Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam olarak bunu düşünmüştüm ben de

Ayy canım geçmiş olsun, inşallah daha iyidir artık. sana iyi dinlenmeler.
Sağol tatlımm
Kulağında ağrı var antibiyotik başladık, gece çok ağladı ağrıyor diye bir de ateşi de çok yüksekti şu an en azından ateşi yok, inşallah kulak ağrısı da çabucak geçer kuzumun

arke keşke kaptan olacağımı önceden sezebilsem, kahvaltıda yine dünyaları yedimm
Çok güldüm buna çünkü her hafta ben de bunu yaşıyorum. Bu sabah tartıdaki eksiyi görünce beyaz ekmek ve patates kızartmasını hak ettiğimi düşündüm. Sonra dedim ki hem oranım iyi hem de kişi sayısı az, kaptanlığın biri yine bana kalabilir (boncuk kaptanım bana ittiriyor (burda boncuğuma takılıyorum) ) o yüzden çıldırma dedim. Ara öğünde kek yerim en kötü ihtimalle diye düşündüm. Lafın kısası ben yoldan çıkmadım kahvaltıda, desene 1-0 öndeyim kaptanım

Muhtemelen iltihaplanma vardır, umarım tekrar ağrımaz canım.

Yaaaa var ya şu öngörünün binde biri ben de olsaydı ahhh ahhhhhh
Yokkk azıcık 3-0 önde olabilirsin
Yani abartmıyorum dünyaları yemiş olmamla ilgili

Yaaaa var ya şu öngörünün binde biri ben de olsaydı ahhh ahhhhhh
Yokkk azıcık 3-0 önde olabilirsin
Yani abartmıyorum dünyaları yemiş olmamla ilgili
Fırsat bulup hareket esdersen canım bir de kalan öğünleri hafif geçirirsen hiç kilo yapmaz sana. Neler yediğini de acayip merak ettim

Fırsat bulup hareket esdersen canım bir de kalan öğünleri hafif geçirirsen hiç kilo yapmaz sana. Neler yediğini de acayip merak ettim
Sabah kahvaltı öncesi 20 dk Leslie yapmıştım akşama doğru da yoga yapmak istiyorum inşallah

Pişiyle başladım güne o kadarını söyleyeyim sana

Sabah kahvaltı öncesi 20 dk Leslie yapmıştım akşama doğru da yoga yapmak istiyorum inşallah

Pişiyle başladım güne o kadarını söyleyeyim sana
Sen öncesinden ödemesini yapmışsın canım sorun olmaz bence. Pişi en sevdiklerimden, afiyet olsun. Pişman olmak yok çünkü pişmanlık kilo yapar ödem tutar

Alıntılarımı da cevaplayıp kaçıyorum yavrular

Ben de yapayım bildirimimi sonra tabloyu oluşturmaya başlayacağım kaptanım.
Geçen cumartesi : 62.30
Bugün : 61.80
Fark - 500 gr
Ellssa bluegreeneyes @Purple58
Tebrik ederim kaptanım, çok güzel eksi.
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 75.7
Fark 200 gr(kaptanım adet oldum onun etkısı aslında haftanın başlarında guzel eksı görmüştüm )
bluegreeneyes
Öyleyse bu hafta güzel gidecektir canım, eksini tebrik ederim.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmişsin. İnşallah kısa zamanda dönersin, dönene kadar da dikkat et kendine.
Eki Görüntüle 3535242

Tablo hazır deyilse beni hazırlığa alabilirsiniz

Biraz işim var, gelirim sonra

Ellssa @Boncuk2307
Başlangıcın hayırlı olsun canım fezam.

Canimmmm benide takımına layık gördüğün icjn teşekkür ederim. Kendi adıma diş mihrakların diyetimi baltalamak adına yapacağı tüm oyunlara cig köfte olur baklava olur hepsine göğüs gereceğime söz veriyorum. Zafer, zafer bizimdir diyenindir

Sen öncesinden ödemesini yapmışsın canım sorun olmaz bence. Pişi en sevdiklerimden, afiyet olsun. Pişman olmak yok çünkü pişmanlık kilo yapar ödem tutar
Pişman değilim, aklım yemediklerimde deeermişiiimmmmm

Hadi ben kaçtım kızlar, hepinizi çok öpüyorum. Ödül günü değil, ödül öğünü yapmayı unutmayalım lütfen, sonra toparlamak zor oluyor.
Hadi kolay gelsin tatlım ben de kaçayım akşam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…