesef. Akşamdan akşama yazıyorum ya menü bildirimlerini sayfa da tadilat yapılınca gitmiş mesajlar. O yüzden bu hafta birincilik veremeyeceğiz kimseye.

Sevgili Masterfit ailesi :KK68:

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307 Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak. :KK37: :KK37:

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii :KK68::KK60:

Masterfit 145.Etap

KIRMIZI TAKIM25.01.202501.02.2025FARKORAN
FitFiliz FitFiliz Kırmızı Takım Kaptanı82.90
arke arke 82.90
94bassuk 94bassuk 70.45
I Ilyusa 75.40
sibel_84 sibel_84 75.85
Boncuk2307 Boncuk2307 (TRANSFER)61.10
Sem2024 Sem2024 89.55
MAVİ TAKIM
Mthn83 Mthn83 Mavi Takım Kaptanı76.60
bluegreeneyes bluegreeneyes 65.10
Azmet5255 Azmet5255 70.50
Jou Jou (TRANSFER)69.40
bnnu bnnu 64.50
D Deltavealfa 66.90
Lotus1234 Lotus1234 97.80
Ellssa Ellssa 72.20
HAZIRLIK
P Purple58 105.00
N Nazlimuuu 89.00
Lavinia_98 Lavinia_98 66.60
E ebrar1912 (bşlngç 28.01)53.25
Z Zynpelf (bşlngç 28.01)96.80

Canımm, evet mesajlar birbirine karışmış. Çok şükür iyiyim oğluşum da iyi. Ameliyat da başarılı geçti. Dün taburcu oldu ben de bugün diyete geri döndüm ✌️
Geçmiş olsun canım 🙏🤍 sağlıklı sıhhatli olsun hep.
  • Kaptanım ben tam buğday unuyla krep yapıp arasına meyve az bal koymayı seviyorum, biraz da fındık ya da cevizz ımmmmaaaah canım çekti :confused:
  • Ben çok dizi takip ediyorum kaptanım
  • Uzak şehir
  • Bahar
  • Kuruluş Osman
  • Siyah Kalp
  • Kızılcık Şerbeti
  • Gönül Dağı
Hepsini ertesi gün yada oğlanı uyuturken tekrar açıp izliyorum hızlı çekimle bir de.
* Eliptik bisiklet ve ip atlamak. Sevdiğim müziklerle dans ederek temizlik yapmak favorim. Sem2024 ablanın dediği gibi kocamı darlamak atışmak falan onlar da gerçekten bnim de en sevdiğim şeyler olabilir.
Ne güzel yazmışsın boncukcum. Senin tarif de çok güzelmiş. Saydıklarından ikisini ben de izliyorum bahar ve kizilcik şerbo😂..geçtiğimiz yaz başladım kızılcık serbetine. Yaz dizizi yok diye 😂 sonra sardı baya
Eliptik bisiklet üstünde dakikalar geçmiyor be boncuk 😥 spor anlayışımız tutmadı 🤣😂

Ablacım sen bilirsin ben hesaplıyorum zaten, bir de bugünkünü yazamıyorum maalesef. Akşamdan akşama yazıyorum ya menü bildirimlerini sayfa da tadilat yapılınca gitmiş mesajlar. O yüzden bu hafta birincilik veremeyeceğiz kimseye.
Tamam canım hiç önemi yok, zaten birincilik falan haftada 1 sporla mümkün değil de 😁 nasıl yapacağımı öğreneyim diye sordum.

Geçmiş olsun canım 🙏🤍 sağlıklı sıhhatli olsun hep.

Ne güzel yazmışsın boncukcum. Senin tarif de çok güzelmiş. Saydıklarından ikisini ben de izliyorum bahar ve kizilcik şerbo😂..geçtiğimiz yaz başladım kızılcık serbetine. Yaz dizizi yok diye 😂 sonra sardı baya
Eliptik bisiklet üstünde dakikalar geçmiyor be boncuk 😥 spor anlayışımız tutmadı 🤣😂
Sağol canım benim, kaptanlık haftani takip edemedim ya, çok eğlenceli geçmiştir muhtemelen , yarın sana ve takımına başarılar diliyorum😉Avı takım size de başarılar dilerim 🥳

Back
X